9.9.2018

Bette Box syyskuu 2018

Tupsahtihan se Bette Boxikin sieltä, vaikka juuri pääsin nurisemasta, että se tulee nykyään niin myöhään. Boxi oli tällä kertaa aivan ihana, tykkäsin kaikista tuotteista, jopa siitä, mitä yleensä en todellakaan halua laatikosta saada. 


Teemana oli syyskuussa "It's the little things in life" ja kortissa esittäytyy betteläinen Mari. Ihan kiva infolappunen, mukavaa vaihtelua. 


Tuotteita laatikossa oli yhden näytteen lisäksi yhteensä kuusi kappaletta, joista kaksi oli pitkäaikaistilaajille. Toinen niistä olikin itselleni täysin tuntemattomalta tuotemerkiltä. Mahtavaa, että boxissa oli jopa kolme meikkituotetta, kyllä meitä nyt hemmoteltiin.




Manna Kadar Beauty Long Wear Powder Split Pan Duo - Uptown
Monitoimituote, jota voi käyttää sekä poskipunana, korostukseen, varjostukseen että luomivärinä. Ihanan hempeät sävyt ja tämä tulee ehdottomasti käytettyä. Olen juuri muutama kuukausi sitten saanut käytettyä sen edellisen Manna Kadarin duon, joka tuli joulukuun 2016 Livboxista ja laatu siinä oli aivan huippu, tykkäsin paljon. Ainoa huono puoli on, että nuo ovat melko pieniä nappeja, joten isolla siveltimellä kun touhaa, niin pakostakin nappaa myös toiselta puolelta tuotetta. Viimeksi käytin sen vuoksi korostusvärin ensimmäisenä pois ennen kuin siirryn bronzeriin.  

Affect High Pearl Eyeshadow - P-0017
Tämä luomiväri on lähetetty pitkäaikaistilaajille ja on siis itselleni tuntemattomalta merkiltä. Tämä on runsaspigmenttinen eikä pitäisi varista poskille. Pitäisi myös olla helppo levittää. Sävy tässä on hentoinen vähän vaaleanroosaan/taupeen menevä helmiäissävy. Varmasti tulee tähänkin tartuttua, koska vaikuttaa sellaiselta, että voisi ihan arkenakin käyttää. Mielestäni menisi myös highlighterina.


Ziaja Antioxidation Acai Berry Micellar Cleansing Face Scrub Gel
Minulla on pukannut vähän paniikkia, kun putsarit alkaavat käymään vähiin. Siis kyllähän niitä toki on parikin ollut tuossa jonossa, mutta silti. Syyskuun Jolie Boxista tuli yksi ja nyt tämä, joten ei tarvitse menettää putsaritilanteen takia enää yöunia. Tämä vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta tuotteelta ihan muutenkin. Tämä on misellipuhdistusgeelikuorinta, jonka pitäisi poistaa meikki hellävaraisesti ja jättää iho sileäksi ja kosteutetuksi. Tämä sisältää mm. acai-marjauutetta sekä sinkkiä, jolla on ihohuokosia supistava vaikutus. Tuotteessa on myös ihanan raikas tuoksu. Kalliskaan tämä ei ole, 7,90 €, joten jos tähän oikein tykästyy niin on helppoa ja halpaa ostaa lisää. Nyt olisi kiva saada vielä silmämeikinpoistoainetta jostain laatikosta, siinä on varastojeni viimeinen putilo käytössä.


Ziaja Antioxidation Acai Berry Day Cream Protective & Soothing -näyte
Päivävoidenäyte, jonka tulen käyttämään tasan tarkkaan kaulallani. En edes enää yritä Ziajan kasvovoiteiden kanssa, jotka eivät vain toimi itselläni. 

Rexona Maximum Protection Confidence Roll On 
Infolappusessa mainitaan, että sarjan aiempi dödö on valittu boxin suosikkituotteeksi vuonna 2016 ja täytyy sanoa, että se oli huipputuote. Olen sitä ostellut sen jälkeenkin moneen otteeseen, mitä en olisi ilman boxia uskaltanut tehdä. Toivottavasti tämä on yhtä hyvä. Tämän pitäisi olla kaksi kertaa tehokkaampi tavalliseen antiperspiranttiin verrattuna eikä tämän pitäisi värjätä vaatteita. Tätä on oikeasti kiva päästä testaamaan, haluaisin niin tämän toimivan. 


Vichy Liftactiv Collagen Specialist 
Päivävoide, joka on lähetetty kaikille yli 30 vuotiaille. Voiteen pitäisi kompensoida kollageenin puutetta, josta ikääntymisen merkit voivat johtua. Tämän tuotteen vaikutusten pitäisi tuntua heti lisääntyneenä ihon kimmoisuutena, ja pitkäaikaisesti käytettynä ryppyjen pigmenttimuutosten pitäisi vähentyä. Tuotetta saa apteekeista vasta lokakuusta lähtien, joten tämä oli tuotteen ennakkolanseeraus. Vichy on aivan huippumerkki ja ihana taas kerran saada sitä laatikosta. Merkki ei ole tähän päivään mennessä pettänyt, enkä usko tämänkään sitä tekevän. Aivan mahtavaa saada tämä!


L.A. Girl Pro Prep Primer
Pitkäaikaistilaajat ovat saaneet joko tämän tai EyeLux Mesmerizing -luomiväripaletin samalta merkiltä. Itse olen erittäin tyytyväinen siihen, että sain tämän pohjustajan, koska niitä luomivärejä pukkaa BoxyCharmista ihan solkenaan. Tämä tuote onkin tuttu kaikenlaisilta kauneuskanavilta, joten mahtava päästä testaamaan. Muutenkaan en ole L.A. Girliä juurikaan sortunut ostelemaan, vaikka melkoisen halpa merkki onkin. Tykkäsin tästäkin. 


Kuten jo alussa mainitsin, niin tykkäsin erittäin paljon tästä laatikosta, Mari oli tehnyt todella hyvät valinnat. Nyt saan mennä kurkkimaan muiden postauksia ja heidän laatikkojensa sisältöä. Pystyin jälleen kerran, ihme ja kumma, olemaan spoilaantumatta tämän laatikon kohdalla. Aurinkoista sunnuntaita! 

2 kommenttia:

  1. Tästä boksista on vissiin tykänneet kaikki, joiden postaukset oon lukenu :) Mun odotukset oli sen takia todella korkeella (en spoilaantunu, mut näin kommentteja) ja kun avasin eilen lootan, ni kieltämättä odotukset romahti alas. Mulla oli identtinen sisältö sun kanssa, paitsi Affectin luomiväri oli tummempi. Loppusissaan kaikki tuotteet oli "ihan kivoja" mutta.... Eli aina se mutta-sana siellä lopussa. Kiittämätön minä. Mä tykkään aina niistä bokseista mistä suuri yleisö ei tykkää! :D Ja mä oon jääny kaipaan joka boksista löytyvää Lumenea! :D Nyt lopetan tän narinan ja toivotan kivaa loppupäivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi kovasti myöhäinen vastaus, on ollut liikaa aktiviteetteja :D
      Voi harmi! Meitä on joka lähtöön, onneksi, ja kaikilla omanlaisensa maku :) Toivottavasti tulisi jotain mielenkiintoisempaa sitten seuraavasta laatikosta :) Voin kyllä mainita jo tässä, että itsekin olin niin tuhannen tulisesti pettynyt elokuun Boxycharmiin (jonka sain syyskuussa). Voi sitä harmin määrää... Onneksi kuitenkin sitten kompensoi nuo tämän kuun Jolie ja Bette, joihin olin todella tyytyväinen.
      Totta muuten, ei ollut Lumenea tässä laatikossa. Katsoin taaksepäin niin kesäkuussa viimeksi saatu Lumenea. Hupsis... no todennäköisesti sitä on sitten pian tulollaan ;) Täytyy myöntää, että sitä kyllä kuitenkin vastaanottaa aina todella mielellään :D
      Kiitos! Mukavaa sunnuntain jatkoa sinulle! <3

      Poista