27.5.2017

Ostoksia - Mádara ja Jolse

Pitkästä aikaa kunnon ostospostaus. Pidin maaliskuussa matalaa profiilia osteluiden suhteen, mutta huhtikuussa tein muutaman tilauksen, joita en ole vielä täällä esitellyt. 

Ensimmäisenä voitaisiin käydä läpi Mádaralta tilaamani tuotteet. Siellä oli 40 % alennukset meneillään, joten raaskin muutaman jutun ostaa:


Mitään en ole näistä vielä testannut, paitsi  Balancing Toneria olen ennenkin yhden pullon käyttänyt ja hyväksi todennut. Eiköhän nämä viimeistään loppuneissa tuotteissa tule joskus näkymään ja siellä käytyä lävitse, jos ei jo aikaisemmin. 


Cleansing Milk with Calming Jasmine (10,74 €) tuli ostettua pian loppuvan Mossan vastaavan tilalle. Olen tykännyt Mossan omasta valtavasti ja luulisin tämän olevan samaa kaliberia. Tämä puhdistusmaito sisältää rauhoittavaa jasminea ja pitäisi poistaa meikki ja puhdistaa iho hellävaraisesti, mutta tehokkaasti.

Balancing Toner for Normal to Combination Skin (9,30 €) on itselleni siis jo tuttu tuote ja pidin tästä todella paljon. Päätinkin silloin, että viimeistään alennusten aikaan tilaan tätä uuden. Mádaran sivujen mukaan tuote virkistää ja kiinteyttää ihoa sekä säätelee öljyisiä alueita ja rauhoittaa kuivia. Tämän pitäisi myös supistaa huokosia ja säädellä ihon pH:ta. Iho tuntuu raikkaalta, pehmeältä ja miellyttävältä. Voisin melkein yhtyä tuohon kaikkeen, koska teki iholleni ihmeitä, loistavasta tuotteesta on kysymys. 


Kasvosuihketta halusin myös kokeilla Mádaralta, joten päädyin Moisturising Mist Daily Defense Nokkonen by Noora -suihkeeseen (10,77 €). Tämän pitäisi olla ihoa rauhoittava ja kosteuttava suihke, jonka aktiiviaineita ovat nokkosuute ja aloe vera. Sopii käyttää kasvojen lisäksi myös koko vartalolle. 

Käsille tilasin Protecting Hand Cremen (6,09 €), jonka pitäisi olla täyteläinen ja samettinen käsivoide sisältäen luumua ja lehmuksen kukkaa. Ennen kaikkea tämän pitäisi imeytyä nopeasti. Käsirasvojen suurkuluttajana tätä on todella kiva päästä kokeilemaan.  


Vitalising Soap (6,54 €) sekä Mint & Absinthe Moisture Soap (7,68 €) pesusaippuat tuoksuvat molemmat ihanilta. Vitalising Soap hieman hedelmälliseltä ja Mint & Absinthe Moisture Soap lievästi mintulta.

Suluissa näkyivät hinnat, mitä itse maksoin alennuksien jälkeen tuotteista. Kokonaissaldoksi tuli 51,12 €, joka ei mielestäni ole yhtään paha näin monesta Mádaran tuotteesta.  

Seuraavaksi korealaisen kaupan Jolsen pienimuotoisempi tilaus:


SkinFood Black Sugar Mask (8.60 $) oli alennuksessa, joten tämä oli heräteostos. Olen monta kertaa meinannut tämän hankkia, joten nyt kun halvemmalla sai, niin tuli otettua. Tämä on sellaista ruskeaa mömmöä, jonka pitäisi tuoksua ruskealta sokerilta. Naamio jätetään kasvoille 10-15 minuutiksi ja pestään pois. Tuotteen pitäisi poistaa kuolleita ihosoluja ja jättää iho sileäksi ja pehmeäksi. 

Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Maskin (8.67 $) pitäisikin sitten olla todella mielenkiintoinen tapaus. Tämän pitäisi alkaa kuplimaan kasvoilla, jonka jälkeen sitä täytyy hieroa ja pestä pois lämpimällä vedellä. Koska tuote sisältää savea, sen pitäisi imeä ylimääräinen rasva iholta pois ja lisäksi sulkea ihohuokosia. Toivottavasti toimii, en malta odottaa, että pääsen testaamaan. 

Viimeisenä Elizavecca Milky Piggy Hell-Pore Clean Up Mask (11.03 $), josta en tiedä, uskallanko edes kokeilla. Tämän pitäisi olla melkoisen tehokas ja kivulias naamio, joka vie mennessään melkein karvatkin. Naamio levitetään nenälle ja nenän ympärille, annetaan kuivua ja irrotetaan n. 15 minuutin päästä. Naamion voi saada pois yhtenä kappaleena ja se vie todellakin mukanaan sitten mitä viekään. Todellakin pitäisi toimia.. auts. 


Näistä Jolselta tulleista tuotteista varmaan tulee testailujen jälkeen postauksia, mutta yritän käyttää nyt jo korkattuja pulloja ja muita juttuja ensin pois. Tilasin Jolselta ensimmäistä kertaa ja kaikki meni aivan loistavasti, joten tulee varmasti jatkossakin tehtyä sieltä ostoksia. Varsinkin Elizaveccalla tuntuu olevan vaikka mitä mielenkiintoista tuotetta, joita tekisi mieli testailla. Vielä olisi muutaman muun tilauksen läpikäynti edessä, mutta niistä ensi kerralla. Ihanaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti