20.9.2018

Boxycharm May 2018

Nyt olisi vuorossa toukokuun Boxycharmin esittelyä. Loppuneissa tuotteissa olen päässyt ajan tasalle kirjoittelujen kanssa, joten enköhän näidenkin esittelyissä pääse pikapuoliin.



Teemana oli 'Boxy Bash' ja laatikko sisälsi tuttuun tapaan mm. huulituotteen sekä siveltimiä. Parempiakin laatikoita on ollut tarjolla.

Tuotteita oli yhteensä kahdeksan kappaletta, jos siveltimetkin lasketaan erikseen. Niitä olikin tällä kertaa heti neljä, joten niiden suhteen oltiin anteliaita.






Pür The Complexion Authority Sculptor Highlight & Contour Palette ($30.00)
Jälleen oli Pürilta tuote laaikossa, niitä alkaa olla jo melkoinen kokoelma. Tässä paletissa on kaksi highlighteria sekä kaksi todella tummaa varjostusväriä. Korostusvärejä olen testannut ja tykkäsin kovasti. Ne olivat erittäin hyvin levittyviä ja pehmeitä, eivät ollenkaan pöllyäviä. Lisäksi sävyiltään aivan sitä ominta omaa. Näitä varjostusvärejä minun ei kannata kuvitellakaan laitettavan kasvoilleni, ovat aivan järkyttävän tummia, joten katsotaan, menisikö leuan alla, luomilla tai sitten vain joku kaunis päivä lapsilleni perintönä. Tässä paletissa on aivan ihana tuoksu, vähän suklaamainen. Tämä tuote jää siis todellakin itselleni noiden highlightereiden ansiosta.



Cover Fx Blurring Primer ($38.00)
Tämä on ehdottomasti laatikon paras (ja kallein) tuote, mutta valitettavasti en ole tätä testannut, koska yritän käyttää nyt ensin kaikki korkatut pohjustajani pois. Tämän tuotteen pitäisi olla kevyt ja blurrata ihohuokoset näkymättömiin, korjata ihojuonteita sekä muita ihon virheitä. Tämä jää siis omaan käyttöön, joten korkkaamista odotellessa, voi mennä pitkään.



Pretty Vulgar The Ink Gel Eyeliner  - 01 Blac List ($24.00)
Geelimäinen silmänrajausväri aivan upeassa pakkauksessa. Pretty Vulgar osaa kyllä näiden pakkausten kyhäilyt. Tässä tuotteessa on mukana C-vitamiinia, jonka pitäisi ravita silmäluomia. Lisäksi tätä pitäisi olla helppo levittää ja olla myös vedenkestävä. Tämä lähtee kuitenkin eteenpäin, itselläni ei ole tälle käyttöä. 




Aesthetica P12 Face Brush ($27.00)
Tämä sivellin saisi olla ehkä vähän jämäkämpi, mutta on tämä ihanan iso, joten käyttöä varmasti löytyy joko punalle, bronzerille tai puuterille. Olen maininnut ennenkin, mutta mainitsen uudestaan:  siveltimille löytyy aina käyttöä.  

Aesthetica Pro Brush Series 3 Piece Eye Trio ($45.00)
Näistä kolmesta pienemmästä siveltimestä en ole vielä mitään testannut ja uskoisin, että ainakin tuo pieni silmänrajaussivellin saa lähteä yhdessä tuon ylemmän Pretty Vulgarin kanssa eteenpäin (vaikka siveltimille löytyisikin aina käyttöä). Kaksi muuta jätän omiin hyppysiini ja testailen jossain vaiheessa.



Beauty Creation Matte Liquid Lip Gloss - 24 Kiss Me ($10.00)
Tämän pitäisi olla täysin peittävä huulikiilto, joka antaa matan lopputuloksen. Lisäksi tämän pitäisi olla kevyt, pehmeä, pitkäkestoinen ja vaivaton. Sanon tälle kuitenkin tervemenoa, koska en kaipaa tällaista sävyä, todella harvoin tulisi käytettyä. 



Ei siis ollut mikään paras laatikko tähän mennessä, mutta erittäin onnellinen olen tuosta Cover Fx:n primerista, joka jo kattaa laatikon arvon. Muut itselle jäävät ovat pelkkää plussaa, ja varsinkin nuo highlighterit. Ihanaa viikon jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Yritin ettiä tossa Instasta kuvaa mun toukokuun boksista, et oisin tsekannu minkä värisen huulituotteen mä sain toukokuussa, mut en löytäny sitä. Toisaalta mitäpä sitä ettiin ku satavarmasti sain ruskean huulipunan! XD Sä sait ihanan sävyn, se näyttäis hyvältä huulissa ku ois klassiset mustat kissarajaukset silmissä :) Purin paletin sävyt oli kauniita ku mitkä, mut oon käyttäny niitä vaan luomilla ja nyt laitoinkin sen eteenpäin enemmän arvostavalle ja käyttävälle. Mä yritän kerätä rohkeutta (ja taitoa...) ottaa käyttöön Pretty Vulgarin geelilinerin, taidot ei välttämättä kyllä riitä, mut tuote on muuten niin kaunis ja lumoava <3 Mä tykkään kissamaisista rajauksista, jotenkin yhdistän ton purkin niihin. Mainittit viime postauksessa tuotteiden säilyvyysajoista ja niiden merkinnöistä, pitäis tsekata mm primereiden säilyvyys, josko siellä ois niin vanhoja yksilöitä, jotka sais päästää päiviltä, et sais vähemmäksi niitä ja nopeemmin käyttöön Cover Fx:n primerin. Mulla ei anna luonto periksi "ottaa välistä käyttöön" tuote, joka on just tullu, ku hyllyssä oottaa (kymmeniä) vanhempia tuotteita. Mut veikkaan etten oo yksin tän ongelman kanssa! Sussa mahto olla samaa vikaa :D Oikein kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhah.. Nuo värit, mitä on jaettu on taatusti olleet just sitä sarjaa ruskea-tulipunainen.. Saisi kyllä vähän useammin tulla joku niin neutraali, että voisi ajatella käyttävänsä sitä vaikka joka päivä. Tuo Pretty Vulgarin pakkaus on kyllä niin hieno, että voisi jättää melkein vain koristeeksi :D Harmi, kun se sisälsi linerin, olisi ollut mieluummin vaikka huulirasva! Kiva, jos sinä löydät sille käyttöä, kyllä tuolla kelpaa silmiä rajailla ;) Harjoitus tekee mestarin!
      Kyllä vaan sormia syyhyttäisi niin kovaa avata tuo Cover FX, mutta en korkkaa vielä en.. Nyt on vaan ihan pakko käyttää niitä vanhoja ensin pois! Joten joo, samaa vikaa on. Tosin tuo periaate on vähän ehkä näiden projektien vuoksi kärsinyt, joten sitä suuremmalla syyllä nyt on vanhojen vuoro ;)
      Kiitos paljon! Ihanaa viikon alkua sinulle! <3

      Poista