11.9.2018

May Mini Madness -projekti & Lumene-kuukausi

Viime toukokuussa yritin käyttää mahdollisimman paljon minikokoisia tuotteita pois May Mini Madness -projektissani. Tämän lisäksi kesäkuussa vietin Lumene-kuukautta, jolloin yritin saada käyttöä mahdollisimman monelle Lumene-tuotteelle

Minituotteita sain toukokuussa käytettyä yhteensä 20 kappaletta:


Niistä kertoilin jo täällä, mutta samalla lupasin yrittää kesä- ja heinäkuun aikana käytellä vielä lisää minejä, koska niitä jäi jäljelle silloin 52 kappaletta. Kesän aikana niitä toki kertyi muutamia lisääkin.

Kesäkuussa sain loppumaan kuusi miniä:



Heinäkuussa loppui vielä 10 miniä:



Yhteensä 16 kappaletta pois varastoistani:



Ihanaa saada näitä pieniäkin tuotteita pois laatikoista. Ovathan nämä erittäin käteviä esimerkiksi reissuilla, mutta jos niitä on liikaa, ne vilisevät joka paikassa ja täyttävät joka raon. Nyt tuntuu tosiaan, että ovat vähentyneet, mutta silti niitä on vielä paljon. Ehkä otan samanlaisen rykäisyn joskus uudestaan.

Lumene-kuukauden kulumisesta en ole kirjoitellut ollenkaan. Lumenea löytyy kaapeistani, yllätys yllätys, merkkinä eniten, joten sen vuoksi tein päätöksen pitää Lumenelle omistettu kuukausi. Tässä koko silloinen Lumene-varastoni:



Eihän noita nyt niin valtavasti loppujen lopuksi ollutkaan, mutta ihan tarpeeksi kuitenkin. Näistä sain kuukauden aikana loppumaan seuraavat tuotteet:



Näytteitä tuossa on yhteensä 17 kappaletta, käytin kaikki siltä saralta pois. Eniten innoissani olin kuitenkin tuon kynsilakan loppumisesta (Lumene Natural Code 3D Glitter Polish - 55 Top Coat Silver), joka on kummitellut kynsilakkalaatikossani vuosia. Yksi glitterinen on nyt poissa, mahtavaa.

Lisäksi tuli käyteltyä melkoisesti seuraavia juttuja.



Näistäkin on jo seitsemän tähän päivään mennessä loppunut ja muutama viittä vailla. Pääsin siis hyvään vauhtiin joidenkin kanssa ja sain niille ennen kaikkea sitä käyttöä, etteivät vain makoile laatikoissani.

Siinä pikaisesti ja vähän oikaisten näiden projektien sinetöinnit, joka olisi pitänyt tehdä jo kauan sitten. Täytyy taas alkaa kehittelemään jotain uutta ettei käy tylsäksi. Mahtavaa viikon jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti