26.7.2017

Reissuostoksia

Kävimme reissussa seuraavassa kaupungissa: 


Suurimmalle osalle varmasti tuttu, mutta itse en ollut koko maassa vielä aikaisemmin käynyt, joten oli jo aikakin.

Osteltuahan tuli niin maan perusteellisesti, koska tosiaan autolla olimme ja löytyi paljon juttuja, mitä Suomesta ei vielä ainakaan saa tai en ole nähnyt. Muutama tuote on kyllä Helsingistä ostettu, mutta laivalta en ostanut mitään. Nyt laitan tulemaan vain pitkän kuvapläjäyksen, koska muuten tästä tulisi todella pitkä juttu taas kerran. 

Vartalovoiteet:

Suihkugeelit:

Käsi- ja jalkavoiteet:

Naamiot:

Kasvopyyhkeet sekä silmämeikinpoistoaineet:

Random:

Rituals:

NYX:

High Definition Blush sävyissä Intuition ja Baby Doll (nuo Baby Dollin raidat sai kamera jotenkin aikaan):

Dark Circle Concealer Correcteur sävyssä Fair:

Nail Lacquer sävyssä Frenche ja Butter Gloss sävyssä Fortune Cookie:

Cleansing Oil:

Strobe of Genius Illuminating Palette:


Kaikkien ylläolevien tuotteiden hinnaksi tuli yhteensä vajaat 185 €. Ei nyt ihan totaalisen paha summa, mutta mitään kovin kallista en tullut edes ostaneeksi. Vaatteita tuli tietenkin hommattua myös aika lailla, joten luulen, että nyt on ostelut osteltu joksikin aikaa. Yritän pitää kukkaron nyörit todella tiukalla ainakin elo- ja syyskuun ja käytellä vain näitä olemassa olevia juttuja. 
 
Paikka, missä käväisimme oli tietenkin Riika, jonne kesti ajaa noin nelisen tuntia Tallinnasta. Kaikki reissussa meni loistavasti ilmoja myöten. Hyvää illan jatkoa!

8 kommenttia:

  1. Oi, Fruttinia! Harmi, kun Suomessa valikoima on niin suppea nykyään sen osalta :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tykkään Fruttinista todella paljon! :) Se on jotenkin niin luotettava ja tuoksut ovat aivan taivaalliset! Kun vain olisi tosiaan helpommin saatavissa... ;)

      Poista
  2. Upea saalis, eikä yhtään paha summa:) . Riiasta raahasin itsekin noin vuosi sitten esim. Natura Siberican tuotteita. Nuo Fruttinit on ihanan houkuttelevan näköisiä. Olisi pitänyt ostaa niitä Tallinnasta, kun siellä käväistiin tuossa vähän aika sitten, mutta ei tullut mieleen;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unohdin kuvista yhden ostoksen, mikä sisältyy tuohon 185 euroon.. pitää ujuttaa se johonkin jossain vaiheessa. Hirmu paljon olisi ollut muutakin osteltavaa, mutta rajansa kaikella ;)
      Näinkin Tallinna-postauksesi, ihania juttuja, ja kyllä se Kaubamaja vaan niin houkuttelisi myös! :) Sieltä olen noita Fruttineja joskus ostellut myös aika kasan :) Harmi, kun unohdit! Mutta onneksi saa Suomestakin, jonkinlaisia ainakin ;)

      Poista
  3. Olipas paljon kaikkea mielenkiintoista :) Jos hinnat ovat kohdillaan (eli edulliset) ja tuotteet sellaisia, joita ei täältä päin saa, niin helposti lähtee mullakin ns. homma lapasesta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että muillakin on samanlaisia "ongelmia" :D Mutta kyllä jälkeenpäin harmittaisi, jos jättäisi ostamatta, kun kerrankin ovat käden ulottuvilla! :)

      Poista
  4. Minä maailmalla matkaamaton en edes tunnistanut maata saatikka kaupunkia kuvan perusteella XD Onkohan Riika kovassa nousussa matkailumaana? Ilmeisesti Fruttini on jokin "kulttituote" josta en ole kyllä myöskään muistaakseni kuullut :) Herätti kyllä niin kiinnostuksen, että jos vastaan osuu niin pitää kyllä ostaa :D Mulla jäi tänä kesänä käymättäkaikki "hamstrauskohteet", parin viikon päästä on Haaparannan reissu, katsotaanpas mitä sieltä sitten löytyypi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se mitään, en minäkään olisi ennen tätä meidän matkaa tuosta kuvasta Riikaa tunnistanut :) Tuo patsas vaan on siinä kaupungissa aikamoinen maamerkki, joten siellä käyneet tunnistavat heti. Riikasta on varmasti tulossa "seuraava Tallinna", nyt kun sinne omaa laivareittiäkin suunnitellaan. Kannattaa kyllä ehdottomasti käydä paikka katsastamassa, jos mahdollisuus tulee.
      Tykkään itse kovasti Fruttinista, joka on todella edullinen merkki, mutta silti tuotteet ovat järjestelmällisesti todella hyviä. Tuoksutkin ovat taivaallisia. Voi olla, että joidenkin nenään ne tuoksut menevät jo vähän yli. Suomesta saa niitä joistain paikoista, mutta valikoima ei yleensä ole niin suuri.
      Haaparannassakin olisi niin kiva käväistä! Itse ostelen Ruotsin puolella aina lehtiä, joissa on superhyviä kaupanpäällisiä! :) Vähän eri luokkaa kuin täällä Suomessa. Hyvää matkaa sinulle ja toivottavasti teet hyviä löytöjä! :)

      Poista