7.3.2017

Bette Box maaliskuu 2017

Maaliskuun Bette boxia itse ainakin odotin mielenkiintoisin mielin, koska se oli ensimmäinen bloggaajaboxi näin Betten aikakaudella. Livboxin aikana nämä laatikot ovat olleet siitä parhaimmasta päästä. 


Mikä parasta, tälläkin kertaa laatikon sisältö oli täysi yllätys, sain avata sen ilman spoilaantumisia. Se onnistuu aika helpolla onneksi tämän laatikon kohdalla, koska melkein aina olen saanut sen todella varhaisessa vaiheessa. 


Laatikko sisälsi viisi tuotetta, joista ensimmäisenä voisi katsastaa hiustuotteet:


Batiste Stylist XXL Volume Spray on tuote, jolla pitäisi saada hiuksiin runsautta ja muhkeaa nostetta. Ensin luulin tämän olevan kuivashampoo, mutta eipäs olekaan. Tuote on Essie's blogin Essin suosikki ja todella mielenkiinnolla otan tämän käyttöön. Katsotaan vetääkö tämä vertoja Biozellin rakennesuihkeelle, joka tuli aikanaan Livboxista ja joka on ihan ykköstuotteitani tällä hetkellä. 

Biozellista puheenollen, laatikon toinen hiustuote on Biozellin Color Mask Sävyttävä Tyvispray. Tuote on Stay Fresh -blogin Mariannen suosikki ja tämän pitäisi piilottaa hetkessä tyvikasvu, antaa rakennetta ja ryhtiä, samalla raikastaen hiuksia kuivashampoon tavoin. Tätäkään en ole ennen kokeillut, mutta vaikuttaa melkoiselta tehotuotteelta. Toivottavasti sopii hiuksilleni ja tekee tuon kaiken edellä mainitun. 


Glitz & Glam -blogin Minna on valinnut boxiin Màdaran Exfoliating Oil-To-Milk Scrubin. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja pitäisi olla tehokas, mutta hellävarainen. Tämä kuorintavoide on öljypohjainen ja muuntuu iholla pehmeäksi vaahdoksi. En ole muistaakseni tätäkään ennen testannut, mutta luottoa on, koska Màdaran tuotteet ovat järjestään olleet loistavia. 


Sitten mennään meikkipuolelle, joita laatikosta löytyy, no, periaatteessa kaksi kappaletta. Toinen niistä on Lumenen CC -meikkivoide sävyssä Fair. Tätä olen yhden tuubin joskus käyttänyt ja se oli loistava. Sopi iholleni täydellisesti. En vain ole uutta tuubia ostanut, koska hmm.. tässä on tosiaan jonossa näitä meikkivoiteita. Nyt ei kuitenkaan tarvitse sitä murehtia. Erittäin mieluinen tuote, jonka oli boxiin valinnut Miten niin liikaa? -blogin Elisa. 

Viimeisenä tuote, joka meiltä löytyy jo peilikaapista, mutta miehen puolelta. Se on tosiaan siellä oleskellut, mutta en ole saanut aikaiseksi sitä testata?! Jotenkin en vain ole uskonut sen tehoihin ja olen ajatellut meikkini menevän pilalle ts. ajanhukkaa. Tätä käytetään siis myös primerin tavoin ja tämän pitäisi tehdä ihosta mattapintaisen. Meikin pitäisi pysyä tasaisena pitkään. Ehkä aika on nyt viimeinkin tullut tämänkin testaamiseen, pakkohan se on ja jos ei toimi itselläni, niin mies saa pitää loput. Tuote on Idajemina-blogin Ida Jeminan suosikkituote.


Laatikon yhteisarvoa en nyt laskenut, mutta jo Lumenen CC -voide on arvoltaan 15,90 EUR. Maaliskuun boxi oli loistava. Monta huippuhyvältä kuulostavaa tuotetta ja yksi jo superhyväksi todettukin. Tuhannet kiitokset bloggaajille ja Bette boxin -leideille tästä mahtavasta laatikosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti