3.3.2018

Loppuneet tuotteet tammikuu 2018

Esittelyssä uuden vuoden ensimmäisen kuun loppuneet ja aika runsain mitoin lähti tämäkin vuosi käyntiin. Vähän jäljessä menen nyt näidenkin kanssa, valitettavasti.



Laskeskelin näiden arvon tällä kertaa yhteen ja siitä enemmän alimpana. Ei ollut kovin nopeaa toimintaa eikä niin helppoakaan välillä, joten katsotaan, kauanko jaksan tuota harrastaa.  

Hiustenhoitotuotteet:


Evo Root Canal Volumising Spray
Bette Box 01/2017, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - ehkä tämä vähän antoi lisää tuuheutta ja ryhtiä hiuksille, mutta ei mitenkään mullistavasti (2/5)

Oblepikha Siverica Professional Oil Complex for Hair Ends
Riikan ostos - parabeeniton tuote, ihana sitrusmainen mieto tuoksu ja hoiti hiuksia hyvin. Teki niistä sileät ja kiiltävät kuitenkaan rasittamatta niitä vaikka joskus olisi lorahtanut liikaa tuotetta. (5/5)

Herbina Tuuheuttava Muotovaahto
HG-tuote ja uusi jo ostettuna (5/5)

Suihkutuotteet:


Biotherm Lait de Douche Cleansing Shower Milk With Citrus Essences
Joulukalenterista - mieto sitruksen tuoksu puski läpi, mutta muuten oli aika litkua, joten en kyllä ostaisi lisää (1/5)

The Body Shop Coconut Shower Cream
Joulukalenterista - ihanan vahva kookoksen tuoksu. Jossain vaiheessa tuli käytettyä kookosaiheisia tuotteita niin paljon, että kyllästyin siihen tuoksuun. Tästä tosin tykkäsin paljonkin, joten ehkä se kyllästyminen on mennyt ohitse. Koostumuskin tässä oli täydellinen. (5/5)

Herbina Kaura-Suklaa Vartalokuorinta
Livbox 03/2015, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - tästä olen puhunut jo niin moneen otteeseen. Aivan taivaallinen tuoksu, mutta en ole suuri vartalokuorintojen ystävä, joten siinä selitys, että on jäänyt niin kauaksi aikaa nurkkiini pyörimään. (3/5)

Yves Rocher White Vanilla Bath & Shower Gel
Joulun 2017 kausituote, ostospostaus - jotenkin en innostunut ollenkaan näistä YR:n joulun 2017 tuotteista. Koostumus oli tässä taattua YR-laatua, mutta tuoksu oli vähän liian teennäinen ja kyllästyin siihen nopeasti. Nyt taitaa olla enää huulirasva näistä joulutuotteista jäljellä ja hyvä niin. (2/5)

Yves Rocher Pear & Cocoa Bath & Shower Gel
Joulun 2016 kausituote, ostospostaus - niin ihana suihkugeeli, täydellinen koostumus ja mahtava tuoksu. Tätä santsasin monta pullollista, mutta nyt on enää valitettavasti yksi jäljellä. Toivottavasti tämä tuodaan joskus takaisin. (5/5)

Vartalovoiteet: 

The Body Shop British Rose Instant Glow Body Butter
Joulukalenterista - yleensä en ruusun tuoksusta välitä, mutta tässä tykkäsin siitä. Voidekin oli todella paksua ja hoitavaa. Mutta mitähän tuo "Glow" tuossa nimessä tarkoittaa..? Ei tässä mielestäni mitään shimmeriä ainakaan ollut mukana. (5/5) 

Biotherm Lait Corporel Anti-Drying Body Care With Citrus Extracts
Joulukalenterista - mieto, ihana  sitruksen tuoksu ja itse voide oli todella kevyttä, joten olisi täytynyt säästää kesään, mutta tuli nyt kuitenkin jo käytettyä loppuun (3/5)

The Body Shop White Musk Body Lotion
Joulukalenterista - tuoksui voimakkaasti myskiltä, joten melko miehinen tuoksu. Käytin tuoksun vuoksi ainoastaan alakroppaan, koska ei omaan nenääni mikään miellyttävin tapaus. Itse voide oli ihan hyvää. (1/5)

The Body Shop Mango Whipped-Lotion
Joulukalenterista - mangon tuoksusta tykkään, joten tämä oli aivan luksusta. Voidekin oli niin paksua, että oli hankala saada tuolta pullosta ulos. Täytyy vielä leikata tuo kahtia ja käyttää rippeet. (5/5)

Victoria's Secret Mango Temptation Hydrating Body Lotion
Nyt kun vertailin tuohon TBS:n mangovartalovoiteeseen, niin se vie kyllä voiton tästä VS:sta 10-0. Tuoksu tässä on jotenkin teollisempi. Tämän ei pitäisi toki pelkästään mangolta tuoksuakaan, vaan pullossa lukee mango nectar & hibiscus. Oli toki tässäkin ihan miellyttävä tuoksu ja VS:n vartalovoiteet sopivat itselleni, pitävät ihon kosteana. (4/5)

Käsirasvat ja -saippuat:


Yves Rocher Hand Beauty Care Long-Lasting Moisturizing Hand Cream
Ostospostaus - tämä on myös yksi luottotuotteitani, joita on yleensä varastoissani ainakin yksi. Tosin nyt ei enää ole, eikä vähään aikaan tule, koska yritän käytellä varastojani tällä saralla pois. Tämä oli käytössäni yöllä ja on todella tehokas pitämään kädet näin talvellakin hoidetunnäköisinä. (5/5)

L'Occitane Almond Delicious Hands
Ostospostaus - tämä tuoksu on jotain niin huumaavaa, että voisin tuoksutella sitä 24/7. Tämä on siis todella voimakastuoksuinen käsirasva, melko kevyttä, mutta kuitenkin tarpeeksi kosteuttava. (5/5)

Yves Rocher White Vanilla Liquid Hand Soap
Joulun 2017 kausituote, ostospostaus - tuoksusta en edelleenkään ollut innostunut, saippuana oikein hyvä (2/5)

Gunry Orange & Gingerbread Liquid Soap
Ostospostaus - tässä ei ollut niin voimakas tuoksu kuin siinä Gunryn piparminttukäsisaippuassa, mutta tuoksu oli kuitenkin ihana ja voisin ostaa uudestaankin. (4/5)

The Body Shop Strawberry Soap
Joulukalenterista - tästä ei ole kuvaa, mutta se oli se pieni, punainen, sydämenmuotoinen saippua. Mieto ja hyvä tuoksu, mutta loppui pienuutensa vuoksi todella nopeasti. (3/5)

Meikit:


It Cosmetics Bye Bye Pores Pressed Finishing Powder 
Ipsy Bag 10/2017 - täydellinen kivipuuteri. Häivytti ihan oikeastikin ihohuokosia ja oli todella kevyen oloinen kasvoilla. Tämä sulautui ihoon ja teki sitä todella tasaisen ja hyvännäköisen. (5/5)

Make Up For Ever Excessive Lash Arresting Volume Mascara
Ipsy Bag 08/2017, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - tämä pieni näyte oli alusta asti melko kuivahkoa. En tiedä, onko täysikokoinen samaa maata, mutta yksi kuivimmista, mitä olen ikinä kokeillut. Jaksoin kuitenkin käyttää tämän ja teki kyllä ripsistä pitkät, mutta volyymia en oikein nähnyt. (3/5)

Maybelline push Up Angel Mascara
Bette Box 01/2017, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - tykkäsin tästä maskarasta todella paljon. Alkuun sen harjaosa vähän mietitytti, koska oli harjaksiltaan ihan mitätön, mutta sehän tästä sitten melkein täydellisen tekikin. Ei paakkuuntunut, sotkenut tai varissut ja teki ripsistä upeat. (5/5)

Juice Beauty Reflecting Gloss    
Boxycharm 02/2017, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - orgaaninen tuote, jossa oli ihana tuoksu ja maistuikin hyvältä. Pakostakin näitä huulituotteita tulee maisteltua.. Sävyltään tämä oli ihan kivan nude. Aluksi tämä oli huulilla tummempaa, mutta kuivettuaan sävy muuttui itselleni todella sopivaksi. Mielelläni käytin, tuubi loppui yllättävän nopeasti. (4/5)

Project Beauty Spray.Set.Go. Makeup Setting Spray  
Boxycharm 07/2017, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - tämä oli mielestäni aivan täydellinen meikinkiinnityssuihke, ehkä jopa parempi kuin Urban Decayn oma, joka on parhaillaan käytössäni. Tämä todellakin kiinnitti meikin, piti sen hyvännäköisenä pitkään ja myös poisti liikaa puuterimaisuutta kasvoilta. Mahtava tuote! (5/5)

Rasvoja:


Ziaja Goat's Milk Moisturising Day Cream
Bette Box 10/2017 - käytin tätä sekä kaulalleni että jaloilleni, koska tämä ei sovi kasvoilleni. Siirryin kaulalta jaloille, koska lopuksi en voinut enää sietää tuota tuoksuakaan, joka leijui niin voimakkaana nenääni 24/7. Jaloista asti sitä hajua en sentään huomannut. (0/5)

Avène XeraCalm A.D Lipid Replenishing Cream
Bette Box 12/2017 - käytin muutamiin kuiviin kohtiin ihollani ja tuntui hoitavan niitä ihan hyvin. (3/5)

H&M Wild Vanilla Lip Balm With Sheabutter 
Todella vanha tuote ja todella tehokas huulivoide. Käytin tätä öisin ja huulet olivat aamulla erittäin hoidetun oloiset. Tätä tuskin saa enää. (5/5)

Muut:


Essence All About Matt! Oil Control Paper      
Hyviä liinoja poistamaan liikaa rasvaisuutta kasvoilta. Olen käyttänyt näitä paketteja monta, mutta nyt olen päättänyt, että on tietynlainen turhake ja käytän siihen tehtävään tästä lähtien vaikka talouspaperia. (5/5)

Rfsu Intim Cooling Balm
Bette Box 05/2017, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - kyllähän tämä viilensi sheivauksen jälkeen kivasti. Tämä on myös itselleni melko turha tuote. (2/5)

Pepsodent All Day Protection Long Active White Fresh
Bette Box 01/2018 - aika tehoton hammastahna. Haluan, että hammastahnasta jää sellainen raikas tuntuma suuhun, mutta tämä oli todella mieto (1/5)

Eylure Naturals -tekoripset nro 020      
Bette Box 04/2017, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - en tykännyt näistä ollenkaan, eivät oikein erottuneet omista ripsistäni (0/5)

Beauty Formulas Argan Oil Cleansing Facial Wipes
Riikan ostos - aika kuivan oloisia pyyhkeitä, mutta olivat kuitenkin melko tehokkaita eivätkä ainakaan kuivattaneet ihoa. (3/5)

Eikä näytteen näytettä (pussi-sellaisia) tammikuussakaan. Mutta sitten siihen arvoon.. Esimerkiksi H&M huulirasvalle heitin hinnan hatusta alakanttiin enkä jaksanut valuuttakurssienkaan kanssa kikkailla, joten eurohinta on muutamien kohdalla hyvä arvio. Näytteiden arvon olen tietenkin laskenut suhteessa, joten en täysinäistä hintaa. Politiikkana minulla arvoja laskiessa oli, mitä uuden, samankokoisen ostaminen maksaisi. Yhteensä näiden kaikkien kulutettujen tuotteiden arvoksi tuli noin 155 €.

Ostoksia tuli tammikuussa tehtyä:

Bette Box 16,90 €
Boxycharm ja Ipsy Bag Shipito-kuluineen 41,96 €

Ostoksia siis yhteensä noin 59 €. En ostanut yhtään mitään muuta tammikuussa kuin nuo yllätysboxit ja niidenkin hinta on mielestäni melko korkea. Peruutinkin jo Ipsy Bagin ja kaiken järjen mukaan helmikuun pussukka pitäisi olla viimeinen. Pidän nyt paussia jonkin aikaa ainakin. Rentouttavaa lauantai-illan jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Mielettömän kiinnostavaa lukemista - tykkään tällaisista pitkistä ja selkeistä loppuneiden ruotimisista:)
    YR:n käsivoiteita en ole muistaakseni koskaan käyttänyt, mutta täytyypä tsekta tuo Longlasting -voide. Hyvät referenssit;)
    Kivaa sunnuntaita:)
    Ostosten loppusumma erittäin maltillinen, suorastaan alhainen;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Itsellekin näistä loppuneista lukeminen muiden blogeista on melkein sitä suurinta hupia :)
      Tuo YR:n voide on kyllä itselleni ollut sellainen talvi-ihon pelastaja monta kertaa. Niin täyteläistä, mutta imeytyy kuitenkin ihoon erittäin hyvin. Suosittelen!
      Joo - ostosten summa oli kyllä ihan ok, olisi voinut kyllä olla pienempikin. Yhdestä yllätysboxista maltoin luopua, mutta luulen, että ihan helpolla en tule luopumaan noista kahdesta jäljelle jääneestä laatikosta ;)
      Mukavaa illan jatkoa! :)

      Poista
  2. Onpa komea kasa :) Tosi mielenkiintoista et olit viitsiny laittaa hintatiedot kulutetuista, jostain syystä se kiehtoo samoin kuin mitä on mennyt rahaa kuussa kosmetiikkaan ym. Mä virittelin käyttöön joku viikko sitten Evon sprayta, mut mul oli ilmeisesti joku maanantaikappale, painosuutin (??) ei toiminut joten roskiin meni. Yves Rocherin tuotteet kiinnostelisi ja Avonin, mut jotenkin koen hankalaksi "tutustua" uuteen tuoteperheeseen (Rocher) ja mulle ei meinaa millään selvitä, voiko yksityishenkilö tilata Avonilta... Mä jätin just uusimatta mun Jolie-tilauksen ja aiemmin lopetin LF:n Beauty Boxin tilauksen, toivottavasti pystyn viel myöhemmin jatkaan niitä :) Yhä pitäydyn Boxycharmissa ja Ipsyssä <3 Kivaa tulevaa viikkoa, mä oon lapsukaisen kanssa hiihtoloman vietossa "etelässä"! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä roskaa taas ;) No voi harmi tuon Evon kanssa! Toisaalta, et siinä nyt ainakaan minun mielestäni niin paljoa menettänyt.. ;)
      Avonilta olen kyllä muutamaan otteeseen ihan vain itselleni yks.hlönä tilannut. Siellä on vain niin korkea raja sille, että saisi tuotteet postikuluitta, että olen päättänyt unohtaa tuon homman nyt. Aina kun ei jaksaisi haastaa muita mukaan tilailuun. Olen odotellut jaksoa, että tulisi ilmaiset postituskulut, mutta ei ole enää näkynyt eikä kuulunut... aikoihin... tai sitten olen missannut :( Mielelläni tilailisin kyllä silloin tällöin.
      Ai sinäkin olet nyt luopunut muutamista boxeista! Nyt sitten vain tuotteiden käyttöä rankalla kädellä ja taas tilausta menemään ;) Itsekään en tuosta Boxysta enkä kyllä Bettestäkään helpolla tule luopumaan...
      Oikein rentouttavaa lomaa teille, ihanaa!! <3

      Poista