1.9.2018

18 in 2018 -Project Update #4

Pikaista päivitystä 18 in 2018 -projektistani, josta olen täällä parin kuukauden välein kirjoitellut. Mukana projektissa on 19 tuotetta ja tarkoitus on saada tuotteille mahdollisimman paljon käyttöä, mutta erittäin kivaa tietenkin olisi, jos saisin tuotteen käytettyä loppuun asti. Niin ei kyllä tule kaikkien kohdalla käymään, sen osaan sanoa varmasti jo tässä vaiheessa vaikka 4 kuukautta on projektia vielä jäljellä. 


Edellisen päivityksen jälkeen olen saanut kaksi tuotetta käytettyä:


Laura Geller Matte Maker Invisible Oil Blotting Powder
ColourPop Super Shock Cheek - Smokin' Whistles 

Ihanaa saada sekä yksi puuteri pois kaapeista että tietenkin ColourPopin highlighter. Nuo ColourPopin tuotteet kun eivät ole niin pitkäikäisiä kuin puuteriset. Vielä on kaksi noita highlightereita kaapeissa, joten yritän saada niillekin nyt tehokäyttöä. 

Loppuneita tuotteita on nyt yhteensä yhdeksän kappaletta:


Neutrogena Shine Control Powder
ColourPop Super Shock Cheek - Smokin' Whistles 
Technic Colour Fix Blush Palette - oikean yläkulman poskipuna
Lumene Arctic Glow Lip Gloss - 03 Kimmellys 
MUA Sheer Finish Lipgloss sävyssä Lets Meet
Clarins Instant Light Natural Lip Perfector - 01 Rose Shimmer
Beyoncé Heat EdP
Laura Geller Matte Maker Invisible Oil Blotting Powder
Illamasqua Matte Veil Primer
 
Olen kyllä tähänkin satsiin jo erittäin tyytyväinen, mutta kyllä niitä tuotteita näiden lisäksi vielä muutama ainakin varmasti loppuu. Tässä ensimmäinen:


Lady Gaga Fame EdP 

Tämän olen nyt syksyn tullen ottanut tehokäyttöön, joten loppunee pian.

ColourPop Super Shock Shadow - Glow 
ColourPop Super Shock Shadow - Cornelious
 
Tuo vaaleampi Glow olisi jo loppunut, jos heinäkuu ei olisi ollut niin helteinen. En todellakaan jaksanut laittaa silloin luomiväriä ja siihen on tilanne nyt jämähtänyt. En siis oikein jaksa luomiväriä laittaa vieläkään. Täytyisi ottaa itseään niskasta kiinni. Kyllä tuon tummemmankin saisi käytettyä, jos oikein yrittäisin. Ehkä aloitan tsempin senkin suhteen jossain vaiheessa. 
 

Essence XXXL Longlasting Lipgloss sävyssä 3 Very Berry  
NYX Butter Gloss sävyssä Fortune Cookie   
Milani-huulipuna sävyssä 60 Matte Innocence 
 
Essenceä olen saanut käytettyä tuohon alimpaan siniseen viivaan asti. Edellinen raja on kahden kuukauden takaa. Tämä ei ole helppo huulikiilto, jota voisi huoletta lisäillä päivän mittaan, joten sen vuoksi käyttö on todella hidasta. Nyx sen sijaan on helppo ja olenkin ottanut sen nyt päivittäiseen käyttöön tuon Essencen sijaan. Myös Milani on melkein päivittäisessä käytössä. Nyx ja Milani tulevat varmasti loppumaan seuraavan neljän kuukauden aikana. 
 
BH Cosmetics Carli Bybel 10 Color Eyeshadow & 4 Color Highlighter Palette 
 
Tällä on sama kohtalo kuin ColourPopin luomiväreillä, ei ole tullut tartuttua kuin muutama hassu kerta edellisen päivityksen jälkeen. Kunhan nyt saisi edes pannun kaikista luomiväreistä vielä tämän vuoden puolella esiin, niin olisi mahtavaa. Highlighterit eivät ole projektissa mukana.  
 
Too Faced Sweet Peach Glow Peach-Infused Highlighting -paletin bronzerin pressasin uudestaan, tässä kuva ennen pressausta: 
 
Pressauksen jälkeen:
 
Tällä hetkellä:
 
Viimeisiä viedään tämän kanssa, mikä on aivan mahtavaa. Tämän jälkeen saan tarttua muihin bronzereihini ja saan niillekin välillä käyttöä. 
 
Näihin kahteen en ole tarttunut viimeisen kahden kuukauden aikana kertaakaan:
 
NYX Rose Gold High Definition Blush 
Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray
 
Nyxin otan varmasti pian tehokäyttöön, on vähän syksyisempi väri, joten on odotuttanut käyttöönottoa. Ainakin saan pannua tästä suuremmaksi projektin aikana. UD:n kanssa olen ongelmissa, koska olen nyt jättänyt näiden kiinnityssuihkeiden käytön ihan minimiin. 
 
Projektissa on jäljellä vielä 10 tuotetta:
 
Näiden kanssa nyt jatketaan ja eiköhän näistä nyt ainakin vielä se kuusi tule loppumaan ja muille tehokasta käyttöä, myös UD:lle. Ihanaa viikonlopun jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä nuo kaikki puuterituotteet voisi jo julistaa loppuun käytetyiksi! Ihailtavaa uurastamista, ei voi muuta todeta. Carli Bybelin paletti on aika usein tarjouksessa BH Cosmeticsin sivuilla, ja olen sen ajatellut hommatakin, mutta suuri koko arveluttaa. Sävyt on aivan ihanat...<3
    Kivaa sunnuntaita ja mahtavaa uutta viikkoa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, eipä niissä paljoa ole enää jäljellä ;) Yritän nyt vielä tsempata, mutta ainakin colourpopit heitän projektin jälkeen pois, jos ei ole tullut käytettyä.
      Carli Bybelin paletin sävyt ovat todella ihanat! <3 Niiden puolesta sitä ei voi kuin suositella! Ja varsinkin jos on tarjouksessakin :D Niin helppokäyttöinen paletti kuin olla ja voi :)
      Kiitos paljon! Ihanaa viikonlopun jatkoa ja uutta viikkoa sinullekin! <3

      Poista