5.6.2018

Lumene kuukausi

Viime postauksessa mainitsinkin, että kesäkuussa päätin nauttia taas uudesta projektista. Projekti menee yksinkertaisesti niin, että keskityn käyttämään yhden merkin tuotteita niin paljon kuin mahdollista ja merkki on tietenkin Lumene. Lumenea minulla on niin paljon, että sen kanssa on järkeä lähteä tällaiseen touhuun, minkään muun merkin kanssa tämä ei itselläni onnistuisi. Niveaa löytyy, mutta ei läheskään näin paljoa. Jos totta puhutaan, olin vähän yllättynyt siitäkin, kuinka vähän myös Lumenea minulla loppujen lopuksi on, tässä koko kasa komeudessaan:

Varsinkaan ihonhoitotuotteita ei kovin montaa ole, vaan lähinnä meikkejä, joista kynsilakkoja ja meikkivoiteita suhteessa eniten. Aika moni näistä on tietenkin tullut Bette Boxista ja voisin veikata, että kesäkuussa pamahtaa jälleen ainakin yksi lisää. Kuvassa on yhteensä 53 tuotetta, näytteet yksitellen mukaan luettuna.

Seuraavat tuotteet ovat jo olleet enemmän tai vähemmän melkein päivittäisessä käytössä:

Näiden lisäksi katsoin, että ainakin seuraaviin tulee varmasti tartuttua:

Toivottavasti ehdin tarttua vieläkin useampiin juttuihin. Näytteet yritän käyttää kuukauden aikana kaikki, niitä on yhteensä 15 kappaletta. Osa niistä on liian tummia, joten menevät todennäköisesti suoraan roskiin. Tuon yhden hopeisen glitterisen kynsilakan haluaisin saada vihdoin ja viimein käytettyä. Silti kuitenkaan tähtäimessä ei tälläkään kertaa ole saada tuotteita loppumaan, vaan juurikin sitä käyttöä. Käyttöä sen vuoksi, että kaikenmaailman projektieni takia, monet tuotteet jäävät laatikoissani unholaan. Mikäli kuitenkin jotain loppuu, ihan kiva, esittelen ne sitten kesäkuun jälkeen.

Siinä lyhykäisyydessään kesäkuun tavoitteeni ja kun tämä kuukausi on ohitse, niin todennäköisesti yritän keskittyä niihin pariin vanhaan projektiini. Kyllä tuo toukokuun miniprojekti jotenkin piristi, joten varmasti tämä kesäkuu piristää vielä lisää. Tästä tuskin tulee mitään väliaikatietoja, mutta heinäkuun puolella sitten loppukommentit. Rentouttavaa tiistai iltaa!

2 kommenttia:

  1. Oi ihana Lumene <3 En kyllä pysy missään määrin uusien tuotteiden perässä, julkaisutahti on siinä mielessä liian kova. Kuten mainittitkin niin Bette Boxia on kiittäminen, et mullakin on niin monta Lumenen tuotetta ku onkin :) Saadaankin pian taas jännittää et mitä tän kuun boksista löytyy Lumenelta! :D Mä oon tykänny et Lumenea on ollu joka boksissa, kuuluu ikään kuin asiaan, koska on kotimainen boksi ja joka tuote on ollu aika huippu. Kivaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumene on kyllä vakkari noissa boxeissa, mutta ei haittaa minuakaan. Jos tykästyy, niin tuote on ainakin helposti saatavilla ihan lähikaupasta :) Luulisi, että viimeistään huomenna se uusinkin Bette Boxi ilmaantuu.. odotin jo tänään tulevaksi, mutta eiii... Vielä pitää jännittää ;)
      En pysy itsekään ollenkaan perässä heidän kaiken maailman uutuuksien kanssa.. :D Onneksi on blogit ja vlogit, mitä seurata... ;)
      Kiitos, ihanaa loppuviikkoa sinullekin! <3

      Poista