12.10.2018

Bette Box lokakuu 2018

Sitten vaihteeksi Bette boxin tunnelmia. Tässä kuussa boxin sanottiin sisältävän rentouttavia tuotteita. Niillä pääsee syksyn tunnelmaan mukaan. Muutaman tuotteen kohdalla tämä pitää todellakin paikkansa. 

Tuotteita oli oikeastaan vähän joka lähtöön, joten tässä boxissa oli varmasti jokaiselle jotakin. 

Herbina Kevyt Kasvovoide
Tämä on uutuus, jossa on lappusen mukaan raikas tuoksu ja kosteutustehot kohdillaan. Edelleenkään ei hajuaistini toimi sadalla prosentilla, joten luotan lappuseen. Tuotteen pitäisi myös sisältämänsä tyrnimehun vuoksi piristää ihoa mukavasti. Olen joskus kauan sitten käyttänyt Herbinan kasvovoiteen ja se oli todella hyvä. Toivottavasti tämä menee siihen samaan sarjaan, joten odotan käyttöä innolla.

Lumene Ajaton Pressed Serum
Pitkästä aikaa Lumenea! Tämä oli ehdottomasti boxin paras tuote omasta mielestäni. Tuote on edellisen tapaan myöskin uutuus, ja tämän pitäisi yhdistää seerumin teho sekä kosteusvoiteen pehmeys. Uskon, että tämä tuote on aivan loistava ja supermahtavaa saada tämä laatikosta.

Natura Siberica Taiga Daily Protection Hand Cream
Ostin viime toukokuiselta Tallinnan reissulta ensimmäiset Natura Siberican tuotteeni. Niistä olen jalkavoidetta käyttänyt ja siinä on laatu kohdillaan. Todella ylellisen oloinen tuote. Ostamani käsirasva on siis vielä korkkaamatta ja nyt sain täältä jo uuden. Mutta en valita, tämäkin tulee taatusti käytettyä ja olen iloinen, että sain testiin boxista. Tämä on merkin myydyin tuote Ranskassa eikä nyt ihan maltaita maksa (5,90 € / 75 ml), jos tätä on pakko saada lisää.

Manna Kadar LipLocked Priming Lip Wand - Merlot
Tämä on Manna Kadarin best seller -tuote, mutta itse sain tietenkin tuollaisen tummemman "Deep Red Wine" -version, jolla ei ole mitään käyttöä. Aina ei voi osua nappiin. Tämä lähtee eteenpäin, en edes yritä testata.

Novaexpert Expert Exfoliator & Novaexpert Mask Repulp
Pari näytettä Novaexpertiltä eli kuorinta ja naamio. Yhden heidän boxista tulleen voiteen käyttelin jokin aika sitten ja se oli oikein pätevä. Näille näytteille on varmasti käyttöä.

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint
Tämäkin tulee käytettyä, mutta Lumene ja glow on yhdistelmä, joka ei omalla kohdalla ole oikein aina natsannut. No sitäpä varten nämä näytteet ovatkin juuri paikallaan, että saa testata. Tämä näyte on muuten vielä siinä universaalissa sävyssä, joka on itselleni ainakin aikaisemmin ollut liian tumma.

O.b. ProComfort -tamponit
Nämä ovat Dynamic fit -teknologialla  valmistettuja ja merkin kaikkien aikojen mukavin tamponi, jonka pitäisi antaa luotettava suoja. Nämä nyt ehkä menee enemmän sinne hammastahnasarjaan, joka aina tuottaa sellaisen pienen pettymyksen huokauksen. Toki tarvitaanhan näitäkin.

Flower by Kenzo Edp
Onkohan tällainen näyte tullut ennenkin Betteltä...? Tuoksu on hyvä, tiedän entuudestaan, joten käytettyä tulee.

Joo, jotenkin jännä laatikko tällä kertaa. Ei ollenkaan huonoimmasta päästä, mutta ei nyt sieltä parhaastakaan. Jos tuo Manna Kadarin huulikiilto olisi ollut vähän järkevämmässä sävyssä, tämä laatikko olisi ollut enemmän loistokas, mutta nyt jää kyllä ehdottomasti sinne keskivertokastiin. Oikein rentouttavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Mulla on vissiin jonkunnäkönen kuherruskuukausi menossa Bette Boxin kanssa. Oon tykänny melkeen joka boksista pidemmän aikaa, vaikkakin oon hetken huumassa välillä napissu jostain- loppusissaan on aina kuitenkin ollu hymy huulilla. Jotenkin ymmärrän ettei suomalainen sisältö voi olla mikään kopio esim Boxycharmista, ensinnäkin tilaajia on huomattavasti vähemmän Suomessa, jolloin esim kate on pakko ottaa vähemmästä, aina ei voi olla meikkipalettia boksissa, ei edes joka vuosi! :D Uskon että Betteläiset tekevät parhaansa, onhan siinä heidänkin työpaikkansa kyseessä, tuskin haluavat mennä sieltä missä aita on matalin :) Olin niiiiin onnellinen ku näin taas Lumenen tuotteen boksissa <3 Siis wau!!! Todella innoissani otan seerumin käyttöön. Kauas taakse ei jäänyt Herbinan voidekaan, aion käyttää sen yönaamiona :) Natura Siberican otan myös ilosta kiljuen vastaan, kiva päästä kokeilemaan. Loput oli kivaa tilpehööriä, osa kiertoon muille ja osan testaan erittäin mielelläni :) Kivaa alkavaa viikkoa <3 Lomia ootellessa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuleehan näistä Betteistä aika erikoisia tuotteita, mitä ei todellakaan tulisi itse aina hankittua tai ei edes hoksaisi hankkia, koska kaupat pursuavat tuotteita. Varmasti tekevät parhaansa siellä Bettellä ja onneksi meillä on tuo Lumene. Itsekin olin niin superinnoissani tuosta seerumista että woh! <3 Ja näin on, ei todellakaan olisi mahdollisuuksia noihin Boxycharmin kaltaisiin juttuihin täällä meidän pikku maapalstalla.
      Ihanaa, että pian on taas uusi kuukausi ja uusi Bette tekee tuloaan :) Se on kyllä melkein aina kuin syntymäpäivälahjan saisi ;)
      Kiitos paljon, ihanaa alkavaa viikkoa sinullekin! <3

      Poista