1.10.2016

Boxycharm September 2016 


Lokakuun (nyt jo?) ensimmäinen päivä ja eilen käväisin postista hakemassa syyskuun Boxycharmin ja tällä kertaa sen sisältö oli täysi yllätys. Olen jättänyt katsomatta kaikki blogit ja vlogit, missä boxia on esitelty. Yllätys oli erittäin mieluinen.



Tässä laatikon sisältö kokonaisuudessaan:


Laatikossa oli siis yhteensä viisi tuotetta, kaikki täysikokoisia ja näiden yhteisarvo on $110,95. Itse maksan laatikosta vähän yli $30.00. Aika hyvä diili, väittäisin.

Näistä tuotteista olen molemmista innoissani:


Project Beauty Hairgurt Smoothing Yogurt Hair Masque ($11.00) eli hiusnaamio, joka tuoksuu aivan taivaalliselta. Tässä taitaa nyt käydä niin, että tämä lähtee heti käyttöön eikä ehdi vanhenemaan laatikoissani tämän kauempaa. Putilo ei ole kovin iso (118 ml), joten ei kyllä ehdi kauaa siellä suihkussakaan vanhenemaan.

Butter London Trend Nail Lacquer ($15.00) sävyssä Yummy Mummy. Juu, enemmän kuin tervetullut. Sävy on ihana kermaisen ruskea, joka sopisi erityisesti nyt syksyyn oikein hyvin. Tämä jää kuitenkin odottelemaan korkkaamistaan, kunnes kynsilakkaprojektini on ohitse tältä vuodelta.

Molemmat yllämainitut merkit ovat itselleni uusia tuttavuuksia ja odotan molemmilta erityisen paljon. Hiusmaskin merkistä en ole ikinä kuullut, mutta oletan, että tuolla tuoksulla ei voi mennä metsään ja aika hauska on nimikin. Butter Londonin kynsilakoista olen kuullut vain hyvää. 

Sitten laatikon ehdottomasti paras tuote:


Studio Makeup "On-The-Go" Palette ($49,95). Paletissa on siis yhdeksän luomiväriä, joista osa shimmerisiä ja osa mattapintaisia:


Tämäkin merkki on itselleni aivan outo. Tätä palettia jo testailin ja luomivärit ovat aivan upeita, juuri ominta sävymaailmaani. Ne eivät mielestäni ole myöskään liian pigmenttisiä, mikä on itselleni täysin ok, eivätkä varise ollenkaan. Sävyt ovat myös sopivia sekä arkeen että juhlaan ja luulenpa, että lokakuiselle lomamatkalleni tämä paletti lähtee ainokaisena luomivärisatsauksena mukaan. On näköjään siihen tarkoitukseen nimettykin.

Viimeisenä kaksi tuotetta, joista olin vähemmän innoissani. Nämäkin tuotemerkeiltä, joita en ole ennen omistanut:


Hikari Cosmetics Eye Liner ($13.00) sävyssä Raven, joka heidän nettisivujen perusteella on musta sävy. Mukana tulleessa kortissa tästä sanotaan, että "mechanical eyeliner", mutta en ole vielä edes poistanut tätä muoveista, joten tämän mekanismeista en osaa sanoa mitään. Silmänrajauskyniä omistan aivan tarpeeksi ja käytän niitä todella harvoin. Katsotaan jossain vaiheessa, mikä tämän tuotteen kohtalo on. 

PÜR Cosmetics Lip Lure ($22.00) sävyssä Belle, joka on melko tumma sävy. Olisin niin halunnut, että tämä olisi ollut hieman vaaleammassa sävyssä, mutta eiii. En vain kokenut omakseni, joten tämä lähtee taatusti eteenpäin tyttärelleni, joka taas hyppii varmasti innosta tasajalkaa, kun tämän saa. Pürin kosmetiikasta olen muuten ollut jo kauan kiinnostunut, joten toivottavasti jatkossa tulisi jotain itsellenikin sopivampaa.

Kaikki boxin tuotteet olivat siis sellaisilta merkeiltä, joista en ole joko kuullut tai en ole testannut. Näin ollen siinä mielessä tämä oli aivan täydellinen boxi, koska näinhän sen pitää ollakin. Ihanaista lauantai illan jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti