24.3.2018

18 in 2018 -Project Update #1

Heipä hei taas pienen paussin jälkeen! Jospa kertoilisin välillä 18 in 2018 –projektini kuulumisia, kuten lupailin parin kuukauden välein tehdä. Ihan melkein siis aikataulussa mennään.. Nämä kuvat on kyllä otettu helmikuun lopussa, joten niiden puolesta olen ajan tasalla. Tarkoituksena olisi siis ainakin saada käyttöä ja mielellään saada myös loppumaan niin monta kuin mahdollista seuraavista 18 tuotteesta tämän vuoden aikana:
Mikään näistä ei ole tullut yhdestäkään yllätysboxista, joten kaikki olen omasta tahdostani hommannut varastoihini. Mukana on kaksi hajuvettä, mutta loput ovat meikkejä, joten ihon- tai hiustenhoitoakaan en ole tähän satsiin mukaan kelpuuttanut.

Ensinnäkin kaksi tuotetta olen saanut kahden ensimmäisen kuukauden aikana jo loppumaan:

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector sävyssä 01 Rose Shimmer
Beyoncé Heat EdP

Kumpikin oli sellaisia ”helppoja” käytettäviä. Clarinsin huulikiilto oli niin pienessä tuubissa, että ei sen kanssa kovin kauaa nokka tuhissut. Hajuvesi taas oli niin hyväntuoksuinen, joten sitä käytteli ihan mielellään aina, kun vain oli mahdollista. Käyttöön hajuvesi pääsi kuitenkin vain lähinnä viikonloppuisin.

Seuraaville tuotteille on tullut joko todella tai melko paljon käyttöä alkuvuoden aikana:

Too Faced Sweet Peach Glow Peach-Infused Highlighting Palette Bronzer

Technic Colour Fix Blush Palette - oikean yläkulman poskipuna

Laura Geller Matte Maker Invisible Oil Blotting Powder
Neutrogena Shine Control Powder

Illamasqua Matte Veil Primer

ColourPop Super Shock Shadow - Glow
ColourPop Super Shock Shadow - Cornelious
ColourPop Super Shock Cheek - Smokin' Whistles

Näistä yllämainituista voisin kuvitella kaikkien loppuvan tänä vuonna, tosin tuo Too Faced’n bronzer on melko tiivistä tavaraa, joten jos joku näistä jää jäljelle, niin se on tuo. ColourPopin korostusväri vaikuttaa myös olevan todella pitkäkestoinen tuote, mutta se nyt ei millään kestä koko loppuvuotta.

Seuraavia tuotteita olen käyttänyt vasta jonkun verran:

BH Cosmetics Carli Bybel 10 Color Eyeshadow & 4 Color Highlighter Palette

Lady Gaga Fame EdP
Milani-huulipuna sävyssä 60 Matte Innocence
MUA Sheer Finish Lipgloss sävyssä Lets Meet
Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray

Paletin luomivärit (highlighterit eivät ole projektissa) eivät tule tällä käytöllä loppumaan tämän vuoden puolella. Olen vähän lipsunut taas luomivärin käytöstä ja silloin, kun sitä olen laittanut, olen yrittänyt laittaa noita ylempänä mainittuja ColourPopin omia. 

Hajuvesi ja huulituotteet loppuvat myös taatusti. UD:n kiinnityssuihke on jäänyt liian vähälle käytölle. Se toisessa projektissani ollut spray (Project Beauty Spray.Set.Go. Makeup Setting Spray) oli niin loistava, joten sen myötä tähän on ollut vähän totuttelemista ja välillä jätän mieluummin laittamatta kuin laitan. Lisäksi tämä ei sovi täysin yhteen rasvoittuvan ihoni ja muutaman vakituisessa käytössä olevan meikkivoiteeni kanssa. Kasvot alkavat selkeästi kiiltämään nopeammin. Jossain vaiheessa tämä oli kuitenkin aivan loistava tuote, joten eiköhän se loistokkuus sieltä heräile pikku hiljaa taas.

Seuraaviin tuotteisiin en ole vielä koskenut ollenkaan:

NYX Rose Gold High Definition Blush 
Lumene Arctic Glow Lip Gloss sävyssä 03 Kimmellys
NYX Butter Gloss sävyssä Fortune Cookie
Essence XXXL Longlasting Lipgloss sävyssä 3 Very Berry   

Varsinkin huulituotteille tulee taatusti käyttöä jossain vaiheessa vuotta. Yritän nyt keskittyä vain ihan muutamaan kerrallaan, niin oikeasti loppuisivatkin. NYXin poskipunaankin tartun ihan varmasti jossain vaiheessa ja saa ainakin pannua suurennettua.

Jäljellä projektissa ovat siis seuraavat tuotteet:

Mielestäni tämän vuoden projekti on lähtenyt oikein hyvin käyntiin ja uskon, että niitä loppuvia putkahtelee tasaiseen tahtiin. Tuotteet ovat kaikki kivoja, joten sen puoleen ei tule olemaan minkäänlaista ongelmaa. Seuraavan kerran palaan tilanteeseen toukokuussa. Ihanaa lauantain jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Tykkään itse monista BH Cosmeticsin tuotteista, ainakin Shaaanxon luomiväripaletit on tosi hyviä, sekä siveltimet. Sitten on tullut vastaan myös joitakin ihan hutiluomiväripaletteja, joista ei irtoa pigmenttiä, vaikka kuin jynssäisi. Tuo Carli Bybel paletti on houkutellut jo pitkään. On se niin nätti:)
    Kivaa sunnuntaita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laatu kyllä hieman BH Cosmeticsilla vaihtelee. Itselläni on tosin kaksi palettia vain heiltä, mutta tämä Carli Bybel on juuri se susi lampaan vaatteissa. Pigmenttiä riittää, mutta muuten niin maan perusteellisen varisevaa ja tuotetta menee joka kerta hukalle valtavasti. Kerta kaikkisen upeathan nuo sävyt kyllä on! :)
      Kiitos paljon, ihanaa sunnuntaita sinullekin! :)

      Poista