7.6.2018

Boxycharm February 2018

Aikomus oli lähteä kirjoittelemaan tammikuun Boxycharmista, mutta onnekseni olin sen jo esitellyt. Saan hypätä helmikuuhun ja esittelemättömiä Boxycharmeja on tämän helmikuun jälkeen sitten enää kolme. Tänään hain toukokuisen laatikon postista. 


Helmikuussa boxin teemana oli Galaxy Glow ja laatikkoni sisälsi yhteensä 8 tuotetta:


Tai kuinka tuon nyt haluaakaan laskea... Meikkituotteita oli neljä kappaletta ja härpäkkeitä myös neljä tai kaksi, jos kolme sivellintä on yksi. Menikö monimutkaiseksi?



OFRA Pop-Up Palette Mini ($19.00) + Blush Godet Pan Refill - Winter Rose Glow ($12.00)
Sainkin boxissani Ofran Pop-Up paletin vaikka odottelin saavani Naked Cosmeticsin highlighter-paletin, kuten kaikki siihen asti katsomani vloggarit olivat saaneet. Nyt toki jälkeen päin olen törmännyt myös kohtalotovereihin, koska oli pakko katsastaa, kuinka vähemmistössä olin. Olihan niitä monia muitakin. Jälleen kun jälkikäteen ajattelen asiaa, niin olen tähän paljon tyytyväisempi, koska niitä korostusvärejä riittää loppuelämäksi. Minulla on ennestään ainoastaan yksi tällainen myös Boxycharmista aikoinaan tullut ja se on jonkin verran pienempi. 


Tuossahan tuli siis toki poskipunakin mukana, sitä olen jopa testannut ja tykkäsin. Sävy on tuollainen enemmän ruskeaan menevä, hieman glitterinen, mutta se ei tule poskille saakka. Pigmenttiäkin löytyy ja pysyy hyvin poskilla, joten tähän tulee varmasti tartuttua.   


Cover FX Shimmer Veil - Amethyst ($28.00)
Tätä en ole vielä kasvoilleni testannut, on valitettavasti päässyt unohtumaan, mutta korjaan asian pikapuoliin. Testasin nyt kädelle ja tuon sävy on ihanan hempeä vaaleanliila ja shimmeriä kyllä löytyy. Ohuen oloista. Tästä tuotteesta on lappusen moneen eli voi käyttää luomivärinä, highlighterina tai varmasti vaikka huulillakin. Olin kyllä kuitenkin erittäin innoissani, kun tällainen löytyi boxista, vaikka en ole muistanutkaan testata. 


Vintage by Jessica Liebeskind Smokey Eye Pencil - Jet Black ($21.00)
Taas kerran sain silmänrajauskynän, olen niin täynnä näitä. No, tämän tulin nyt kuitenkin jopa testanneeksi enkä laittanut suoraan eteenpäin. Toukokuiselle reissulle oli pakko napata rajauskynä mukaan ja tämä sattui olemaan lähimpänä, joten käyttöön pääsi. Olihan tämä hyvä, teki siistin jäljen, liukui hyvin ja kynä oli erittäin pehmeä. Kiva sen alkupettymyksen jälkeen kuitenkin tietää, että nyt omistan tällaisen ihan pätevän kynän, joten pääsee varmasti toistekin käyttöön. 



Pür The Complexion Authority X-Faux Lips Plumping Lip Exfoliator ($17.00)
Tämä pääsi käyttöön melkein heti boxista tultuaan, koska edellinen huulikuorintani sattui juuri silloin loppumaan. Olen käyttänyt tätä melko säännöllisesti, mutta en kyllä saa tästä oikein mitään irti. Tämän pitäisi pehmentää, kosteuttaa, silottaa ja pullistuttaa huulia. Ei tämä tee noista mitään, joten melkoinen turhake. Käyttelen tämän nyt kuitenkin sitkeästi pikku hiljaa pois, kun sille tielle olen lähtenyt. 


Crown Pro Trio Bursh Set ($29.99)
Siveltimiä on aina todella kiva saada näistä laatikoista, koska niille on aina käyttöä. Nämäkin ovat päässeet heti käyttöön ja toimivat kuten siveltimien pitää. Pehmeitä, mutta tarpeeksi jämäköitä. Se täytyy sanoa, että noista on tuo varren Crown-kirjoitus jo kulunut melkein pois, joten siinä mielessä ei kovin laadukasta toimintaa. Kuitenkin ihanan valkoiset varret ja vaaleanpunaiset sutiosat. Ihanat!


Laatikon arvo oli yhteensä noin $127.00, joten ei kallein tähän mennessä, mutta kallis, kuten aina. Kaikki tuotteet jäävät omaan käyttöön, mikä ei ole itsestäänselvyys, joten olen todella tyytyväinen tähän helmikuiseen boxiin. Ihanaa viikonlopun odotusta!

4 kommenttia:

  1. Mäkin odotin jotain muuta "isointa tuotetta" sillon helmikuussa ku Ofran magneettipalettia. Oon samaa mieltä ku säkin eli parempi lopulta ku se tuli, en omistanu yhtään tyhjää palettia aiemmin, mut irtovärejä kylläkin :) Sä sait todella kauniin värisen poskipunan, käyttäisin itsekin :) Poskipunista on tullu mulle uus keräilykohde, aina löytyy joku ihanuus uudella sävyllä, kuviolla tai merkiltä. Mä sain ripulin värisen luomivärin, en hyvällä tahdollakaan osaa kuvitella käyttäväni sitä. Ku aloitin nillittämisen ni jatkan sitä vielä ton mustan kajalin kanssa. Mulla on niitä loppuelämäksi, ni en ees vaivautunu testaan sitä, vaan laitoin eteenpäin. Tällä tyylillä voi kyllä missata potentiaaliset hyvyydet... Kuvailit tosi hyvin tuon Purin plump-kynän :D Ei se kyllä tee mitään, hyvä ettei huulinahat lähteny irti ku testasin sitä! Kosteuttava? Muahhhahhhhaaaa! XD Silti jotenkin kiva tuote, nopeasti kuluva :) Siveltimet oli kauniit ja toimivat <3 Mä sain toukokuun boksin eilen ja olihan se taaaaas mahtava, huulilakkakin oli vadelman värinen eikä ruskea, wuhuuuu! :D Toivottavasti tykkäsit omasta toukokuun boksista, arvostelupostausta ootellessa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että sinäkin sait tuon Ofran paletin ja että tykkäsit! Tuollaiselle tyhjälle paletille on varmasti enemmän käyttöä, sinne voi "purkaa" muista paleteista valikoidut sävyt. Voi eiii.. ripulin värinen luomiväri! :D :D Aina ei voi osua nappiin... ;)
      Joo, sama täällä, nuo iänikuiset rajauskynät.. Varmaan ihan kaiken muun siedän (ja haluan) noista laatikoista, paitsi rajauskynät ja tummat huulituotteet. Kiva muuten, että sait hyvän huulilakan toukokuisesta boxista! Itsellä ei käynyt ihan niin hyvä tuuri, lähtenee eteenpäin :)
      Pürin huulikuorinta.. hah.. joo, juurikin noin, ensimmäisellä kerralla meinasi viedä nahat mukanaan :D Nyt on kyllä jo pehmennyt. Maistuu hyvältä, mutta siinäpä oikeastaan kaikki :)
      Ihanaa viikonloppua <3

      Poista
  2. Kivoja tuotteita. Tykkäisin! Nuo siveltimet muistuttaa ihan Wet n Wildin siveltimiä. Onkohan tuollaiset valkoiset, hieman aneemisen näköiset tämän päivän trendiä... I just wonder!
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta muuten, Wet n Wildilla on tuollaisia! Täytyypä pitää niiden suhteen silmät auki, jos saisi "samaa sarjaa" vähän enemmänkin. Onhan nuo ihan kivaa vaihtelua ja ihanan tyttömäiset <3
      Kiitos paljon, ihanaa viikonloppua sinullekin! :)

      Poista