22.5.2017

Boxycharm April 2017

Ehkä olisi aika katsastaa huhtikuun Boxycharm ennen kuin toukokuun omakin jo saapuu. No sen sain oikeastaan vasta eilen aikaiseksi laittaa Shipitolta eteenpäin, joten ei se nyt ihan heti ole tulossa.


Teemana huhtikuussa oli Boho Glow ja muutama tuote on kyllä täysin teemaan sopiva. 


Tuotteita oli laatikossa viisi (tai seitsemän, miten sen nyt laskee). En ole ihan vielä päättänyt, mitkä kaikki jäävät käyttööni.


Ensimmäisenä Measurable Difference 16 Color Pro Concealer Palette ($19.99), joka on ainakin tuote, mitä ehdottomasti en tule korkkaamaan. En ota edes muoveja päältä pois kurkatakseni, vaan säästän sen ehkä jossain hamassa tulevaisuudessa tulevaan arvontaan. Boxycharmin sivuilla on tästä kuvausta, jos se kiinnostaa. Saisin käytettyä paletin 16 napista hyvällä säkällä puolet, joten menköön jollekulle, jolla on sille toivon mukaan enemmän käyttöä.


Sitten laatikon seuraavat kaksi meikkituotetta, joista ensimmäisenä Cargo Cosmetics Lip Gloss sävyssä Umbria ($16.00). Tästä en ole ihan täysin varma vielä, korkkaanko vaiko enkö. Minulla on huulikiiltoja vaikka muille jakaa, mutta ei tietenkään (muistaakseni) Cargolta. Tietenkin pitäisi korkata nähdäkseen, onko sävy hyvä. Sävy ei ole ilmeisesti huulilla noin voimakas, miltä pullossa näyttää vaan oikeastaan aika läpikuultava. Lisäksi tätä kehutaan eri paikoissa mennen tullen, joten houkutus jättää omaan käyttöön on erittäin suuri.

OFRAn Rodeo Drive Highligherista ($35.00) olen todella innoissani. Aivan mahtavaa, että sain tämän kätösiini. Highlighterit vaan ovat minun heikko kohtani. 


Tämä Rodeo Drive -sävy on suosittu ja onhan se nyt vaan upea ilmestys. Pelkästään jo tämän takia huhtikuun laatikko on napakymppi. Ja mikä parasta, tämä tullut ehjänä perille. Tässä kun on tuota epäonnea ollut vähän liikaa viime aikoina. 


Näistä kolmesta meikkisienestä olen myös erittäin innoissani. Ihanan pirteät värit ja ovat todella jämäköitä. Nämä ovat siis PÜR Blend Squad: 3-Piece Contour Blending Sponges ($36.00). Laatikon kallein tuote! Vaikuttavat kyllä erittäin laadukkailta.


Viimeisenä Project Beauty Hairgurt Smoothing Yogurt Shampoo ($10.00). Aikaisemmin olen käyttänyt samalta merkiltä hiusnaamion (Boxycharm 09/2016), mutta ainoa merkittävä puoli siinä oli tuoksu. Tässäkin on aivan kertakaikkisen lumoava tuoksu ja toivon, että tämän kanssa tultaisiin toimeen vähän paremmin.

Olihan tämä aivan mahtava laatikko jälleen kerran. Arvoa tällä oli noin $117.00 ja yksistään joko meikkisienet tai laatikon paras tuote OFRAn korostusväri kattavat laatikon hinnan. Tällä kertaa muuten kaikki muut merkit olivat tuttuja paitsi Measurable Difference. Tätä laatikkoa ei kyllä voi muuta kuin suositella! Aurinkoista viikon alkua!

2 kommenttia:

  1. Ofran highlighter on upea, aivan fantastinen<3 Muutenkin kiva boxi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin huippuhieno ja tämän laatikon kuningatar! :)

      Poista