20.7.2018

Ostoksia - Yves Rocher, The Body Shop, Veljekset Keskinen

Ennen kuin esittelen reissutuliaiset, täytyy esitellä tuotteet, mitä on kerääntynyt ennen matkaa. Olen tehnyt tilauksen sekä Yves Rocherille että The Body Shoppiin ja lisäksi käväisimme perinteiseen tapaan minikesäreissulla Tuurissa. 

Yves Rocher:

Täältä oli pakko ostaa testiin muutama noista Maracuja-kesätuotteista. Vielä en ole kumpaakaan korkannut, joten aika näyttää, oliko hyvä ostos. Monoï de Tahiti -suihkugeeli on jokakesäinen "must" ja sen olen jo käyttänytkin. Mango-käsivoidetta olen myös jo käytellyt. Se on aika ohutta, joten menee juurikin näin kesällä eli parasta käyttää se saman tien loppuun.

The Body Shop:

TBS:ssa oli meneillään tarjous, jossa sai kolme tuotetta kahden hinnalla. Koska olen tuota Banana-hiusnaamiota himoinnut, niin tein sen kiilto silmissä tilauksen. Samalla ostin öljyputsarin, jota olen ennenkin käyttänyt sekä puhdistusvoin. Viimeksi mainittu on uusi tuttavuus, jota olen pitkään halunnut testata. 

Veljekset Keskinen:

Keskisiltä lähti jälleen mukaan pullo jos toinenkin. Onneksi en kuitenkaan meikkejä sortunut ostamaan kuin pari huulituotetta.

Näistä olen tuota Vanilla Raspberryä ja Lemon Tea Treeta käytellyt ennenkin ja ovat aivan vastustamattomia tapauksia. Vihreä Mint Tea Tree tuoksuu jo pullosta niin kauhistuttavalta, että se oli pakko napata myös mukaan (viimeksi en uskaltanut). Olen sitä jo muutamaan otteeseen käytellyt ja kyllä on tujua tavaraa. Ihoa kihelmöi ja on kuin pepsodentilla pesisi. Mutta on toki myös ihana...

Kesäkuun Bette Boxin myötä ihastuin Biozellin hopeakuivashampooseen, joten kun kerran ostoksilla oltiin, niin nappasin tätä nyt täyden pullollisen mukaan. Ei tarvitse enää nuukailla sen pienen pullon kanssa. Beauty by Zazien kynsilakanpoistoainetta olen käyttänyt jo monta pullollista. Iso pullo ja halpa, mutta todella tehokasta ainetta. En ole näitä täällä meillä päin nähnyt, joten kun vastaan tulee, niin santsattava on.

Nyxin hyllyllä sorruin muutamaan huulituotteeseen:

Lip Lingerie Liquid Lipstick sävyssä Cheekies 
Extra Creamy Lipstick sävyssä Sky Pink

Molempia olen testannut jo ja ihan mukavilta näin äkkiseltään tuntuvat. Täytyy kuitenkin käyttää vähän ahkerammin, että saavat lopullisen tuomion. Essencen käsirasva oli niin jännässä pullossa ja ihanan tuoksuinen, joten lähti myös matkaan.


Home Alone -käsienpesuaineen ostin, kun halvalla sai ja harmikseni en taaskaan nähnyt Creightonsin vastaavia. Toivottavasti ne tulevat vielä takaisin Keskisten hyllyyn. Imperial Leatherin kylpyvaahto vaikutti niin ihanan banaaniselta, että en voinut vastustaa. Lisäksi Lumenen Karpalo -suihkugeeli lähti todella halvalla ja tuoksu siinäkin on aivan taivaallinen.

Bonuksena vielä muita ostoksiani eli pari puseroa, huivi, suklaata sekä Crocsit. Kengät ostin tulevaa syksyn etelän lomaa silmällä pitäen, josko näillä saisi vähän enemmän glamouria olemukseen. Jalassahan nämä ovat ihan supermukavat, eivätkä ole ensimmäiset omistamani vähän paremman näköiset Crocsit.



Tällainen pikaesittely tällä kertaa ja jossain vaiheessa kirjoittelen vielä Tukholman viikonloppuloman tuliaisista. Tuli tietenkin Sephorassakin käväistyä. Ihanaa viikonloppua!

6 kommenttia:

  1. Olipa kiva nähdä vilaus vaateostoksista :) Kaikenlaiset ostokset aina vaan kiinnostaa meikäläistä ja varmasti montaa muutakin :) En muista oonko maininnu et Keskinen oli mulle aikamoinen pettymys, kerran oon siis käyny noin 3-4 vuotta sitten. Musta se oli kolhoosi halli täynnä kallista tavaraa ei missään järjestyksessä. Juuri mitään en löytäny :( Siksikin haluisin käydä uudestaan siellä, luulen meinaan et osaisin nyt kattoa siellä paremmilla silmillä ympärille :D Kaikki banaanintuoksuinen kosmetiikka on ihanaa, mulla on nyt käytössä TBS:n vartalojogurtti ja se on just niin kiva ja kepeä ku on kirjoitettu. En malta oottaa et saan lukea sun Tukholman tuliaisista, Sephora on aina Sephora! Ihanaa lämmintä viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep - otin vinkin vaarista ja esittelin vähän muutakin, hyvin lyhyesti ;) Ymmärrän oikein hyvin, eipä siellä Keskisillä nyt niin halpaa todellakaan ole.. Tarjoukset vaan voivat olla aivan superhyviä ja sitten siellä myydään kaikenlaista merkkiä, mitä ei muualta löydä, varsinkin kosmetiikkapuolella.
      Ennen löysin sieltä helpostikin, mitä olin etsimässä, mutta nyt siellä on pistetty paikat niin uusiksi, että pyörii tyyliin ympyrää.. En ole vieläkään tottunut tuohon uuteen järjestykseen :D Ja alkaa olla liian isokin jopa...
      Ooh.. banaani on niin vastustamaton tuoksu itsellenikin juuri nyt. TBS:n vartalojogurtti kuulostaa niin viimeisen päälle ihanalta.. tekisi niin mieli myös testailla, mutta ehkä sitten, kun on varastot niiltä osin vähän tyhjentyneet ;) Tietää ainakin, mitä haluaa seuraavaksi.. ;)
      Aurinkoista viikon alkua sinulle! <3

      Poista
  2. Tuo minttusuihkari ois varmaan hyvä näillä helteillä, varmasti virkistää :D

    The Body Shopin puhdistusvoi on mahtava! Tuli joulukaltsusta ja käytin sitä kotona ollessani, todella hyvä ainakin perusputsaukseen.

    Creightons -sarjaa oli ainakin kesäkuun alkupuolella myynnissä Keskisellä, oli ennen sitä miesten välikköä. Kun käveli sieltä kassojen puolelta päin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se minttuversio kyllä tekee, virkistää :D En tiedä, uskaltaako edes ihan päivittäin sitä käyttää.. saa niin ihme tunteen iholla aikaan.
      Kiva kuulla, että tykkäsit tuosta TBS:n puhdistusvoista, se on saanut kyllä paljon kehuja. Ihanaa, kun pääsen vihdoin ja viimein itsekin sitä kokeilemaan :)
      No voi hitsi, olenkohan voinut missata ne Creightonsit.. vai olisiko tosiaan sitten myyty loppuun.. Mutta aivan mahtavaa kuulla, että niitä siellä kesäkuussa oli, toivoa on, että kävelevät vielä minuakin vastaan siellä joku kerta :) Ne ovat niin luksusta, kiitos, kun kerroit! <3 Ihanaa viikon alkua!

      Poista
  3. Aivan mahtavat Keskisen ostokset, varsinkin saippuat:) Imperial Leatherin kylpyvaahto - oi, sitä pitäisi kokeilla. Katselin pari päivää sitten Cittarissa Imperial Leather -saippuaa kaihoisasti ja meinasin ostaa nostalgian tähden, mutta en sitten viitsinyt. Tuo kylpyvaahto kuulostaakin paljon paremmalta. Täytyypä tutkia saako sitä esim. Cittarista tai jostain muualta helposti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keskisiltä tulee noita saippuoita hamsrattua aina ihan olan takaa :D Sieltä kun tekee löytöjä, mitä ei ihan lähikaupasta tee.. Pitääpä itsekin tarkemmin syynätä paikallinen Cittari, josko sieltäkin löytyisi noita Imperial Leatherin saippuoita. Tuo banaani on nimittäin aivan luksusta! ;)
      Aurinkoista viikon alkua! :)

      Poista