21.6.2018

Ipsy February Glam Bag 2018

Nyt olisi vuorossa tältä erää viimeinen saamani Ipsy Glam Bag ja siitä helmikuun versio. Lopetin siis tämän tilaamisen, koska tuntui, että tuotteet alkoivat toistamaan itseään liikaa. Toisaalta, nyt olen hieman kateellisenakin seuraillut muiden Ipsyjen läpikäyntiä, joten ehkäpä taas jossain vaiheessa tilailen uudestaan ja varsinkin, jos tulee joku hyvä tarjous.


Itse pussukka helmikuussa oli ihanan naisellinen, pitsinen, samettinen ja hempeän vaaleanpunainen. Tämä jäi itselleni käyttöön.



Tuotteita sain tällä kertaa kuusi kappaletta, koska tilasin tuon yhden kerryttämilläni pisteillä. Halusin niitä käyttää ennen tilauksen lopetusta.

Haleys Re:Fine Prime Foundation Primer
Muutaman jutun olen pussukasta testannut ja tämä on yksi niistä. Tältä erää tämä on myös kirkkaasti pussukan paras tuote. Käyttelin tätä koko toukokuun miniprojektini ajan ja ihastuin totaalisesti. Tämä tasoitti ihon sävyä, häivytti huokosia ja teki ihon pinnasta samettisen siloisen. Lisäksi tämä piti selkeästi ihon mattana pidempään. Tämä oli myös ihanan kevyt eli ei tehnyt ihosta mitenkään pyntätyn oloista. Aivan ihana tuote! 





Luxie Beauty Blending & Shading Eye Brush 249
Kaksipäinen sivellin, josta nyt tajuan, että en ole sitä edes testannut. Olen tykännyt Luxien siveltimistä, joita laatikoista on tullut useampiakin, joten eiköhän tämäkin ole ihan samaa taattua laatua. Varren väri on ihana ja myös sivellinpäät tuntuvat pehmeiltä, mutta jämäköiltä. Siveltimiä on aina kiva saada, koska yksittäin ostettuita saattavat maksaa maltaita.



Seraphine Botanicals Lychee + Gold Healthy Glow Rose-Gold Blush
Vegaaninen poskipuna, jossa on pienen pientä kultaista shimmeriä mukana. Se shimmeri ei kuitenkaan näy poskilla mitenkään häiritsevästi. Sävykin on juuri ominta omaa. Aivan ihanan heleä poskipuna, tähän tulen taatusti tarttumaan jatkossa useastikin.  



PureHeals Propolis 80 Cream
On niin mahtipontinen nimi, että en aluksi tajunnut, mitä tämä oli..? Tämä on siis kasvovoide, jolle on kolme erilaista käyttötapaa: superhyvä meikinpohjustaja, keskipäivän kosteuttaja tai yövoide. Tätä en ole vielä testannut, mutta ihan varmasti tulee joskus käytettyä tämä jossakin muodossa. 


Bubble T Macaroon Lip Balm In Lemongrass & Green Tea
Tässä oli niin pirtsakka ja kiva pakkaus, että pakkohan tämä oli jo korkata. Tuoksu tässä ei ole kovin voimakas, mutta se vähäinenkin tuoksu on melko keinotekoisen oloinen. Itse voide on kuitenkin todella hoitavan ja kosteuttavan oloista, varmasti sisältämiensä öljyjen ansiosta. Vaikuttaa hyvältä eikä minua tuo pakkauskaan häiritse, vaikka sormilla tuotetta tuolta kaivaa pitääkin. Tykkään tästäkin!


Nip + Fab Glycolic Fix Serum 
Tämä on se ekstratuote, jonka tilasin kerryttämilläni pisteillä. Olen lueskellut Nip + Fab -merkistä eri blogeista, mielenkiinto oli herännyt, joten kun näin tämän Ipsyn sivuilla, ei tarvinnut kahta kertaa miettiä. Tämä on seerumi, jonka pitäisi hoitaa ihoa yön aikana. Sehän sopii hyvin, koska yleensä käyttelenkin seerumeita melkein vain öisin. Tuote sisältää glykolihappoa, jonka pitäisi silottaa ryppyjä ja juonteita, joten odotukset ovat suuret. Ihana päästä tätä testaamaan.

Sellainen oli viimeinen Ipsyni tältä erää ja tästä viimeisestä pussukasta jäi kyllä todella hyvä maku suuhun. Kaikki tuotteet ovat mielenkiintoisia ja tulevat käyttöön ennemmin tai myöhemmin. Voipi siis olla, että Ipsy tullaan näkemään jatkossakin jossain vaiheessa vielä tässä taloudessa. Oikein hauskaa juhannusta!

2 kommenttia:

  1. Kyllä liha on heikko :D Just tilasin uudelleen Ipsyn -vain koska halusin!!! XD Parin kuukauden tauko teki hyvää, kattelin vanhoja saatuja tuotteita Instasta ja aattelin ettei ne nyt niiiin pöljiä olleetkaan! Varmuuden vuoksi kävin Ipsyn sivuilla muuttamassa mun profiilijuttuja ihan randomisti, mm vaihdoin silmien värin ja intressikohteet, saas nähä tuleeko erilaisesti kohdennettuja tuotteita ku aikaisemmin :) Mun mies meinas et ne lähettää Eurooppaan, erityisesti pohjoismaihin kaikki jämätuotteet ku purkauduin hälle, et saaxxxxa jos tulee taas mustia kajaleita ja ruskeita huulipunia :D Sulla oli tässä pussukassa ihania tuotteita, kaikki eriä mitä mulla helmikuussa. Erityisesti poskipuna näyttää hyvältä ja nuo uudet merkit, ois ollu kiva tutustua niihin varsinkin primeriin ja ekstratuoteseerumiin :) Se jää siis nähtäväksi josko sunki liha on heikko ja sorrut taas Ipsyyn :) Eipä noita bokseja oo turhan paljon liikenteessä täällä/tänne Suomessa. Oikein hyvää ja hauskaa juhannusta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liha vaan on heikko...;D Koko ajan täytyy pidätellä, etten sorru ja tilaa Ipsya uudestaan.. vaikka oikeastaan olen jo päättänyt, että todellakin tilaan.. :D Täytyy varmaan myös käydä katsastamassa tuo profiili, josko joitain tietoja täytyis vähän päivittää, ettei ne vakkarit tuotteet taas tekisi tuloaan... Yritän kuitenkin vielä pidättäytyä jonkin aikaa, mutta ihan satavarmasti se vielä tänne tupsahtaa :) Koska se on niin totta, että meillä ei liikaa valinnanvaraa ole noista bokseista! Ja on vähän tylsää, kun niitä tulee itselle tällä hetkellä vaan kaksi... ;)
      Kiitos, juhannus meni ihanasti mökillä :) Toivottavasti sinulla oli myös hauska juhannus! <3

      Poista