19.7.2017

Boxycharm June 2017

Reaaliajassa taas! Reissu on nyt reissattu, kivaa oli, mutta on kivaa olla kyllä kotonakin ja vaan tosiaan olla, eikä mennä tukka putkella aamusta iltaan. Tuliaisiin, joita on paljon, koska innostuin ihan liikaa, palaan jossain vaiheessa myöhemmin. 


Esittelin jo sen yhden kadonneen lampaan eli Ipsy Bagin, joten nyt vuorossa olisi kesäkuun Boxycharm, jota myös odottelin kuin kuuta nousevaa. Juuri äsken vasta laitoin Shipitolta eteenpäin molemmat heinäkuun boxit ja jos vanhat merkit paikkansa pitää, ne tulevat vasta elokuussa.


Kesäkuun Boxycharm oli kuitenkin jälleen kerran aivan huippu paketti! Laatikosta tuli mm. aivan upea luomiväripaletti. Mukana tuleva infolappunen puuttui kokonaan tällä kertaa, harmi. Viimeksi heitin sen itse vahingossa roskiin. 

Aloitetaan vaikka näistä kahdesta, joista olin kuitenkin muihin tuotteisiin verrattuna vähiten innoissani. Ofra Cosmetics Long Lasting Liquid Lipstick sävyssä Tuscany ($19.90) on tuote, jota jo testasin ja on valitettavasti itselleni aivan liian tumma pitääkseni sen. En halua käyttää sitä arkena ja niitä juhlatuotteita on jo liikaa muutenkin, joten tämän lupasin jo heti eteenpäin. Harmi, koska vaikutti muuten erittäin hyvältä tuotteelta. 

Boxista tuli jälleen myös erittäin monikäyttöisen oloinen sivellin eli Aesthetica Tapered Highlight/Blending Brush #H22 ($21.00). Sivellinpää on tuollainen vähän lörtsy, mutta tästä on varmasti moneen, enkä omista tällaista ennestään. Siveltimiä on aina kiva saada näistä boxeista, varsinkin näin laadukkaan oloisia. 

Biobellen naamioita ($14.97) tuli kolme kappaletta: 


#Primer -naamion pitäisi kirkastaa, pienentää ihohuokosia ja tasoittaa ihon sävyä. Tämä on vain viiden minuutin naamio. #Beautyscoop -naamion pitäisi häivyttää pieniä ryppyjä ja sisältää mm. avokadoa ja kollageenia. #Stay Gorgeous -naamion pitäisi kosteuttaa ja ravita ihoa. 

Nämä ovat kaikki niin herkullisen näköisiä, että kuinkahan ikinä raaskin nämä käyttää. Merkkikin on ihan outo, joten aivan mahtava päästä näihin käsiksi. Tulee käytettyä tarkkaan harkittuna ajankohtana, kuten se Bette Boxistakin tullut naamio. 

Sitten boxin kaksi mieluisinta tuotetta: 



Kesäkuun Boxycharmissa oli RealHer merkiltä joko Eye Shadow Palette I, II tai III ($28.00). Itse sain paletin nro III ja tämä oli sattumalta omasta mielestäni se kaikkein mieluisin. Tämä sisältää muutaman liilan sävyn, joista tykkään erittäin paljon maanläheisten sävyjen lisäksi. Tässä paletissa kaikki sävyt ovat sellaisia, joita voisin kuvitella käyttäväni, joten kerrankin meni nappiin. Mm. täältä voi katsoa tarjolla olleet paletit. 


Toinen uskomattoman mahtava tuote laatikossa oli Artist Couture Diamond Glow Powder ($26.99). Tämä vaikuttaa todella pigmenttiseltä, oikein häikäisee, kun katsoo. Iso on pakettikin, mutta tätä voikin käyttää kasvojen lisäksi myös vartalolla, joten ei ihan heti lopu. Kiva päästä testaamaan. 


Kyllä tämä boxi osaa joka kerta hemmotella ja yllättää positiivisesti. Aivan upea laatikko eikä tuo Ofra harmita yhtään, koska muiden tuotteiden mahtavuus kompensoi sen täysin. Ihanaa keskiviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Artist Couture Glow Powder on varmaan ihan huippu:)
    Merkin tiedän vain Youtuben kautta ja vaikuttaa aika laadukkaalta merkiltä.
    RealHerin paletti (en ole merkistä ennnen kuullutkaan) näyttää tosi käyttökelpoiselta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kaksi oli tosiaan juuri ne lemmikkini tästä boxista. Ihan huippuja! Kiva päästä tällaisiin outoihin merkkeihin käsiksi tämän boxin kautta, olivat itselleni kumpikin uusia tuttavuuksia. No paitsi tietenkin olin unboxing videoita katsonut muutamia, joten tiesin, mitä tuleman pitää ;)

      Poista