7.7.2017

Bette Box heinäkuu 2017

Yllätysboxia pukkaa taas, tällä kertaa Bette boxin muodossa. Tämän kuun laatikostahan yksi tuote paljastettiin jo etukäteen ja sehän oli jotain, mitä odotin innolla.


Laatikko oli melko painavan oloinen, joten odotukset tuotteiden suhteen vain nousivat. 


Olihan siellä tuotteita, yhteensä 10 kappaletta, joten jälleen on boxiin satsattu enemmänkin. Festariboxin nimellä tämä menee ja voisin kyllä kuvitella pysyväni suhteellisen freesinä tällä paketilla kesäkuumalla festarialueella. 


Ensimmäisenä heti se etukäteen mainostettu tuote eli Lumene Lähde Arctic Spring Water Enriched Facial Mist. Tämä on täysikokoinen tuote, jonka hinta on 19,90 €, joten boxi maksoi hintansa jo tällä takaisin. Tätä voi käyttää ennen kasvovoidetta aamuin illoin antamaan kosteutta tai sitten pitkin päivää meikin päällä raikastamaan. Tämä oli todella kiva saada ja mielestäni boxin paras tuote.  

Garnier Micellar Cleansing Water -miselliveden olin viittä vailla ostaa hiljattain tekemältäni Keskisten reissulta, siis nimenomaan tässä pienessä koossa. Päätin kuitenkin käyttää ensin muutamia vanhoja pois ja ostaa sitten joskus hamassa tulevaisuudessa. Onneksi en ostanut, nyt niitä olisi kaksi. Iso pullo tätä minulla onkin pian loppu. Tämä on todellakin parhaita misellivesiä, mitä olen käyttänyt. Puhdistaa meikin jämät (myös silmämeikin) hyvin ja on tuoksuton. Kivahan tämäkin oli saada, pieni kätevä pullo ottaa reissuun mukaan ja tuote on ihan huippu.


Narciso Rodriquez Eau de Toilette -tuoksunäyte sattui myös sopivaan saumaan ja otan varmasti reissuun mukaan. Täysikokoinen tuote on kyllä niin viimeisen päälle yksinkertaisen tyylikkäässä pullossa. Toivottavasti tuoksukin on tyylikäs.   

Ihana Essence Gel -kynsilakka sävyssä 24 Indian Summer pisti laatikosta värinsä vuoksi heti silmään. Tällaista sävyä en omista ennestään ja nämä lakathan ovat koostumukseltaan aivan huippuja. Pidän tästäkin erittäin paljon. 


Pepsodent White Now Care Correction Whitening -hammastahnaa tuli täysikokoinen tuubi. CC on nyt löytänyt tiensä myös siis hammastahnoihin. Kyllä, käytettyä tulee ja toivottavasti tämä toimii ja hampaista tulee oikeasti säihkyvän valkoiset harjaamisen jälkeen. Näin infolappusessa lupaillaan. Jos tämä sen tekee, niin ostan taatusti uudestaan. 

Herbina Soft Cashmere Antiperspirant 48h on melko varmasti tuote, joka ei tule itselläni toimimaan. Käyttelen näitä laatikoista tulevia yleensä viikonloppuisin pois, koska silloin on mahdollisuus paremmin fiksailla tilannetta, jos niikseen tulee. Tämä on uutuusdeodorantti ja tuoksu on ihanan hempeä. 


Lisäksi tuli muutamia pussukoita: Garnier Respons Body Oat Cream Delicacy -vartaloemulsio, Body Boom Kahvikuorinta, L'anza Keratin Healing Oil Shampoo & Conditioner ja Compeed-rakkolaastari. 

Garnierin kauratuotteita olen monesti meinannut ostaa, koska olen kuullut kehuttavan, joten kiva kokeilla. Kahvipohjainen vartalokuorinta se vasta mielenkiintoinen tuote on, pitäisi mm. taistella selluliittia ja venymäarpia vastaan. Mielenkiinnolla odottelen, millainen tuoksu tuotteessa on, koska kahvintuoksuiset ovat niitä parhaita. L'anzan tuotteita en ole ikinä muistaakseni käyttänyt, joten mukava nuokin on testata. Lisäksi rakkolaastarille voi tulla kyllä kesällä käyttöä, joten taidanpa laittaa tuon käsilaukkuun. 


Kyllähän tällaisilla festareilla pärjäisi ja tottakai reissussa noin muutenkin. Tykkäsin tästä kokonaisuudesta todella paljon ja nämä tulee ehdottomasti kaikki käytettyäkin. Jotkut nopeammin ja jotkut hitaammin. Ihana laatikko! Aurinkoista viikonlopun odotusta!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti