8.3.2018

Bette Box maaliskuu 2018

Näitä boxeja nyt tulee esiteltyä täällä liukuhihnalta. Vanhoja on vielä näyttämättä ja uusia jo pukkaa. Tänään hain sekä Bette Boxin että Bocycharmin ja eilen tuli Ipsy Bag. Kaikki tulevat yhdessä rytäkässä ja sitten loppukuun olen taas ihan ilman yhtikäs mitään yllätyksiä, kosmen saralla ainakin.



Maaliskuun Bette Box vaikutti melko painavalta ja paksulta, joten jonkinmoista isompaa tuotetta olisi varmasti luvassa.



Olihan siellä, parikin ja paljon taas muutakin tavaraa, kiva! Teemana maaliskuussa on "Hehkua ja Hyvinvointia" sillä ajatuksella, että kuun tuotteilla palattaisiin takaisin oikeille raiteille, mitä uutena vuotena on lupailtu, mutta jo unohdettu.



Ensimmäisenä heti se selkeästi omasta mielestäni laatikon mieluisin tuote eli Nivea Cellular Anti-Age Volume Filling Pearls -kasvoseerumi. Pullo täynnä ihania valkoisia helmiä. Jokaisella painalluksella nämä helmet sekoittuvat geelimäiseen koostumukseen tehden seerumista aina yhtä tuoreen ja raikkaan. Tuote sisältää myös runsaasti hyaluronihappoa, jonka pitäisi tasoittaa juonteita sekä kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa. Seerumeita ei voi ikinä olla liikaa, käytän sitä joka päivä ja kulutan ne todella nopeasti. Koska ovat yleensä niin kalliita, niin näitä on erittäin kiva saada näistä laatikoista.


Lumene Lähde Pure Arctic Miracle Bi-Phase Micellar Water on siis kaksiosainen misellipuhdistusvesi ja näytekoossa oleva tuote. Tämän pitäisi poistaa tehokkaasti myös vedenkestävän meikin ja jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Tuote on hajusteeton ja täydellinen myös kuivalle ja herkälle iholle. Kiva päästä testaamaan ja mikäli tykästyn, niin aina on helppo ostaa lisää.  

Jälleen Ziajaa eli pieni 10 ml purkki Natural Olive Cream -kasvovoidetta, kevyttä sellaista. Tämä on tarkoitettu kuivalle ja normaalille iholle. Itselläni on sekaiho, joten pahoin pelkään, että tämäkään Ziajan kasvovoide ei ota täällä koppia. Tuote sisältää oliiviöljyä ja karitevoita, joten käyttelen mielelläni kaulan iholle, mikäli tuoksu on siedettävä. (Edellistä Ziajaa en pystynyt tuoksun vuoksi käyttämään edes kaulalleni.)


Manna Kadar HD Mascara tuli näytekoossa myös. Ripsarin pitäisi olla todella tuuheuttava, pidentävä ja antaa ripsille HD-efektin. Yritin googletellakin, miltä mahtaa HD-efekti näyttää ripsillä, mutta en tähän hätään nopeasti löytänyt, enkä varsinkaan heidän omilta sivuiltaan. Jos tämä vain siistiä jälkeä tekee, niin lupaukset ovat niin loistavat, että mielelläni käyttelen. 



Natusan Baby First Touch Baby Oil on tuote, josta nyt en ole niin innostunut. Juuri heitin roskiin yhden ikivanhan Natusanin hoitoöljyn, jota vaan ei ollut tullut käytettyä. Tuo öljyn kanssa lotraaminen on jotenkin niin sotkuista ja imeytyminen ihoon kestää. Ehkä tämän kanssa yritän nyt skarpata, enkä anna jämähtää hyllyyn, varsinkin kun talvikelejäkin on vielä vähän jäljellä. Parhaiten tuote sitoo kosteutta levitettynä suoraan kostealle iholle, joten järkevintä käyttää suihkun jälkeen. 


SB12 Mild -suuvesi oli Natusanin ohella niitä laatikolle painoa tuoneita tuotteita. Tämän pitäisi suun pahan hajun peittämisen lisäksi myös ehkäistä pahanhajuista hengitystä 12 tunnin ajan ja lisäksi ehkäistä reikiintymistä. Meillä on suuvesi loppu, joten tämä pääsee käyttöön heti, joten tarvetta oli.



Vielä viimeisenä Salus Floradix -ravintolisä, joka sisältää rautaa ja vitamiineja täysmehuyrttiuutoksessa. Maistoin jo yhden satsin ja makunsa puolesta oli ainakin ok. Pieni purkkihan tuo on, joten mitään tuloksia tuskin tämän käytön myötä tulee havaittua. 


Boxista teki aivan huipun tuo Nivean seerumi ja se jo yksistään (19,90 €) kattaa myös laatikon hinnan. Muut tuotteet tulee myös käytettyä ennemmin tai myöhemmin, joten lyhyesti sanottuna olen ihan tyytyväinen maaliskuun boxiin. Ihanaa viikonlopun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti