7.9.2018

Jolie Box syyskuu 2018

Ihanaakin ihanampi Jolie Box saapui taas kerran hyvissä ajoin. Nykyään Bette Boxia saa välillä odotella pitkäänkin. Joskus kauan sitten hain monesti laatikot yhtäaikaa. 


Syyskuun boxi on viestin mukaan ladattu täyteen supermarjoja. Niitä on tarjolla australialaisesta kakadumarjasta vadelman ja tyrnin kautta pihlajanmarjaan. Luonnontuotteitahan boxin pitäisi täynnä ollakin, mutta kuulostaa herkulliselta.



Laatikossa oli viisi tuotetta, joista kaikki ovat itselleni täysin outoja, mutta todellakin niin ihanan oloisia, että ei malttaisi odottaa päästä jo käyttämään. Muutama pääsee varmasti piankin käyttöön, mutta parin kanssa odottelen jonkun aikaa. 


Oilixia Australian Kakadu Plum Gummy Facial Cleanser
Tämä sisältää sitä eksoottista australialaista kakadumarjaa, joka on ilmeisesti yksi parhaita luonnollisen C-vitamiinin lähteitä. Tämän koostumus on yhdistelmä puhdistusgeeliä, -öljyä ja -balmia ja tämän pitäisi poistaa vahvakin meikki täydellisesti. Tämä poistaa myös silmämeikin ja sopii kaikille ihotyypeille. Mahtavaa, tarvitsin tällaisen putsarin, koska lokakuussa on reissu edessä ja tämä on tarpeeksi pieni tuubi (75 ml) ottaa mukaan. Tuli ihan kreivin aikaan. Se Bette Boxista tullut Korresin putsari tuli osittain jo käytettyä Tukholman matkalla. Ajattelin ottaa sen mukaan, mutta epäilen, että ei riittäisi enää koko viikoksi. Nyt ei tarvitse sitä säästellä, otan tämän. 


Centifolía No-Rinse Detangling Lotion
Tämä on hiuksiin jätettävä hoitosuihke, joka sisältää vadelmaa. Tämän pitäisi selvittää takut, hoitaa hiuksia ja antaa niille kiiltoa. Tämä oli myös erittäin kiva saada vaikka tällaisia on muutamakin kaapissa. Näitä käytän kuitenkin aina hiustenpesun yhteydessä, joten tällaisia aineita kuluu.  


Tilk! Love Me Bio Hand Cream
Pienen pieni purkki mm. mangovoita ja tyrnisiemenöljyä sisältävää käsivoidetta, jonka pitäisi tehdä käsistä pehmeät ja silkkiset. Oikein kiva tätäkin on kokeilla, tosin tämän kanssa ei itselläni kauaa nokka tuhise, kun on käytetty.

Ekopharma Helsinki Vadelma Marjabalmi
Tämä on monikäyttöinen voide, jota voi käyttää mm. iholle paikallisesti, huulivoiteena tai suojavoiteeksi ulkoiluun. Tämä sisältää karitevoita, joka sulaa ihon lämmön vaikutuksesta ja tässä on myös mieto tuoksu. Todella iso plussa pakkauksesta, joka on 100 % biohajoava, joten sen voi käytön jälkeen heittää kompostiin tai biojäteroskikseen. Kiva tämäkin, katsotaan nyt mihin tarkoitukseen tulee käytettyä.


Mádara Pihlaja Drops Glow Booster With Noora Shingler -ampulli
Öljyseerumi, joka sisältää erilaisia vitamiineja ja jonka pitäisi tehdä ihosta hehkuvan kauniin, kimmoisan ja sileän. Hoitaa hyvin sääolosuhteiden johdosta koville joutuvaa ihoa. Pieni ampulli, mutta ihana päästä tätäkin testaamaan. 


Oli kyllä jälleen kerran aivan huippulaatikko enkä edelleenkään kadu tämän tilaamista. Kaikki tuotteet jäävät omaan käyttöön ja mielellään ne käyttöön otankin. Mahtavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Huippulaatikko todellakin! Oilixia Australian Kakadu Plum Gummy Facial Cleanser vaikuttaa kiinnostavalta ja merkkikin on tietysti ihan uppo-outo:) Mua kiinnostaa tällä hetkellä kaikenlaiset putsarit ja tonerit, joten tuollainen puhdistusgeeli-öljy-balmi -yhdistelmä kuulostaa varsin jännältä:)
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oilixia oli myös itselleni outo merkki ja taisipa olla muuten kaikki muutkin paitsi Madara :D Siinäkin mielessä tämä boxi on aina niin huippu ja yllätyksiä täynnä, kun tämä luonnonkosmetiikka ei ole ihan niin hallussa.. Kuitenkin ne ovat järjestään aina niin mahtavia tuotteita, joten mielelläni opettelen! :)
      Kiitos samoin sinulle, oikein kivaa viikonloppua! <3

      Poista
  2. Ihana boksi jälleen <3 Arvaa harmittaako etten tilannu puolen vuoden pätkää niinku sä :) Tämänkertanen boksi mahto olla mun viimeinen boksi siitä kesän tarjouksesta, kai. Pitääpä tarkistaa miten on, joko neljä lootaa on ehtiny tulla. Viikon päästä ois kylläkin tilipäivä, joten harkintaan josko tilaan seuraavan pätkän. Madaran Glow Boosteria oon halunnu kokeilla jo kauan joten olin erittäin ilahtunu ku näin tän kokeiluampullin. Ekopharman balmipakkaus oli jotenkin todella kaunis, en kuitenkaan osaa käyttää balmeja kuin kynsinauhoille. Tällä kertaa mäkin pidän kaikki tuotteet itellä, todella mieluisilta vaikuttavat. Maanantaina pitäis tulla Bette Box, saas nähä mitä se sisältää :) Hauskaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxi oli loistava! Mielestäni tämä oli vasta kolmas laatikko siitä tarjouksesta, joten kaiken järjen mukaan sinulle pitäisi vielä yksi tulla.. jos sen yhden sai siis oikeasti kaupan päälle ;)
      Madaran ampulli on kyllä mahtava päästä käyttämään. Mahtaa olla melkoinen tehotuote. Voipi olla, että itselläni tuo Ekopharma menee lähinnä käsivoiteena.. katsotaan.. kuinka tuhtia tavaraa se sitten onkaan.
      Kiva, kun sinäkin tykkäsit tästä laatikosta! :) Toivottavasti nyt oikeasti saisit vielä sen neljännenkin boxin! Itse hain tuon Bette boxin tänä aamuna, oli kyllä tullut jo eilen.
      Kiitos paljon, mukavaa viikonloppua sinullekin! <3

      Poista