10.10.2018

Jolie Box lokakuu 2018

Tähän kirjoitteluun tuli sellainen luova tauko kaikkien muiden kiireiden vuoksi. Ensi viikkokin menee reissussa, mutta toivottavasti ehdin vielä sitä ennen tehdä muutaman postauksen. Tänään olisi pitänyt kirjoitella 10 tuotetta 10.10. mennessä -projektini finaalista, mutta kun pääsin töistä kotiin oli jo niin sampuran pimeä, että siinä kiireessä olisi kuvien ottamisen kanssa mennyt hermot. Jätän sen finaalin suosiolla viikonloppuun, jolloin toivottavasti ehdin sen kirjoittaa. Tänään kuitenkin uusimmasta Jolie boxista, jota odottelen aina yhtä vesi kielellä. 


Todella tyytyväinen olin jälleen kerran pakettiin. Se sisälsi tuotteita muutamaltakin tuntemaltani huippumerkiltä ja kaikki tuotteet tulee ehdottomasti käytettyä. Tuotteissa oli pari täysikokoista, pari miniä ja pari näytettä. 


Frantsila Organics Säteilevä Katse Silmänympärysvoide (15 ml)
Kiva saada suomalaiselta merkiltä tuote. Itse en muista edes Frantsilan tuotteita ikinä käyttäneeni, joten mukava saada tätä kauttaa testiin. Tämän voiteen pitäisi hoitaa ja ehkäistä silmänympärysihon vanhenemisen merkkejä, rauhoittaa, kosteuttaa, virkistää, kirkastaa tummia silmänalusia, tasoitaa pintaryppyjä sekä lievittää turvotusta. Paljon on siis lupauksia, joten toivo elää. Tämä pääsee käyttöön vasta käytettyäni muutamat muut alta ensin pois. Ihana tuote ja käytän erittäin mielelläni. 



Absolution Le Lavant Corps Doux Extra Soft BodyWash (200 ml)
Suihkugeeli, joka sopii sekä naisille että miehille. Tämä on sulfaatiton ja sisältää mm. hunajaa, salviaa ja lehmusta. Tässä pitäisi olla pehmeän vihreä tuoksu, joka on sekä nautinnollinen että aistikas, mutta en nuhani vuoksi saa siitä mitään irti. Tykkäsin tästä tuotteesta kovasti ja oli kiva saada boksista. 


Patyka Advanced Plumping Serum (10 ml)
Tehokosteuttava hyaluronihapposeerumi, jonka pitäisi kiinteyttää ja silottaa ihoa. Tämän pitäisi imeytyä nopeasti, täyttää ja tasoittaa juonteita, uudistaa ihoa sekä ehkäistä ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Toisin sanoen tämän pitäisi olla ihanteellinen nimenomaan ikääntyvän ihon hoitoon. Ihanaa saada Patykan seerumi. Jonkun seeruminäytteen aikoinaan olen heiltä testannut ja muistaakseni ihastuin ikihyviksi. Tämäkin oli siis todella mieluinen tuote. 

Khadi Amla Shampoo (30 ml)
Toinen minikokoinen tuote boxissa oli paljon eksoottisia ainesosia sisältävä shampoo oudolta intialaiselta merkiltä Khadi Amla. Shampoon pitäisi olla tuuheuttava ja vahvistava eli antaa volyymia ja kaunista kiiltoa. Tämän pitäisi vahvistaa hiuksia, edistää niiden kasvua ja estää hilseen muodostumista. Lisäksi eteerinen ylang ylang -öljy antaa shampoolle ihanan tuoksun, jota en nyt tämänkään kohdalla huomaa. Melko vetiseltä tämä vaikuttaa, kun pulloa hölskyttelee, joten sisältää öljyä varmasti jonkun verran. Tämän otan ensi viikon reissulle mukaan ja on kiva kokeilla. 


Neal's Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm 
Tämä on infolappusen mukaan ympäri maailman tunnettu kulttituote eli balm, jota voi käyttää sekä puhdistusaineena, naamiona tai intensiivisesti ravitsevana voiteena kuiville ihoalueille tai kasvoille. Tämä mm. villaruusunsiemenöljyä, pelargoniaa, hamppua ja rosmariinia sisältävä tuote auttaa ihoa korjaantumaan, pehmittymään, kiinteytymään ja vahvistumaan. Pienen pieni näytehän tämä on, mutta kyllä ehdottomasti tulee käytettyä. 

Inari Midsummer Magic Moisture Boost (2 ml)
Kosteuttava päivävoide aikuiselle iholle ja laatikon toinen suomalaistuote. Tämän pitäisi sopia loistavasti myös meikin alle. Tuote sisältää erittäin perinteisiä suomalaisia ainesosia mm. puolukkaa, lakkaa, mustikkaa ja mäntyä. Näiden kaikkien ainesosien kombinaatio muodostaa tehokkaan, ihoa silottavan voiteen. Harmi, kun tämä on näin pieni näyte, koska tuote vaikuttaa todella kiinnostavalta. Saapahan nyt ainakin testattua ja ehkäpä joskus ostettuakin, mikäli vaikuttaa hyvältä. Ihanan raikas pakkaus tässä.


Laatikko oli siis täynnä toinen toistaan ihanampia juttuja ja mieli tekisi korkata kaikki jo kovasti. Tiukka linja edelleen kuitenkin pysyy niin kauan kuin pystyn sen pitämään ja käyttelen niitä tuotteita sieltä vanhimmasta päästä. Mukavaa illan jatkoa!

4 kommenttia:

  1. On kyllä upea setti. Kaikki tuotteet ovat todella kiinnostavia ja sopivan vieraita ainakin itselleni, niin niistä olisi tietysti kiva kuulla enemmän, etenkin miten tuo Frantsilan sy-voide toimii. Eipä ole tullut mieleen koskaan hommata Frantsilan sy-voidetta;)
    Kivaa viikkoa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana oli Jolien laatikko jälleen kerran! :) Pitäisi oikeasti varmasti alkaa tekemään tuotearvostelujakin välillä. Yleensä ne tulevat vasta siinä loppuneiden tuotteiden esittelyssä ja erittäin lyhykäisesti..
      Kiitokset! Aurinkoista viikonloppua sinulle <3

      Poista
  2. Tämähän oli mun viimeinen boksi siitä tarjousjutusta ja just kamppailen itteni kanssa, et jaksanko syödä ens kuun kaurapuuroa jos jatkotilaan Jolie Boxin :D Onhan tää omassa genressään ihanan loistava lootaa ja kiljuin ihastuksesta, ku näin Patykan seerumin <3 Oon niin rakastunut heidän tuotteisiinsa, ne on silkkaa luksusta, mutta niiiin kalliita ainakin siinä tahdissa, miten mä käytän tuotteita. Eli pysyn iloisena sekakäyttäjänä :D Harmi et mullon noin 10 avaamatonta silmävoidetta jonossa eli en niin innostunut Frantsilan tuotteesta. Oisin ottanu mielelläni vaikka käsirasvan, niitä on alkanu taas kulua, kun on tullu viileämpää, syksy on kyllä tosi jeppis mun mielestä :D Hyvää viikonloppua sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä laatikko ei ole kyllä sieltä halvimmasta päästä.. Tuo yksi loota kaupan päälle oli huipputarjous! Toivottavasti uutta samanveroista tarjousta pukkaisi pikapuoliin.. ;)
      Patykan seerumi... oi jestamandeeri! <3 Juuri tällaisten tuotteiden takia boxi on niin taattua laatua!
      Silmänympärysvoiteet on vielä niiiiin hitaita käyttää! Harmi, kun sinulla on niitä jonossa niin monta :( (Tiedän tunteen..) Minulla on itseasiassa, outoa kyllä, niiden kanssa melkoisen hyvä tilanne.. Yksi voide loppui just ja toinen ihan pian ja kaapista löytyy nyt sitten kolme korkkaamatonta.
      Kiitokset! Oikein ihanaa viikonloppua sinullekin! <3

      Poista