3.9.2018

Loppuneet tuotteet heinäkuu 2018

Esittelin kesäkuun loppuneet ihan äsken, mutta seuraavaa esittelyä jo pukkaa. Haluan päästä näistä roskista eroon! Näin ollen luultavimmin esittelen elokuunkin loppuneet vielä syyskuun puolella ja sitten olenkin aikataulussa, mahtavaa.

Paljonhan näitä tuotteita loppui heinäkuussakin, mutta on se vaan kumma, kun tuntuu, että kaapit ovat aina vaan yhtä täynnä.

Back to the Roots Exfoliating Shampoo with Bergamot & Organic Rice 
Bette Box 01/2018 -  Suomessa kehitetty luomuriisirakeita ja maitohappoa sisältävä tuote, joka kuori hiuspohjaa. Pesin tällä hiukset suurinpiirtein kerran kahdessa viikossa ja rakeet tuntuivat selvästi, mutta huuhtoutuivat täysin pois. Shampoo vaikutti oikein pesevältä ja tehokkaalta, hiuksista tuli todella puhtaan oloiset. Tässä oli myös miellyttävä, mieto ja raikas tuoksu. (4/5)

Tigi Bed Head Urban Anti+Dotes Resurrection Shampoo
Outoa, että minulla loppui tästä shampoo ensiksi ja hoitoainetta jäi vielä jäljelle. Yleensä on toisin päin. Tämä on lempishampoo, täydellinen teho ja ihana tuoksu. Uusi duo on jo jostain alesta ostettu odottamaan vuoroaan. (5/5)



Biozell Professional Silver Dry Shampoo
Bette Box 06/2018 - tykästyin tähän tuotteeseen täysin, joten uusi täysikokoinen on jo ostettu. Tämä taittaa keltaisuutta ja lisäksi antaa hiuksiin rakennetta ja kuohkeutta, eivät mene ihan päätä myöden. (5/5) 

Herbina Tuuheuttava Muotovaahto
Näitä olen käyttänyt monta pullollista, ihan luottotavaraa tämäkin. (5/5) 

Schwartzkopf Poly Color Sävyteshampoo - 09 Ekstra kirkkaanvaalea
Pientä juurikasvuani varten tämän ostin ja oli oikein passeli. Ajattelin nyt kokeilla näillä sävyteshampoilla pitää tukkaani vaaleana, mutta ehkä palaan kunnon värjäykseen kuitenkin jossain vaiheessa. On kestänyt jo monta pesua, mutta nyt täytynee käydä hakemassa uusi. (5/5)



TonyMoly The Chok Chok Green Tea Watery Cream 
Ipsy Bag 12/2017 - geelipohjainen voide, joka kosteutti todella tehokkaasti. Pidin tätä jääkaapissa, joten piristi kummasti, kun levittelin kasvoille. Imeytyi myös nopeasti. Tätä olisi voinyt käyttää myös naamion tavoin, mutta käytin ihan meikin alla, jossa toimi loistavasti. (4/5) 

Alima Pure Eye Primer
Jolie Box  08/2017 - vihdoin sain käytettyä tämän, oli aika mitäänsanomaton tuote. Tämä on siis hajusteeton silmämeikinpohjustaja, jolla pitäisi olla myös hoitava vaikutus. Silmämeikinpohjustajaa tästä en saanut tekemälläkään, mutta sinnikkäästi kuitenkin tämän käytin ja toivoin, että oikeasti sitten hoitaisi niitä luomiani. En kyllä huomannut siinäkään mitään, tosin ei niiden kanssa ole ikinä mitään ongelmia edes ollut. (0/5) 

Ultrasun Face SPF 30 Sun Protection
Bette Box 05/2018 - käytin tämä sekä kasvoilla että kaulalla. Voide imeytyi nopeasti eikä jättänyt ihoa rasvaiseksi. En ainakaan palanut tätä käyttäessäni, joten ihan pätevä tuote. (5/5) 

Nivea Cellular Anti-Age Volume Filling Pearls
Bette Box 03/2018 - kasvoseerumi, minkä putilo oli täynnä ihania valkoisia helmiä. Tässä oli geelimäinen koostumus ja sisälsi myös hyaluronihappoa. Tuntui kosteuttavan ihoa hyvin ja imeytyi myös nopeasti. Oli ihana tuote. (5/5) 

Lumene Lähde Intense Hydration 24h Moisturizer
Bette Box 06/2018 - käytin tämän voiteen vain ja ainoastaan kaulalleni, saipahan sekin kosteutusta. (3/5) 
 
Patyka Double Action Smoothing Scrub
Jolie Lux Box 09/2017 - tykkäsin tästä kuorinnasta, oli hellävarainen ja teki ihosta ihanan pehmeän. Tuoksukin tässä oli ihan kiva. Tällainenhan tuli jo uusikin elokuun Jolie boxista täysikokoisena, joten oikein hyvä näin. (4/5) 

Lumene Harmonia Nutri-Recharging Purifying Peat Mask
Bette Box 02/2018 - tämän olen kehunut ennenkin. Aivan loistava tuote, joka tekee ihosta selvästi pehmeämmän ja tuntuu puhdistavankin tehokkaasti. Ei myöskään kuivata ihoa yhtään ja tässä on ihana tuoksu. Voisin ostaa täysikokoisenakin. (5/5) 

Lumene Lähde Arctic Spring Water Enriched Facial Mist 
Bette Box 07/2017, mukana Subscription Box Blitz -projektissani -  tämä tuote kesti pienen ikuisuuden, mutta kovien helteiden aikaan innostuin suihkuttelemaan tätä oikein olan takaa. Pidin tätä jääkaapissa, joten viilensi ja raikasti ihanasti kasvoja. Itse suihkekin tässä oli todella hieno, ei kastellut kasvoja läpimäräksi. (4/5)




The Body Shop Olive Beautifying Oil
Ostospostaus - todella tehokas öljy, joka kosteutti hyvin ja imeytyi ihoon nopeasti. Pystyi käyttämään helteilläkin ihan hyvin. Tuoksu tässä ei nyt ollut niin mielekäs, mutta kyllähän siihenkin tottui. Voisin ehdottomasti ostaa uudestaan, mutta ehkä tosiaan jossain toisessa tuoksussa. (4/5) 

Sephora Peony Creamy Body Wash
Tukholman ostos - nämä Sephoran suihkugeelit vaan ovat täydellisiä. Tässä oli ihana, kukkaisen raikas tuoksu. (5/5) 

Yves Rocher Monoï de Tahiti Lagoon Hair & Body Wash
Ostospostaus - tämä on sellainen jokakesäinen "must" tuote. Jotenkin tulee niin aina muistoja mieleen, kun tätä käyttää ja oikeasti tietää, että kesä on taas täällä. Täydellinen tuote tämäkin sekä koostumuksensa että tuoksunsa puolesta. Käytän tätä aina ainoastaan kropalle vaikka hiuksillekin olisi mahdollisuus. (5/5) 

Palmolive Chocolate Passion Body Wash
Tämä oli sitten kivaa vaihtelua noihin kukkaisiin ja kesäisiin suihkareihin. Todella täyteläinen suklaan tuoksu tässä, mutta ehkä hitusen liian keinotekoinen. En ehkä tätä ostaisi enää uudestaan, on nyt nähty. (4/5)



Lumene Nordic Nude Natural Perfection CC-Cream - Fair/Medium
Bette Box 06/2018 - tuote oli valkoista, mutta sulautui kasvoille levitettäessä omaan ihonsävyyn. Sävy olikin täydellinen vaikka luulin sen olemaan liian tummaa tuon Medium-tekstin vuoksi. Tämä teki ihosta tasaisen oloisen, antoi kevyttä, juuri riittävää peittoa ja oli luonnollinen. Tykkäsin tästä todella paljon. (5/5)

Smashbox Photo Finish Radiance Primer
Ipsy Bag 09/2017 - sekoittelin tätä Bette Boxista 11/2017 tulleeseen Isadoran meikkivoiteeseen, joka oli kesäilmoilla hieman liian tuhtia. Tämä primer sopivasti kevensi sitä ja se olikin oikein loistava kaksikko. Tämä antoi myös kivasti pienen pientä kuultoa eikä tulos ollut niin matta kuin pelkällä meikkivoiteella olisi ollut. (4/5)

Haleys Re:Fine Prime Foundation Primer
Ipsy Bag 02/2018 - ihastuin totaalisesti tähänkin tuotteeseen. Tämä tasoitti ihon sävyä, häivytti huokosia ja teki ihon pinnasta samettisen siloisen. Lisäksi tämä piti selkeästi ihon mattana pidempään. Tämä oli myös ihanan kevyt eli ei tehnyt ihosta mitenkään pyntätyn oloista. Aivan ihana! (5/5) 


Lumene Nordic Noir Deep Impact Mascara - Deep Black
Bette Box 02/2017, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - paljon parempiakin ripsareita on tullut käytettyä eli tästä ei todellakaan tullut suosikkiani. Tämä kesti pienen ikuisuuden eli todellakin yli sen 3 kuukautta, mitä suositellaan. Harja tässä oli valtava ja se sotki niin maan perusteellisesti. Teki kyllä ripsistä näyttävät, mutta hyvä kun sain käytettyä ja on yksi ripsari taas jonossa vähemmän. (2/5)

Laura Geller Matte Maker Invisible Oil Blotting Powder
Ostospostaus, mukana 18 in 2018 -projektissani - ihan ok puuteri, olen siis parempiakin käytellyt. Teki ehkä hieman liian puuterisen oloiset kasvoista. (3/5)

Urban Decay Anti-Aging Eyeshadow Primer Potion -näyte
Täydellinen silmämeikinpohjustaja ja ehkä joskus, kun tarve tulee, niin ostan jonkinlaisen version näistä UD:n pohjustajista. (5/5) 



Garnier Ambre Solaire Aftersun Tissue Mask
Bette Box 06/2018 -  vaikka tällaisten maskien käyttö on tällä hetkellä omalla kohdalla aika surkeassa jamassa, tämä oli kuitenkin testattava helteiden aikaan. Tykkäsin kovasti. Maski oli todella märkä, mutta pysyi kuitenkin hyvin ja lisäksi se oli iso, joten kattoi kasvot kokonaan. Viilensi ja kosteutti, joten oikein hyvä hellesäille. (5/5)

Bioré Free Your Pores! Deep Cleansing Pore Strip
Bette Box 07/2018 - pakkauksessa oli yksi liuska ja vaikutti tehokkaalta, mielestäni täysin Nivean vastaavien veroinen. Oli helppo asetella, pysyi hyvin ja irrotti selkeästi likaa eli puhdisti ihohuokosia. Olihan tuon liuskan printtikin aika sähäkkä. Jos vastaan tulee, niin voisin näitä ostaakin. (5/5)

Kocostar Tropical Eye Patch Coconut
Bette Box 06/2018 - pidin näitä sen maksimiajan eli 15 minuuttia, mutta eivät saaneet mielestäni mitään aikaan. Lappuset olivat todella kuivat ja jättivät ihon pelkästään ikävän tahmeaksi, ei kosteutetun oloiseksi. Ei minkäänlaista kihelmöintiä, ei yhtään mitään. Täysin mitäänsanomattomat. (0/5)

L'Oréal Paris Smooth Sugars Glow Scrub
Bette Box 06/2018 - tämä jätti ihon uskomattoman pehmeäksi eli oli todella tehokas kuorinta. Isot partikkelit ja hyvä tuoksukin tässä oli. Pistin korvan taakse ja taidanpa hankkia tätä joskus lisää. (5/5) 

Lumene Klassikko Puhdistusliinat
Hyvät liinat, puhdistivat hyvin, eivät liian märät ja ihan hyvän kokoisetkin. (4/5)



Police Eau de Parfum For Woman
Bette Box 12/2017 - olinpas säästellyt tätä kauan, yleensä käyttelen nämä hajuvesinäytteet melkein saman tien pois kuljeksimasta. Voimakas, mutta aivan hurmaava tuoksu. (5/5)

Creightons Avocado & Almond Moisture Hand Wash
Tämä on täydellinen käsienpesuaine aivan kerta kaikkisen lumoavalla tuoksulla. Olen kehunut tämän monet kerrat ja ostan lisää, kun vastaan tulee. (5/5)

Ostoksia tuli heinäkuussa tehtyä ainoastaan Ruotsin puolella, jossa sain kulutettua kosmetiikkaan noin 210 €. Tämän lisäksi rahaa meni tietenkin yllätysboxeihin. Nyt on taas rahahanat vähän aikaa kiinni, vaikka tiukkaa tekee, kun mieli tekisi tilailla vaikka ja mitä. Yritän nyt pinnistellä seuraavaan reissuun asti ettei siellä sitten tarvitse alkaa säästelemään. Ihanaa alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

  1. Kiva katsella runsaita loppuneet -kasoja, niissä silmä lepää:)
    En ole itse kokeillut vielä yhtäkään Lumenen uudistettujen sarjojen meikki-, CC- yms. voiteista, enkä ole yhtään kärryillä mistä kannattaisi aloittaa, mutta Lumene Nordic Nude CC-voide kuulostaa älyttömän hyvältä.
    Rakastan Palmoliven suihkusaippuaoita ja -geelejä, mutta suklaiset jutut eivät mua missään suihkusaippuoissa innosta. Yleensä suklaa on niissä aika keinoteikoisen tuoksuista.
    Kivaa uutta viikkoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin todella paljon tuosta Lumene Nordicin cc-voiteesta. En tykkää paksuista voiteista (tällä hetkellä ainakaan) ollenkaan, mutta tuo oli todella kevyttä ja silti ainakin omalle iholle tarpeeksi peittävää. Luultavasti tulen ostamaan sitä jostain alesta tuubillisen joskus, vaikka en todellakaan saisi hommata enää YHTÄÄN uutta meikkivoidetta!
      Palmolivellä on monia ihania suihkareita! Kyllä tuo suklainenkin oli melko luksusta, mutta se keinotekoisuus vie vähän sitä iloa siitä touhusta.. :D
      Kiitokset! Mukavaa viikkoa sinullekin! <3

      Poista
  2. Komiat kasat :D Sulla oli paljon loppuneissa tuotteita mistä en oo kuullukkaa esim Haleysin primeri, joka vaikutti todella mielenkiintoiselta, kivannäköinen tuubi(?)ja ilmeisen toimiva. Primereitä löytyy kyllä kymmenkunta laatikosta, puolet vielä testaamattakin :D Meillä löyty yhteinen markettisuosikki eli Nivean kasvoseerumi! En ois ikinä uskonu et tykkäisin siitä, mut sehän oli ihan huipputuote <3 Mulla on käytössä just Lumenen CC-voide ja mä en ymmärrä sitä ollenkaan. Ku oon levittänyt sen kasvoille ja pyyhin sormet paperiin, nii nään kyllä et se on ruskeaa, mutta naamassa ei tapahdu mitään!! Ei peitä eikä tasoita. Ihme voide :D Kivaa loppuviikkoa <3 Nautitaan vielä lämpimistä ilmoista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Haleys on sitä Ipsyn antia, joista nyt olen ainakin vähäksi aikaa jäänyt paitsi.. :( Jostain kumman syystä noita primereita kertyy.. voisko olla Boxycharm osasyynä siihen.. Muistaakseni sieltä on nyt ainakin kolme korkkaamatonta itsellänikin jonossa :D
      Nivea oli kyllä huippu ja samoin tuo Lumene ;) Ettei sinulla vaan ole nyt tuosta Lumenesta joku maanantaikipale.. Itselläni toimii tosiaan niin loistavasti, että olen viittä vailla sitä ostamassa, vaikka en tod tarvitse! ;)
      Kiitos samoin sinulle, hyvää loppuviikkoa! Nautitaan näistä keleistä vielä vähän aikaa! <3

      Poista