27.6.2017

Ostoksia

Viime viikolla tuli tehtyä ostosreissu Tuurin kyläkauppaan, josta vaan on vaikea päästä pois ostamatta yhtään kosmetiikkaa. Siellä on välillä niin osuvia tarjouksia tai tuotteita, mihin ei muualla törmää, joten pakkohan niitä on kotiuttaa. 



Kosmetiikan osalta voin ilokseni sanoa, että yhtään meikkejä en ostanut. Ensinnäkin ajattelin säästää nekin rahat kesälomareissuun ja toisekseen taas en nähnyt mitään sellaista, joka olisi ollut ihan, ihan pakko saada. Muutama juttu oli kyllä todella lähellä, mutta pistin takaisin hyllyyn. Muita kuin meikkejä kyllä löysin. 


Ensinnäkin nämä Creightonsin käsienpesuaineet, joita en ole vielä muualla nähnyt kuin Keskisillä. Näitä olen täällä moneen kertaan esitellyt ja nyt lähti jälleen muutama matkaan parhaissa tuoksuissa: Vanilla & Macadamia sekä Avocado & Almond. Vaniljainen on virallisesti suihkugeeliä (en löytänyt käsienpesua), mutta tulee käytettyä käsienpesuaineena kuitenkin. Näitä on muutamassa muussakin tuoksussa, mutta ne eivät houkuttele niin paljoa, joten ostelen aina vain näitä samoja. Hintakaan ei päätä huimaa, 1,95 €/kpl.


Original Source Lemon and Tea Tree Shower Gel tuoksuu todella raikkaan sitruunaiselta. En muista tätäkään nähneeni täällä missään kaupoissa, mutta koska joissain ulkomaisilla kauneuskanavilla tätä on loppuneissa joskus esitelty, päätin ostaa. Tämän hinta oli 2,95 €.

Lisäksi ostin vielä I Love Tropical Paradise Bath & Shower Crèmen, koska hintaa tällä oli vain 1,95 euroa. Tässä on myös erittäin raikas kesäinen tuoksu, mutta katsotaan nyt, minkälaisessa käytössä tämä tulee loppujen lopuksi kulutettua. 


Beauty by Zazie Nail Polish Remover oli tarjouksessa hintaan 1,50 €, joten ostin heti kaksi kappaletta. Eivät nämä normaalihintaisenakaan mitään kalliita ole. Tällaisen olen ennenkin käyttänyt ja hyväksi todennut, joten santsata piti. 

Trind Nail Repair Natural sattui sopivasti silmiin, joten lähti matkaan. Viimeksi, kun tämä loppui, niin korvasin sen Trindin mattaversiolla, enkä tykkää siitä niin paljon kuin tästä. Käytän kuitenkin nyt matan ensin loppuun ja sitten korkkaan vasta tämän. Tämän hinta oli 12,75 €. 


Tigi Bed Head Masterpiece Hairspray oli tarjouksessa hintaan 6,95 €. Tämä ei ole parasta lakkaa, mitä olen käyttänyt, mutta ihan hyvää kuitenkin. Oli ostettava, kun halvalla sai. 

Garnier Fructis Densify Strengthening Shampoo & Conditioner paksuutta kaipaaville hiuksille oli niin herkullisen näköinen duo, että en voinut jättää hyllyyn. Nämä maksoivat 2,50 € kappaleelta. Tuoksu näissä on ihana ja yleensäkin olen tykännyt Garnierin hiustuotteista, joten luotan, että nämä menevät samaan kastiin. 


Tällainen lisäbonuksena, haha.. Ostin isännälle tuliaisena Kekkosen käsirasvaa. Hintaa oli 1,95 € ja oli kuulemma ihan mieluinen tuliainen, ei ainakaan tuubin tylsyydestä voi syyttää. Pitää varmaan itsekin tätä kyllä testata.


Ostelin myös muutaman vaatteen, mutta loppujen lopuksi ostosten saldo jäi aika pieneksi. Kivaa kuitenkin oli ihan tyttöjen kesken tehdä tuo reissu, kuunnella autoradiosta justiin mitä halutaan, syödä hyvin ja ihmetellä kaupan kokoa. Ihanaa viikon jatkoa! 

4 kommenttia:

  1. Kivoja nuo Creightonsin saippuat. Muutenkin kaikki putelit on ihanan värikkäitä:) Näistä tulee myös kesäfiilistä. Mun kesään kuuluu päästä johonkin megamarkettiin shoppailemaan saippuoita ja shampoita;) Mun unelma olis päästä Ruotsiin Ullaredin Gekåsiin shoppailemaan;) Joku päivä sen vielä toteutan;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gekås on kyllä näkemisen arvoinen paikka, kannattaa ehdottomasti käydä! Se väenpaljous ja tuotteiden hamstraus on siellä ihan toisissa sfääreissä, varsinkin, jos kesälomien aikoihin käy. Kokemus sekin ;)
      Creightonsit ovat niin ihanan tuoksuisia ja halpoja, kokoakin riittää. Kuulostaa niin meikäläiseltä.. "shoppailemaan saippuoita ja shampoita" ;) Toivottavasti pääset ostoksille! :)

      Poista
    2. Toivottavasti sinunkin reissusi toteutuu! Se on mahtava paikka! :)

      Poista