6.3.2018

Boxycharm December 2017

Jälleen esittelen yhden vanhan laatikkotulokkaan siinä toivossa, että pääsisin näiden kanssa pikku hiljaa ihan reaaliaikaan. Kyseessä on joulukuun Glitz & Glam -teemainen Boxycharm:

Boxi sisälsi taas kerran viisi tuotetta, joista ainoastaan ripsivärin olen jättänyt korkkaamatta. 

Laatikosta löytyi siis Tarte Tarteist Lash Paint Mascara ($23.00), joka oli erittäin tervetullut, vaikka (kuten olen sata kertaa maininnut) ripsivärejä varastoissa riittää. Enemmän kuin mielelläni otan vastaan Tarten ripsarin, joita en ole aikaisemmin käytellyt. Tämä maskara on vegaani ja sen pitäisi tuuheuttaa ne kaikkein pienimmätkin ripset vaikka kuinka moninkertaisesti. Tämä kyseinen ripsari on vastaanottanut kyllä jonkun verran nurinaakin, joten mielenkiinnolla testaan.  

Mitä olisi Boxycharm-loota ilman huulituotetta... Tällä kertaa se on putilon läpi katsottuna todella metallisen hohtoisen oloinen, aivan iki-ihanassa ruusukorkkisessa pakkauksessa oleva Pretty Vulgar My Lips Are Sealed Lightweight Liquid Lipstick sävyssä Secret Sabotage ($24.00). Tosiaan tämä vaikuttaa purkissa aika rohkealta tapaukselta, mutta näyttää kuitenkin huulilla ihan siedettävältä nudelta. Tuo metallinhohto ei tule ihan niin voimakkaana esille, kun malttaa maltillisesti laittaa. Lisäksi tämä levittyy hyvin, ei tahmaa ja tuntuu jopa kosteuttavan. Tämä on myös hyvä korostusväriläiskä ihan vaan huulten keskiosaankin. Kyllä tämä itselläni käyttöön pääsee ja on ihan kivan oloinen tuote.

Laatikko sisälsi myös kaksi palettia:

Real Her Be Fearless, Be Limitless Blush Kit ($32.00)
Bellápierre Cosmetics Pro Concealer Palette ($29.99)

Poskipunapaletista olen testaillut kaikkia sävyjä ja vaikuttavat oikein päteviltä, varsinkin tuo oikeanpuoleinen Unstoppable-sävy. Siinä on jonkin verran shimmeriä, mutta se ei tule poskilla esille. Vasemmanpuoleisessa Fearless-sävyssä on pelkkään nappiin katsomalla todella paljon shimmeriä mukana, mutta silti näyttää poskilla kivalta eikä kimaltele turhan paljon. Yleensähän en poskilla shimmereistä välitä ollenkaan. Keskimmäinen Limitless on aika kirkkaan punaista, mutta poskilla ihan hyvä myös.  Nämä eivät ollenkaan varisseet, todella tiivistä tavaraa ja pigmenttiä oli ihan sopivasti. Kiva paletti.

Tätä korjausväripalettia olen käyttänyt jo aika paljonkin. Alkuun olin pettynyt, kun sain tämän enkä vaihtoehtoista tuotetta, joka olisi ollut mielestäni highlighter tai bronzer. Loppujen lopuksi oli ehkä kuitenkin parempi näin, koska niitä minulla riittää, mutta tällaista palettia minulla ei tällä hetkellä toista ole. Olen käyttänyt tuota vihreää väriä niin paljon, että pohja näkyy jo. Se peittää hyvin pientä couperosaa, jota poskillani on, levittyy helposti, on pehmeä, todella voidemainen ja tarttuu hyvin ihoon. Koostumus on kaikissa napeissa samanlainen. Liilaa olen myös käyttänyt poskipäilläni, mutta en ole noteerannut sen mitenkään ihmeellisesti kirkastavan, varsinkin kun laitan vielä highlighteria päälle. Käytetään nyt kuitenkin, jos vaikka salaa tekee poskipäistäni aivan huikeat. Punaista olen myös käytellyt muutaman kerran, mutta se ei sävynsä puolesta oikein sovi minulle. Sävy saisi olla vähän maltillisempi. Minulla ei ole kovin tummat silmänaluset ja saan olla tämän kanssa todella varovainen, ettei tule laitettua liikaa. Niillä muutamilla käyttökerroilla olen tämän päälle laittanut vielä peiteväriä, mutta silti silmänaluset näyttävät jotenkin oudoilta. Katsotaan nyt, tuleeko tätä punaista osuutta ikinä käytettyä loppuun, mutta nuo kaksi muuta ihan varmasti tulee. Tässä paletissa on muuten melko voimakas väriliitumainen tuoksu, sellainen vahamainen, joka varmasti joillekin voisi olla liikkaa, mutta itse olen jo tottunut siihen. 

Viimeisenä vielä myös melkein jokaisen Boxycharmin vakiovaruste eli sivellin. Tällä kertaa se on Crown Brush Deluxe Blush Brush ($12.00) eli poskipunasivellin. Tämä on oikein napakka ja oli erittäin hyvä tuohon ylempänä mainittuun poskipunapalettiin. Luultavimmin tulenkin juuri siihen hommaan tätä jatkossa käyttämäänkin eli poskipunan levittämiseen. Kiva tuote tämäkin. 

Monet ovat parjanneet nimenomaan tätä joulukuun laatikkoa, mutta mielestäni tämä oli paljon parempi kuin marraskuinen, josta en tykännyt yhtään. Kaikki tuotteet tästä jäävät itselleni käyttöön ja se ei ole mikään itsestäänselvyys näiden kaikenmaailman laatikoinen kanssa. Rentouttavaa illan jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Hyvä loota. Kaikki tuotteet kelpaisivat mulle;) Korjausväripaleteista tosin jää yleensä ainakin puolet sävyistä käyttämättä, mutta hyvältä näyttää muuten:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi ja anteeksi myöhäinen vastaamiseni!!
      Tykkäsin tästä laatikosta itsekin todella paljon ja tosiaan tuosta korjausväripaletista jää ihan taatusti tuo punainen käyttämättä. Laitoin sitä taas juuri tänään pitkästä aikaa ja oli kyllä aika karseaa silmänalusillani, vaikka kuinka minimaalisesti yritin laittaa. Ehkä tätä voisi käyttää liikkuvalla luomella... En oikein keksi muuta vaihtoehtoista käyttötarkoitusta.. Ihanaa illan jatkoa! <3

      Poista
  2. Tulipa hyvänä muistutuksena tää postaus, et mitä muutaman kuukauden takaisessa boksissa tulikaan :) Mä tykästyin yli kaiken Crownin siveltimeen, käytän sitä highlighterin laittamiseen, poskipunat levitän aina viistomaisella sudilla. Pidin myös poskipunapalettista, viime kesänä tykästyin shimmerisiin puniin, ku oli vähän päivetystä kasvoissa. Toivottavasti tulis tänäkin kesänä, me ansaittais jo kunnon hellekesä <3 Tuote taas, joka säikäytti mut totaalisesti, oli Bellapierren paletti! :D En tajunnut yhtään miten uskaltaisin/ osaisin lisätä niitä värejä mun kasvoille, mut onneksi sain diilattua sen eteenpäin sellaiselle joka ymmärtää niiden päälle. Oon yhä in love Boxycharmin kanssa, eipä oo tullu mieleenkään lopettaa sitä <3 Hyvää tulevaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinullekin paljon kommentista ja anteeksi jälleen, kun vastauksiani saa odotella!
      Olen kieltämättä todella jäljessä näiden laatikoiden esittelyissä. Nyt taitaa olla ainakin neljä tuolla jonossa odottamassa.. ups.. :D
      Minulla tuo Crownin sivellin on nyt jäänyt tuohon poskipunakäyttöön, aivan loistava! Ja miksei sitten highlighteriinkin jossain vaiheessa, kunhan saa pestyä... On varmasti siinäkin hommassa mahtava, koska on niin jämäkkä.
      Tuo Bellapierre on ollut aika kovassa käytössä itselläni. Sekä vihreästä että liilasta näkyy jo selkeä pannu, joten tuntuu kuluvan nopeasti. Punainen on jäänyt todella vähälle käytölle, katsotaan, mitä sen kanssa tulee tehtyä.
      Pidetään peukkuja kunnon hellekesälle.. <3 Olisi kyllä korkea aika! Boxycharm on kyllä kaikkien yllätyspakettien äiti, joten en kyllä itsekään siitä ihan kevyin perustein luovu :D Ihanaa viikonlopun jatkoa!

      Poista