12.7.2018

18 in 2018 -Project Update #3

Pari kuukautta on mennyt taas viime postauksesta, joten olisi aika esitellä 18 in 2018 -projektini tilannetta. Pikku hiljaa tämä etenee ja mielestäni ihan sopivan mukavasti. Projektiin lähdin seuraavilla 19 tuotteella:


Mainittakoon nyt taas, että tarkoitus on nimenomaan saada tuotteille käyttöä, eikä välttämättä kaikkia loppumaan. Mikäli kuitenkin niin sattuisi useammallekin tuotteelle käymään, niin aivan mahtavaa. Viimeisen kahden kuukauden aikana olen saanut kaksi käytettyä:


Illamasqua Matte Veil Primer
Lumene Arctic Glow Lip Gloss sävyssä 03 Kimmellys

Ihanaa, että sain kunnialla käytettyä Illamasquan primerin. Se ei ollut mikään halpa ostos ja koska pohjustajia itselläni riittää vaikka muille jakaa, niin ihan huippua saada yksi käytettyä pois sinnikkäästi keskittymällä vain siihen. Tuotteenahan tämä oli aivan mahtava, ihan täydellinen itselleni, joten sen käyttäminen ei todellakaan ollut työn ja tuskan takana. 

Myös Lumenen huulikiillon loppumiseen olen erittäin tyytyväinen. Huulituotteita on itselläni aivan liikaa, vaikka yritänkin pitää saldon maltillisena, joten se, että jaksoin keskittyä vain tähän oli mahtavaa. Myös tämä huulikiilto oli aivan ihana, joten mielelläni käytin ja otin muuten tietenkin stopperinkin pois. 

Yhteensä loppuneita tuotteita on nyt seitsemän kappaletta:

Neutrogena Shine Control Powder
Beyoncé Heat EdP
Illamasqua Matte Veil Primer
Technic Colour Fix Blush Palette - oikean yläkulman poskipuna
Lumene Arctic Glow Lip Gloss sävyssä 03 Kimmellys
MUA Sheer Finish Lipgloss sävyssä Lets Meet
Clarins Instant Light Natural Lip Perfector sävyssä 01 Rose Shimmer

En ole ihan puolessa välissä puolen vuoden kohdalla, mutta ei sen ihan niin täydy mennäkään, koska on niin pitkäkestoisia tuotteita mukana. Tästä on hyvä jatkaa ja seuraavaksi loppuukin varmasti tämä tuote:


Laura Geller Matte Maker Invisible Oil Blotting Powder

Kuvat olen ottanut ihan lähipäivinä, joten vielä tämä porskuttaa, mutta loppuu minä hetkenä tahansa. Olen malttanut keskittyä melkein yksistään vain tähän puuteriin, joten se tietenkin näkyy nyt tuotteessa. Olen tämän joutunut myös pressaamaan uudestaan, koska tuote oli niin pahasti reunoilla, mistä sitä oli hankala ottaa, joten pressaus oli pakko tehdä.


ColourPop Super Shock Cheek - Smokin' Whistles
ColourPop Super Shock Shadow - Glow
ColourPop Super Shock Shadow - Cornelious

Näistä myös highlighter sekä vaaleampi luomiväri sävyssä Glow ainakin loppuvat seuraavaan päivitykseen mennessä. Korostusväri valitettavasti tipahti lattialle, jolloin siitä meni hunningolle ehkä ainakin parin kolmen viikon verran tuotetta. Enköhän kuitenkin ole saanut tästä jo rahani arvosta käyttöä, joten ei suuremmin harmittanut. Glow'ta olen totutellut käyttelemään luomien pohjavärinä aina, kun laitan luomiväriä, joten ei se enää kauaa kestä. Tummempaa Corneliousta olen käyttänyt ainoastaan muutamia kertoja, joten sen kanssa täytyy tsempata.


Lady Gaga Fame EdP 

Tämän lupasin ottaa toukokuun jälkeen aktiiviseen käyttöön, mutta pah.. Olen käyttänyt ihan kaikkea muuta, joten syksyä tämä nyt ihan selvästi odottaa. Tulee kyllä tiensä päähän vielä tämän vuoden aikana, koska ei ole enää paljoa jäljellä ja on ihan hyväntuoksuinen hajuvesi.  

Essence XXXL Longlasting Lipgloss sävyssä 3 Very Berry  
Milani-huulipuna sävyssä 60 Matte Innocence 

Essencen kanssa on vähän takkuista. Se on melkoisen tahmeaa ja lisäksi siinä on selvästi tuollainen kirkkaan pinkin sävy, joten sitä ei voi olla huolettomasti lisäämässä ihan koska vaan. Tämä on iso putilo ja olen päässyt vasta tuohon siniseen viivaan, joten tätä täytyykin sitten jännittää. Olisi niin kiva saada tämä loppumaan ja pois varastoistani.

Milanin punaa käyttelen ainakin melkein kerran päivässä, joten se kuluu hitaasti, mutta varmasti. Nyt olen taas vähän enemmän lämmennyt tälle sävylle, kun kasvoilla noin muuten on ihan selvästi enemmän väriä. Sulautuu tämäkin paremmin, enkä näytä ihan kuolleelta. 

Too Faced Sweet Peach Glow Peach-Infused Highlighting Palette
BH Cosmetics Carli Bybel 10 Color Eyeshadow & 4 Color Highlighter Palette 
 
Too Faced'n paletista on projektissa mukana siis ainoastaan bronzer ja sen kanssa olen edistynyt aivan valtavasti. Pohjaa on tullut viime kertaan verrattuna paljon enemmän esiin. Tuotettahan tuossa napissa riittää ja se on todella tiivistä tavaraa, joten ihan sitkeällä päivittäisellä (tai aina, kun olen meikannut) käytöllä olen tähän pisteeseen päässyt. Kyllä samassa paletissa olevien poskipunan ja highlighterin kanssa taitaa mennä ikuisuus ennen kuin loppuvat. Bronzerin kanssa voi olla vähän huolettomampi.   

Tämänkin kanssa olen vihdoin ja viimein päässyt kunnolla vauhtiin. Mukana projektissa ovat vain nuo luomivärit, mutta myös yhdestä korostusväristä olen jo saanut pohjan näkyviin. Luomiväreissä viidestä näkyy pannu, mutta ihan hilkulla se on ainakin kolmessa muussakin. Yritän jatkaa tämän käyttöä nyt sitkeästi, kun intoa riittää ja tuloksia on selkeästi näkyvissä. 

NYX Rose Gold High Definition Blush 
NYX Butter Gloss sävyssä Fortune Cookie  
Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray

Näihin kolmeen en ole kahden kuukauden aikana koskenut ollenkaan. Poskipuna odottelee syksyä ja huulikiilto sitä, että Essence loppuisi. Tosin voi olla, että jos Essencen kanssa alkaa tökkimään, otan tämän vakkarikäyttöön, koska on pienempi pakkaus, joten loppuisi taatusti nopeastikin. UD:n kiinnityssuihke on vain jäänyt unholaan muiden suihkeiden vuoksi, mutta nyt laitoin tämän pöydälleni esille nenän eteen, että muistaisin edes silloin tällöin suihkutella. 

Nämä 12 tuotetta ovat projektissa vielä jäljellä. Pakka pienenee pikku hiljaa, joten ei tämä taaskaan ihan turha projekti ole ollut. Ihanan aurinkoista torstaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti