30.9.2018

Boxycharm June 2018

Jatkoa seuraa näiden vanhojen Boxycharmien esittelyssä. Kesäkuun boxia odottelin kuin kuuta nousevaa, koska se sisälsi yhden todella paljon hehkutetun tuotteen, mitä olen halunnut kokeilla, mutta kalliin hinnan vuoksi olen jättänyt hankkimatta.


Caribbean Queen -teemalla mentiin kesäkuussa ja jälleen löytyi laatikosta ne tutut siveltimet sekä huulituote. Yhteensä tuotteita oli kahdeksan kappaletta.



Battington Monroe Silk Lashes ($28.00)
Nämä tekoripset antavat sekä volyymia että pituutta, ovat käsintehdyt ja 100 % silkkiä. Ripsien pitäisi oikealla hoidolla olla myös erittäin kestävät eli niitä pitäisi pystyä käyttämään jopa 25 kertaa. En todellakaan ole ikinä ollut mikään tekoripsien ystävä, joten aluksi ajattelin laittaa nämä suosista eteenpäin. Mutta oikeastaan nämä alkoivatkin kiinnostamaan ja pidän itselläni. Nämä vaikuttavat kuitenkin sellaisilta, että ehkä sulautuvat hyvin omiin ripsiini, mutta silti antavat näyttävyyttä. Lisäksi pikkujoulut ja kaiken maailman kissanristiäiset tekevät tuloaan näin vuoden loppua kohden, joten käyttöä löytyisi.  


Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream ($10.00)
Tämä on se hehkutettu tuote, jonka olisin ostanut itse jo kauan sitten, mikäli hinta ei olisi vartalovoiteeksi niin jäätävä. Tämä boxista tullut on pieni 25 ml näytekoko, mutta on tämä vaan ihana tuote. Ensimmäisen kerran, kun tätä tuoksuttelin, olin vähän ehkä pettynyt tuoksuun ja ihmettelin suurta hypetystä. Kuitenkin kun tätä laittaa iholle, se levittyy kuin unelma, kosteuttaa hyvin ja mikä parasta, tuoksu pysyy iholla koko päivän, ei todellakaan tarvitse muita hajusteita. Se tuoksu, joka aina välillä nenään pelmahtaa, on niin taivaallinen, että pelkästään purkista tuoksuttelemalla ei pääse samoihin sfääreihin. Aivan mahtava tuote, jonka tulen käyttämään todella harkitusti. 


Luxie 3 Piece Flawless Complexion ($42.00)
Ihana setti Luxien laadukkaita siveltimiä, paketti sisältää Duo Fibre Powder 516 -, Precision Foundation 660 - sekä Tapered Highlighter 522 -siveltimet. Näistä on käyttöön päässyt vasta tuo nro 522 ja juurikin korostusväriä olen sillä levitellyt. Näitähän nyt voi käyttää tietenkin ihan miten haluaa ja taatusti nuo kaksi muutakin pääsevät käyttöön pikapuoliin. Luxien siveltimiä on tullut Boxycharmista ennenkin ja ovat todella hyviä. Näiden varretkin ovat ihanan pinkit. 


Girlactik Lip Paint ($23.00)
Huulituotteesta oli laatikoissa erilaisia variaatioita. Itse sain lappusen mukaan mattapinnan antavan, erittäin pigmenttisen huulivärin, josta en kuitenkaan jorise tämän enempää. Lähtee eteenpäin. 

Jontéblu Waterproof Eyeliner Pencil - 912 Charcoal ($5.00)
Tulihan täältä se eyelinerikin (jossain vaiheessa rajauskyniä tuli ihan urakalla joka laatikosta), mutta tämän pidän itselläni. En ole vielä testannut, mutta jos tämä on oikeasti vedenkestävä, niin käyttöä varmasti löytyy tuohon ylävesirajaan... en tiedä virallista nimeä paikalle. 



Alamar Cosmetics Reina Del Caribe Eyeshadow Palette Vol 1. ($28.00)
Itse odottelin Bum Bum -voidetta, mutta veikkaan aika monen muun odotelleen nimenomaan tätä palettia. Onhan tämäkin nyt aivan mahtava. Kertakaikkiaan eksoottisen oloinen, Kuubasta inspiraatiota saanut paletti, jonka sävyt ovat todella uniikkeja. On mattaa, shimmeriä ja metallia ja taatusti vain pari näistä sävyistä löytyy ennestään muista paleteistani, jos nekään. En ole tätä vielä raaskinut edes testata, mutta käyttöä löytyy varmasti ainakin kaikille muille sävyille paitsi noille sinisille (Varadero ja Celia). No, miksi ei niillekin ehkä kerran kahdessa vuodessa.


Infolappusen kuvaan on muuten päässyt itse Kathleen Lights (vasemmalla), jonka ystävältä tuo Alamarin paletti on peräisin. Laatikon arvo oli yhteensä $136.00, joten ei ollut halvimmasta päästä boxeja. Tykkäsin tästä todella paljon, laatikkoon oli saatu koottua aikamoinen potti mahtavia tuotteita. Rentouttavaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti