3.6.2018

May Mini Madness Project Pan Final

Kesäloma on koululaisilla onnellisesti alkanut, joten pikkaisen rauhoittuu tämä elämä meillä aikuisillakin. Omaa lomaa saan odotella vielä muutaman viikon, joten enköhän viimeistään sitten ehdi keskittyä tänne kirjoitteluunkin vähän paremmin. Vielä ei ole reissuja tiedossa, mutta katsotaan. 

Toukokuun ajan yritin saada mahdollisimman paljon käyttöä minituotteilleni sekä sitä silmällä pitäen että saisin niitä loppumaan tai sitten ihan vain niillekin välillä kunnollista käyttöä. Tämä projekti meni nimellä May Mini Madness Project Pan

Toukokuun alussa laskin, että omistaisin yhteensä 65 miniä:


Niitähän toki löytyi sitten laatikoista vielä lisää ja myös toukokuun Bette Boxissa tuli muutama, joten summa ei täysin pidä paikkansa. Aikamoinen kasa joka tapauksessa, kuten kuvasta näkyy... ihan tällaiselle perustallaajalle.

Toukokuun puoleen väliin mennessä olin saanut loppumaan kuusi tuotetta:


Skyn Iceland Icelandic Relief Eye Cream (4 g) (Ipsy Glam Bag 10/2017)
Ziaja Natural Olive Cream -kasvovoide (10 ml) (Bette Box 03/2018)
Biotherm Aquasource Total Eye Revitalizer (3 ml) (joulukalenteri 2017)
Biotherm Beurre de Lèvres Smoothing Replumping Lip Balm (5 ml) (joulukalenteri 2017)
Essence Soft Cotton Scent Hand Cream (25 ml)
Rituals Magic Touch Cherry Blossom & Rice Milk Body Cream (70 ml) (Riikan ostos)

En siis kovin montaa, joten tuo kertoo siitä, että kyllä näissä mineissäkin aikaa saa kulumaan ennen kuin loppuvat. 

Seuraavan kahden viikon aikana sain käytettyä vielä seuraavat 14 tuotetta:




First Aid Beauty Face Cleanser (28,3 g), The Body Shop Strawberry Shower Gel (60 ml), Lumene Lähde Pure Arctic Miracle Bi-Phase Micellar Water (50 ml), Clinic Jordan Total Protection Tooth -hammastahna (12 ml), Lumene Harmonia Nutri-Recharging Purifying Peat Mask (15 ml), Essence Shea Butter Scent Hand Cream (25 ml), Biotherm Biocils Waterproof Eye Make-Up Remover (30 ml), Sephora Mango Eau de Toilette (7 ml), Vichy Slow Age Night Fresh Cream & Mask (15 ml), Lierac Hydragenist Moisturizing Serum (8 ml), Novexpert The Repulp Cream (10 ml), MAC In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara (1 g), Essence Mini Lipgloss (2 ml), TheBalm Balm Springs Blush (0,8 g)  

Yhteensä koko kuukautena loppuneita oli siis tasan 20:


No tähän tulokseen olen jo ihan tyytyväinen. Lisääkin olisi voinut loppua, mutta esimerkiksi vartalovoiteiden kanssa halusin käyttää saman sarjan tuoksuja, joten hajuvesiä sain käytettyä vain tuon yhden Sephoran oman. Erityisen mahtavaa oli saada yksi poskipuna varastoistani pois, vaikka mini vaan olikin.  

Paljon käyttöä kuukauden aikana sain vielä lisäksi näille kaikille tuotteille:


Smashboxin Photo Finish Foundation Primeria (7,1 ml) sekä Isadoran Natural Matt meikkivoidetta (20 ml) käytin varmasti 28/31 päivänä toukokuussa eivätkä loppuneet. Isadora on puolessa välissä, Smashbox vetelee viimeisiään. Vaikka muilla tuotteilla lotrailen, niin nämä meikit kyllä ovat sitkeässä. Nars Orgasm -punaa oli aivan ihana käyttää koko kuukausi, muuhun en koskenutkaan. Myös UD:n highlighter oli mahtava. Oikeastaan kaikki tuossa kuvassa ovat huippulaatuisia tuotteita paitsi Lumenen maski ja varsinkin Manna Kadarin ripsiväri. Luulen, että hermot menevät siihen ennen sen loppumista. Osan näistä käyttelen nyt samantien loppuun, mutta osa menee hyllylle. Osa menee hyllylle ainoastaan kesäkuun ajaksi, koska minulla on suunnitteilla uusi lyhyt projekti kesäkuulle. Siitä lisää seuraavassa postauksessa. 

Jatkan kuitenkin näiden minienkin käyttöä ja uskoisin, että saisin ainakin seuraavat tuotteet käytettyä heinäkuun loppuun mennessä:


Osan saan helpostikin, mutta muutaman kanssa on tehtävä oikeasti töitä. Esimerkiksi Essence Instant Matt Make-Up Setting Spray ja Clarins Instant Light Lip Perfecting Base ovat sellaisia hartiavoimin työstettäviä. Varsinkin tuo Clarins, uskomatonta, miten noin pieni tuote voi olla niin sitkeässä. 


Tällainen kasa jäi tästä projektista jäljelle. Tuossa on tuotteita yhteensä 52, joten todellisuudessa kaapeissani majaili minejä toukokuussa yhteensä 72 kappaletta sen 65 sijasta. Vieläkin noita riittää, joten yritän nyt tsempata näiden kanssa ja varsinkin korkatut voiteet ja sen semmoiset nopeammin huonoiksi menevät käyttää pois. Katsotaan tilannetta sitten heinäkuun jälkeen, millainen minikasa on parin kesäkuukauden aikana tullut tiensä päähän. Ihanaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti