10.7.2018

Bette Box heinäkuu 2018

Tässä ovat päivät menneet lomailun merkeissä, joten jonkinmoista lomailua on tullut sitten täältä blogimaailmastakin pidettyä. Heinäkuun Bette Boxista on kuitenkin ehdottomasti tultava nyt tähän väliin kirjoittelemaan.   


Laatikon teemana oli "On The Road", joka varmaan aika monen kohdalla pitääkin tänä lomakuukautena paikkansa. Meillä on myös lyhyt viikonloppureissu jälleen edessä päin, joten muutamat näistä minikokoisista tuotteista tuli enemmän kuin tarpeeseen.


Tuotteita laatikossa oli yhteensä kahdeksan, joten melkoisen monta. Mikään näistä tuotteista ei ollut itselleni entuudestaan tuttu.


Korres Olympus Tea 3 In 1 Cleansing Emulsion
Tämä on jonkinlainen myyntimenestys. Ihanaa muutenkin saada Korresin tuote, niistä ei hirveästi ole itselläni kokemusta. Ihanaa myöskin saada matkakokoinen puhdistusemulsio, koska olisin varmasti ottanut viikonloppumatkalle vain puhdistuspyyhkeitä, mutta nyt saan ottaa kunnon aineen. Tämän pitäisi olla hellävarainen, mutta tehokas emulsio, joka puhdistaa, raikastaa ja poistaa sekä kasvo- että silmämeikin. Tuotteen sisältämät luonnolliset emulgaattorit ja öljyt tekevät siitä hellävaraisen silmille ja tietenkin myös iholle. Oli todella mukava tuote saada boksista. 

Bioré Free Your Pores! Deep Cleansing Pore Strip
Pakkauksessa oli siis tasan yksi liuska ja pistelin sen jo menemään. Ihan tehokkaalta se vaikutti, täysin Nivean vastaavien veroinen. Oli helppo asetella, pysyi hyvin ja irrotti selkeästi likaa eli puhdisti ihohuokosia. Olihan tuon liuskan printtikin aika sähäkkä. Jos vastaan tulee, niin voisin näitä ostaakin. Mielelläni olisin toki tässä boxissakin nähnyt näitä vielä ainakin pari lisää.  

Four Reasons Black Edition Hydro Wash Shampoo
Aivan ihana vaniljan tuoksu tässä shampoossa. Tämäkin lähtee tietenkin matkalle mukaan, joten eipä tarvitse alkaa kikkailemaan täyttöpullojen kanssa. Tämän pitäisi olla runsasvaahtoinen, hellävarainen ja ylellistä pesuhetkeä olisi luvassa.

Four Reasons Black Edition Daily Treatment -pikahoitoaine
Onneksi tuli hoitoainekin, vaikka niiden tehojen kanssa voi usein olla vähän niin ja näin. Tämän pitäisi lisätä kiiltoa sekä selvittää hiukset tehokkaasti. Myös tämä tuoksuu aivan taivaalliselta ja pääsee reissuun mukaan. 


Dermosil Organic Mint Body Butter
Tämä on täysikokoinen tuote ja iso pakkaus, joten en ihan heti ainakaan reissuun rehaisi mukaan. Joka tapauksessa vaikuttaa kivalta ja raikkaalta ja lisäksi Dermosilin voiteet on aikaisemminkin hyviksi todettuja. Tätä en korkannut tuoksutellekseni, mutta infolappusen perusteella tuotteen kevyt mintun tuoksu haihtuu iholta, kun voide on imeytynyt. Vartalovoidetta menee, joten tämä oli kiva saada boxista.


Nivea Dry Fresh 48h Protection Anti-Perspirant
Tämä on tullut jo testattua, eikä tämä kyllä itselleni riitä. Tulee kuitenkin käytettyä sellaiseen pikatarpeeseen esimerkiksi salille mennessä. Tuoksu tässä on ihanan raikas, joten harmi. Hieman täytyy marmattaa, koska edellisessä laatikossa oli myös dödö, joten olisi voinut edes yhden laatikon pitää väliä. 

Happy Smile Adults Manual -hiilikuituhammasharja
Tämähän alkoi vaikuttamaan melkoisen mielenkiintoiselta, kun lukaisi lapusta, minkälainen hammasharja sieltä saapuikaan. Hiilikuituharja, jonka pitäisi pitää värjäymiä keräävät bakteeripeitteet loitolla, jolloin hampaat pysyvät valkoisina ja puhtaina. Tämä on hellävarainen ikenille ja hampaille eli puhdistaa kiillettä kuluttamatta. Ehdottomasti lähtee käyttöön.
 

Lisäksi boxissa oli yksi annospussi Fendurexin sitruunaista urheilujuomajauhetta, jota on myös erittäin kiva päästä kokeilemaan. Aluksi olin hieman pettynyt laatikkoon, mutta nyt kun tätä kirjoittelen, niin onhan tämä ihan ok. Ei huonoimmasta päästä. Kaikki tuotteet ovat itselleni uutuuksia, eikä ikinä tiedä, kuinka niihin ihastuu, kun kokeiluasteelle pääsee. Four Reasons -tuotteiden kohdalla luki, että ne on kohdistettu pitkäaikaistilaajille. Mikäli nämä puuttuivat laatikosta, niin oli kyllä varmasti melkoisen vaisu vastaanotto. Tarkistin, että taisi heille kuitenkin, toivottavasti, mennä tilalla jokin toinen tuote. Aurinkoista illan jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Mikä sen parempi syy olla postaamatta kuin loma! <3 Lomalla on ihanaa keskittyä kaikkeen siihen mitä ei jaksa/ehdi/malta/viitsi tehdä työpäivän jälkeen tai palautumisviikonloppuina :) Toivottavasti sulla on vielä lomaa jäljellä, täälläpäin ainakin ilmat vaan paranee :) Ite pidin loman jo kesäkuussa, onneksi on vielä yks viikko elokuussa jäljellä ku lapsukaisen koulu taas alkaa... Heinäkuun Bette Box jätti mut ehkä hieman kylmäksi, mut mitä enemmän lukee muiden mielipiteitä siitä ja kattelee kuvia niin aina se on muuttunut kivemmaksi silmissä :D Annoin tuon Bioren nokkaputsarin naapurin teinipojalle, mulle nuo ei tee mitään, jos haluun eroon nokkahuokosista, ni mult pitää irrottaa koko nokka. Dermosilin voide on varmasti tarpeen kylmemmillä keleillä, tykkään ajatuksesta, et tuoksu häviää iholta. Saa siis läträtä muilla tuoksuilla :) Hammasharja on mielenkiintoinen lisä mun suunhoitoon. Käytössä on jo "hiilijauhe" valkaisemaan ja putsaamaan sekä "hiilinen" hammaslanka. Mua nauratti sun vastaus sun edellisessä postauksessa, et olit tilannut taas Jolien. Menit vissiin samaan "lankaan" ku minäkin eli neljä boksia 3 hinnalla! :D No, hain tänään Jolie Boxin ja sehän oli ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä niin ihanaa olla lomalla! Sitä on vielä muutama viikko jäljellä ja lisäksi siellä kaukana siintää se lokakuinen lomareissu. Kelit vain paranee täälläkin, joten ei ole valittamista ;) Onneksi sinullakin on vielä jotain, mitä odotella! <3
      Hahah, sinulla noita hiilijuttuja näköjään riittää ;) Itse en ole vielä ihan noin hurahtanut (enkä edes tiennyt että sellaista hammaslankaakin on), mutta luulen, että täytyy pitää silmiä vähän enemmän auki tästä lähtien.. Jos niillä vaikka pysyisi hampaat kuin ihmeen kaupalla vähän valkoisimpina :D Vähän oli kyllä vaisu boxi aluksi, mutta itsekin tosiaan lämpenin sille paljon enemmän tossa kirjoitellessa. Kivahan noita uutuuksia on kokeilla!
      Joo, hitsiläinen, juuri tuohon lankaan menin Jolien kanssa... Enkä tainnut ostaa 3+1 boxia vaan heti 6+1.. Oli ihana laatikko <3 Laitoin postauksen ajastuksella menemään, koska tänään on lähtö minireissulle!
      Ihanaa viikonlopun odotusta sinulle ja toivottavasti aurinkoa piisaa vielä silloinkin! <3

      Poista