27.9.2018

Subscription Box Blitz Extension Final Update

Aloitin viime vuoden elokuussa projektin nimeltään Subscription Box Blitz, johon otin mallia JmeJinxx-nimimerkillä menevästä yt-kanavasta. Valitettavasti hänellä on tällä hetkellä jonkinlainen paussi meneillään, hänen videoitaan oli nimittäin erittäin miellyttävä katsella. Toivottavasti hän jatkaa vielä jossain vaiheessa.

Otin projektiin mukaan tuotteet, jotka olivat tulleet elokuuhun 2017 mennessä erilaisista kauneusboxeista (mm. Livbox, Bettebox, Jolie Box, LF Beauty Box, Ipsy ja Boxycharm) ja tuotteita oli kaapeissa aloittaessani yhteensä noin 125 kappaletta:



Aloitin projektin 20 tuotteella ja lisäsin kuukausittain mukaan aina 10 uutta tuotetta huolimatta siitä, oliko niitä edellisiä saatu käytettyä vai ei. Rumba oli siis aikamoinen jossain vaiheessa. Tässä projektin ensimmäisessä vaiheessa, joka päättyi helmikuussa tänä vuonna, sain tuotteita käytettyä 49 kappaletta:


Aikamoinen saavutus jo tuokin, mutta päätin jatkaa projektia niin kauan, että saisin yhteensä 70 käytettyä näistä elokuuhun mennessä saaduista tuotteista. Kuviot kuitenkin vaihtuivat niin, että en enää valinnut mukaan tiettyjä tuotteita, vaan käyttelin mitä huvitti ja yritin saada vielä puuttuvat 21 tuotetta käytettyä. Nyt onkin sitten se juhlallinen hetki, että 70 on tullut täyteen ja vähän ylikin. Seuraavat tuotteet ovat loppuneet viimeisimmän päivityksen jälkeen:
 

Sally Hansen Miracle Gel Top Coat (Livbox 02/2016)
Lumene Nordic Chich Pure Color Eyeshadow sävyssä 8 Before Sunrise  (Bette Box 04/2017)
Lumene Nordic Chic Eyebrow Fixing Gel sävyssä Transparent (Bette Box 05/2017)
Nivea Cellular Perfect Skin Eye Illuminator (Bette Box 02/2017)  
Jordan Easy Reach Flosser (Livbox 11/2015)

Sally Hansenin päällyslakkaa en nyt laske mukaan, koska se oli samaa sarjaa kynsilakan kanssa, joka loppui jo huhtikuussa. Käyttelin tämän loppuun muiden lakkojen kanssa ja oli oikeastaan erittäin hyvä päällyslakka. Nuo kaksi Lumenea, Nivea ja varsinkin Jordanin flosserit olivat myös todellisia ikuisuustuotteita, mutta kas kummaa, loppuvat sitten lähes yhtä aikaa. Jordaneiden kanssa löin tavallaan läskiksi eli lähinnä hammaslankakäytössä menivät. Tuntui, että nuo ovat kaapissa vielä seuraavat viisi vuotta, jos vain odottelen sitä oikeaa tilaisuutta, että tarvitsisin niistä oikeasti samalla kertaa kumpaakin päätä. 

Näiden käytettyjen tuotteiden lisäksi heitin vielä yhden huulituotteen roskiin. Yhteensä projektissa pääsin loppujen lopuksi eroon 71 tuotteesta. Ylempänä oli siis kuva 49 ensimmäisestä, jotka on jo heitetty roskiin, mutta tässä vielä viimeisistä 22 tuotteesta:

Näistä kolme on ainoastaan sellaisia, joita en tullut käyttäneeksi: kaksi meni roskiin (Max Factor ja RFSU) ja yksi tyttärelle (paletti):


Studio Makeup On-The-Go Palette (Boxycharm 09/2016
Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick (Livbox 05/2015) 
RFSU Sense Me Caring Massage Glide (Livbox 11/2015)
 
Jäljelle jäi kuitenkin vielä paljon juttuja:
 
 
Yhteensä 54 kappaletta, jos nyt laskut pitäisivät suurin piirtein paikkansa. Kasa on kuitenkin huomattavasti pienempi tuohon ensimmäiseen alkuperäiseen kuvaan verrattuna. Paljon sain siis käytettyä ja hyllyistäni pois, joten tyytyväinen olen. Tietenkin yllätyslaatikoista on tullut tuotteita roppakaupalla lisää tuon elokuun 2017 jälkeen, mutta nehän ovat tällä hetkellä vasta vuoden vanhoja - maksimissaan. Näistä ylläolevista on säännöllisessä käytössä aika moni tuote ja jatkan tietenkin niiden käyttöä, mutta luultavimmin ensi vuonna otan näistä jotkut koko vuoden kestävään projektiin mukaan. Tähän kasaan siis varmasti palataan vielä, mutta siihen on nyt vielä muutama kuukausi, joten miettimisaikaa on ja katselen sitten tarkemmin. Ihanaa viikonlopun odotusta!

2 kommenttia:

  1. Aivan käsittämätöntä kuinka paljon tuotteita ehtii tulla puolessa vuodessaki näistä bokseista ja pussukoista :D Paljon oot ehtiny käyttääkin! :D Oot tosi sinnikäs mut toisaalta miksi ei, kaikki tuotteethan maksaa eli pakko käyttää niitä halus tai ei :) Mulla alkaa oleen naamarasvoja pian kolmatta kymmentä, niitä pitää alkaa tehokäyttää. Jotain hyötyy talvenkin tulosta, kasvot tarvitsee enemmän kosteuttajia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on oikeasti niin uskomatonta, kuinka sitä tavaraa virtaa noista boxeista. Ja olenhan niitä antanut eteenpäinkin, tosin nyt viime aikoina vasta vähän rankemmalla kädellä. Useimmat tulleet on kyllä olleet todella mahtavia juttuja, joten ne haluaakin käyttää, mutta koska...? Just parin vuoden päästä, kun sitä jonoa on... Sama samperin tilanne noiden kasvovoiteiden kanssa ja taas tuli lokakuussa lisää...!! ;D Ja totta, talvesta on edes noiden rasvojen puolesta jotain hyötyä! :D

      Poista