18.7.2018

Subscription Box Blitz Extension Part 4

Tämän Subscription Box Blitz -projektini viime päivityksestä onkin kulunut nyt parisen kuukautta. En tehnyt viime kuussa päivitystä, koska ei ollut juurikaan kommentoitavaa. Loppuneita tuotteita oli silloin tasan yksi ja muutenkin samat tuotteet tässä pyörii käytössä kuukaudesta toiseen. Nyt olen kuitenkin saanut ainakin loppuneiden osalta vähän enemmän aikaiseksi ja niitä onkin nyt yhteensä neljä kappaletta:


TheBalm Balm Springs Blush (Ipsy Bag 06/2017)
Alima Pure Eye Primer (Jolie Box 08/2017)
Lumene Nordic Noir Deep Impact Mascara sävyssä Deep Black (Bette Box 02/2017)
Nafha Soft Facial Scrub (Jolie Box 05/2017)

TheBalmin punan olen täällä kehunut moneen otteeseen. Se oli pieni, mutta erittäin sitkeä tuote. Alima Puren tehoista silmämeikinpohjustajana en ollut oikein vakuuttunut, mutta toivon, että se hoiti silmäluomieni ihoa noin muuten vain. Ihanaa, kun sain sen käytettyä. Lumenen maskaran käyttö oli aikamoista tuherrusta. Kyllähän sillä näyttävät ripset sai, mutta harja oli aikamoinen jöötti ja lisäksi sotki ja klimppasi ripsiä aivan kamalasti. Ei kuitenkaan levinnyt päivän mittaan poskille, joten siinä mielessä hyvää tavaraa. En siltikään ikinä ostaisi uudestaan ja hyvä kun sain tämänkin vihdoin ja viimein käytettyä. Nafhan kasvokuorinta taas oli juurikin todella hellävarainen (soft scrub), oikein ihana tuote tuoksultaankin, mutta itse haluaisin vähän jämerämpiä juttuja. 

Lisäksi heitin yhden tuotteen pois ja annoin toisen tyttärelleni:

 
Studio Makeup On-The-Go Palette (Boxycharm 09/2016)
RFSU Sense Me Caring Massage Glide (Livbox 11/2015)

RFSU:n voidetta yritin sitkeästi käyttää shaving geelinä ja alkuun vaikutti ihan toimivaltakin, mutta jossain vaiheessa tuli seinä vastaan. Tuntui, ettei siitä ole enää mitään hyötyä eli sama kuin ei olisi yhtään mitään, joten heitän tuon nyt pois.

Tyttäreni oli vailla perusluomiväripalettia, joten ei kuin varastoille ja tähän päädyin. On myös melkoisen vanha tuote ja aika minimaaliselle käytölle jäänyt, joten nyt saa vihdoin vähän arvostusta. Säästettiinhän tällä keinolla vähän rahaakin ja tyttäreni oli tähän todella tyytyväinen. 
 
Mietin pitkään (tämä on vakavaa), laskenko nuo kaksi "ei-käytettyä" tuotetta käytetyiksi, mutta tottakai lasken. Nehän eivät ole enää rasittamassa varastojani. Näin ollen olen projektin aikana tähän mennessä - sanotaanko nyt sitten "päässyt eroon" yhteensä 64 tuotteesta, joten kuudesta pitäisi vielä päästä niin projekti on ohitse. 

Tämän projektin kohderyhmään kuuluvia seuraavia tuotteita käyttelen enemmän tai vähemmän vakituisesti (on niitä varmasti kyllä muitakin...):
 
Ihanaa, kun saan tuota Lumenen CC-voidettakin sävyssä Fair (Bette Box 03/2017) käytettyä nyt kesällä. Aivan mahtava voide, mutta vähän liian tumma talvi-iholleni. Tuo hopeisessa putkilossa oleva ripsiväri on Juice Beautyn maskara (Ipsy Bag 07/2017), joka on ihan ok, mutta vaikuttaa melko kuivalta vaikka korkkasinkin sen vasta nyt. Muut ovatkin vanhoja tuttuja ja pyörineet näissä kuvissa vähintään pariin otteeseen.
 
Näistä kahdeksasta luulisin saavani ne puuttuvat kuusi käytettyä joidenkin kuukausien sisällä:

Muutama noista pitäisi kaiken järjen mukaan olla jo ihan viittä vailla loppu, joten hyvältä näyttää. Nyt on vain ollut aikamoiset helteet, joten varsinkin meikkaamisen kanssa on vähän niin ja näin, mutta eiköhän tuo viilene, jos Suomen kesään on luottaminen. Mikäli ensi kuun puoleen väliin mennessä tuotteita loppuu ainakin enemmän kuin se yksi, niin palaan silloin asialle. Muuten ihan varmasti parin kuukauden päästä viimeistään. Ihanan aurinkoista viikon jatkoa! 

2 kommenttia:

  1. Mie kävin tänään pyörällä keskustassa ja ei kyllä tullut laitettua kuin aurinkorasvaa :D Onneksi oli pieni tuulenvire.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on kyllä ollut niin tuskastuttavan kuuma, että ei oikeasti huvita ollenkaan alkaa pakkeloimaan naamaa :D Onneksi tuulenvire tuo tosiaan edes vähän helpotusta!
      Ripsari ja aurinkorasva.. niillä olen itse pärjännyt melkoisen pitkälle ;)

      Poista