29.7.2017

Boxycharm July 2017

Tänään olisi vuorossa se lupaamani heinäkuun Boxycharmin esittely. Edelleen Boxycharm vaan jaksaa yllättää positiivisesti, aivan uskomattomia juttuja tässäkin kuussa.


Toinen toistaan upeampia tuotteita ja boxin arvokin oli jälleen äkkiä laskettuna 127 USD. Ihmettelen, kuinka he pystyvät tähän järjestelmällisesti joka kuukausi. Teemana heinäkuun boxille oli "Cutie Pie".


Laatikossa tuli jälleen viisi täysikokoista tuotetta tai ainakin oletan, että ovat. Kasvosuihkettakin myydään juuri mainitulla hinnalla samassa koossa heidän verkkokaupassaan, vaikka pullo hieman pieneltä hintaansa nähden vaikuttaakin. 


Aloitetaan nyt siitä kasvosuihkeesta, joka on Project Beauty Spray.Set.Go. Makeup Setting Spray ($32.00). Tämä on meikinkiinnityssuihke, jonka pitäisi myös kosteuttaa sekä pehmentää ihoa. Pullo on muovipullo, näyttää lasiselta, mutta siitä ainakin itse annan plussaa. Minulla on joskus tapana tiputella tavaroita ja lasiset sellaiset tuppaavat siitä kärsimään. Kaikenlaisten suihkeiden ystävänä, olen erittäin innoissani tästä tuotteesta. 


Boxissa oli myös ColourPop'ia, olikohan ensimmäistä kertaa.. Aika monet olivat saaneet Hello Kitty -sarjasta huulituotteen, mutta itse sain Ultra Matte Lip -nestemäisen huulipunan sävyssä Beeper ($ 6.00). Onneksi sain tällaisen perussävyn, koska siellä on ollut paljon räikeämpiäkin versioita liikkeellä. Aion testata tätä, vaikka pahoin pelkään, että vaikka sävy on kiva niin siihen se kivuus jääkin. Verkosta löytyvien kuvien perusteella on aika mattaa, mutta voihan tämä toimiakin, ei sitä ikinä tiedä. Tyttäreni kyllä riemastuu, jos tämä ei itselleni sovikaan. 


WinkyLux Uni-Brow Universal Eyebrow Pencil ($12.00) on myös tuote, jota kyllä testaan, mutta oletettavasti lähtee eteenpäin. Yleensä olen tottunut käyttämään puuterisia tuotteita kulmillani, en näitä kyniä. Lisäksi vaikka tässä puhutaan universaalista, niin sävy vaikuttaa melko tummalta. Kynän toisessa päässä on itse tuote ja toisessa päässä harja, jolla fiksailla lopputulosta. 


Sitten nämä kaksi ihanuutta, jotka onnekseni sain, koska sekään ei ollut mitenkään varmaa (ainakaan bareMineralsin osalta). 



Blinc Electric Eyes Palette ($45.00) on todella kaunis ja myös kallis paletti sisältääkseen ainoastaan viisi nappia. Sävyt ovat erittäin pigmenttisiä ja jälleen niin minun ominta sävymaailmaa kuin olla ja voi. Kaikissa on metallinhohtoa, jota voi syventää kostuttamalla sivellintä vaikkapa meikinkiinnityssuihkeeseen (jollainen tuli sopivasti samassa boxissa). Aivan mahtava paletti!


Viimeisenä omasta mielestäni boxin paras tuote eli bareMinerals Invisible Light Translucent Powder Duo ($32.00). Suurena puuterien hamstraajana olen tästä niin niin täpinöissäni. Vasemmalla puolella palettia on mattainen puuteri ja oikealla hohdemainen antamaan kuultoa. Netissä olleiden kommenttien perusteella tuosta hohdemaisesta ei ole tarpeeksi highlighterina käytettäväksi, mutta testaan tietenkin senkin. Puuterin pitäisi olla huomaamaton, mutta silti peittää mm. ihohuokosia sekä ihovirheitä. Upea!


Niin voiko tästä enää paremmaksi pistää? No, jos ennusteet pitävät paikkansa, niin seuraava boxi on vielä parempi. Tämäkin kuitenkin oli aivan huippu ja ainakin kolme tuotetta viidestä sellaisia, jotka tulevat oikeasti käyttöön ja heti. Testailen ja palaan sen tiimoilta asiaan. Aurinkoista viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Nyt on kyllä todella hyvät ja ihanat tuotteet :) Oisin kelpuuttanut boksin itselleni milloin vain! :D Erityisen mielenkiintoiselta vaikutti Blincin luomiväripaletti, i-ha-nat sävyt <3 Mä sain kun sainkin nyt tilattua itelleni tän Boxycharmin, pikkasen sähelsin niiden osoitteiden kanssa mut onnistuin lopulta. Ymmärtääkseni olen 1-2 kuukautta jonotuslistalla, täytyy vaan muistaa ja malttaa pysytellä pois ko. postauksista etten spoilaannu. Helpommin sanottu kuin tehty! XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee, mahtavaa!! Nyt se boxi sieltä sitten jossain vaiheessa saapuu! itsekin olin aluksi jonotuslistalla, olisinkohan yhden boxin missannut siinä jonottaessa. Mutta pian saat alkaa sinäkin sitten nauttimaan näistä uskomattomista laatikoista (mistä on itselläni niin maan perusteellisen vaikea olla spoilaantumatta, koska pakko saada tietää, mitä on tulossa - todellakin helpommin sanottu kuin tehty)!! :D

      Poista
  2. Ei voisi paremmaksi pistää ainakaan noiden palettien suhteen<3
    Tosi upeat, aivan fantastiset:)
    Kaunista sunnuntaita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä huippuboxi taas, laatikot sisältävät järjestään aivan uskomattomia juttuja! :) Kolme tuotetta, jotka yksinään kattavat jo boxin hinnan...
      Kiitokset ja ihanan aurinkoista sunnuntaita sinullekin!! :)

      Poista