16.9.2018

Loppuneet tuotteet elokuu 2018

Nyt ollaankin näiden loppuneiden postausten suhteen sitten aikataulussa, aivan mahtavaa. On aika rasittavaa säästellä näitä roskia ja ne kokemuksetkin joidenkin tuotteiden kanssa ovat vähän hakusessa, kun näitä liian kauan panttaa.

Elokuussa loppui melkoisen isoja tai pitkäkestoisia tuotteita useampiakin. Oli todella hyvä kuukausi siinä mielessä.


L'Oréal Paris Elvital Total Repair Reconstructing Shampoo
Oikein hyvä shampoo, jossa oli myös ihana tuoksu. (5/5)

Tigi Bed Head Urban Anti+Dotes Resurrection Conditioner
Heinäkuussa loppui shampoo, nyt hoitoaine, joka on yksi parhaita hoitoaineita, mitä olen ikinä käyttänyt. Kuten shampoon kohdalla mainitsin, uusi shampoo-hoitoaineduo jo ostettu. (5/5)


Rich Pure Luxury Miracle Renew CC Cream
Bette Box 05/2018 - käytin tätä kosteisiin hiuksiin pesun jälkeen. Pieni määrä riitti siloittamaan hiuksia ja tekemään niistä ihanan hoidetun oloiset. (5/5)

Biozell Texturizing Spray
Tämä on HG-tuote, jota ilman en osaa enää olla. Käytän melkein päivittäin ja uusi on jo ostettu. (5/5)


Weleda Pomegranate Creamy Body Wash
Jolie Box 08/2018 - tämä oli todellakin voidemaista, mutta tuoksu alkoi kyllä tökkimään, oli sellainen epämääräinen. Mutta äkkiäpä tämä pieni tuubi oli käytetty, joten sitä ei tarvinnut kauaa ihmetellä. (2/5)

Yves Rocher Maracuja Moisturizing Gel
Ostospostaus - tässä oli ihanan raikas ehkä vähän ananakseen menevä tuoksu (tuubin kyljessä puhutaan passion hedelmästä ja inkivääristä). Kosteutti kivasti ja imeytyi nopeasti myös kesähelteillä. Pidin tätä jääkaapissa, joten antoi kivasti viilentävää helpotusta niihin kuumiin kesäpäiviin. (5/5)

Original Source Mint And Tea Tree Shower (Tingling Real Mint Leaves)
Ostospostaus - tämä oli niin jytkyä tavaraa, että huh.. Pestessä tämä oikeasti pisti ihon kihelmöimään ja tuoksu oli jotain ennenkokematonta. Tuoksua kuvaa parhaiten mielestäni vihreä pepsodentti. (5/5)


Nivea Creme Care Waterproof Eye Make-Up Remover
Bette Box 09/2017 - tämä oli voidemaista silmämeikinpoistoainetta, johon en kyllä tykästynyt ollenkaan. Tulipahan kuitenkin testattua näin Bette Boxin välityksellä. Kyllä tällä silmämeikki lähti ja oikein hellävaraisestikin, mutta tykkään enemmän sellaisista vetisistä. (2/5) 

Lumene Sensitive Touch Extra Gentle Toner 
Lumenelta lohdutuksena - peruslaatua oleva hajusteeton kasvovesi, joka oli todella hellävarainen, joten pystyi putsaamaan silmienkin alueelta. Putsasi myös meikin jämät hyvin kasvoilta. Tykkäsin kovasti. (5/5)



Biotherm Skin Best Wonder Mud
Joulukalenterista - kolmen minuutin pikanaamio, joka oli niin pienessä tuubissa (5 ml), että ei siinä oikein mielipidettä päässyt muodostumaan. Tämän pitäisi supistaa ihohuokosia ja heleyttää, mutta en muista tehneen mitään tuollaista tai muitakaan ihmeitä. Tuoksu tässä ei ollut ihan niin hyvä kuin näissä Biothermin tuotteissa on yleensä ollut. (2/5)

La Roche-Posay Effaclar Mat
Tätä käytin meikin alla ja tuntui kyllä toimivan eli piti ihon mattana pidempään. Jätti jotenkin jännän tunteen iholle, tuntui tekevän jotain. Ihana apteekkimainen tuote, jota voisin ostaa lisääkin. Hyvä tuoksukin tässä. (5/5)



NYX Whipped Lip & Cheek Soufflé - Pink Cloud
Ipsy Bag 06/2017, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - käytin tämän 99,9 prosenttisesti poskillani, joille tämä antoi kauniin terveen sävyn. Käytän nestemäistä punaa aina puuterin alla ja puuterin päälle vielä jauhemaista punaa. Todella pieni määrä riitti pitkälle ja tämä pieni tuubi kestikin todella pitkään, kun hoksasi vielä ottaa stopperinkin pois. Rahoillensa saa kyllä vastinetta. (5/5) 

Seraphine Botanicals Lychee + Gold Healthy Glow Rose-Gold Blush
Ipsy Bag 02/2018 -  vegaaninen poskipuna, jossa oli pienen pientä shimmeriä mukana. Shimmeri ei kuitenkaan näkynyt poskilla. Tässä oli niin heleän vaaleanpunainen sävy, että oli todella helppokäyttöinen, ei tarvinnut pelätä laittavansa liikaa. Kului loppuun yllättävän nopeasti, kun innostuin tätä tosissani käyttelemään, joten käytin sitten samantien loppuun. (5/5) 

Milani Prep + Set + Go Transparent Face Powder 
Ostospostaus, mukana 10 tuotetta 10.10. mennessä -projektissani - valkoinen kivipuuteri, joka oli melko jauhemaista, joten kului lopulta yllättävän nopeasti loppuun. Tämä on nyt nähty ja testattu, en tule ostamaan uudestaan, koska paljon parempiakin on markkinoilla. Piti kyllä ihon mattana melko hyvin, mutta kasvoista paistoi puuterimaisuus läpi. (2/5)



Manna Kadar DH Mascara
Bette Box 03/2018 -  tämän piti olla todella tuuheuttava, pidentävä ja antaa ripsille HD-efektin, mutta oli yksi huonoimmista ripsareita ikinä. Ei ainakaan itselleni tehnyt mitään noista mainituista jutuista. Tämä oli niin vaikea poistaakin, että kyllästyin ja heitän tämän nyt pois vain osittain käytettynä. (0/5)

Makeup Revolution Amazing Curve Mascara - Black x 2
Ostospostaus - aloin nyt käyttämään maskaroitani sieltä vanhimmasta päästä ja nämä olivat päässeet valitettavasti melkolailla kuivahtamaan. Sen, mitä irti näistä sain, ei kuitenkaan imarrellut, joten heitän molemmat suosiolla roskiin. (1/5)

Juice Beauty Phyto-Pigments Ultra-Natural Mascara
Ipsy Bag 07/2017, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - kuten aikaisemmin mainitsin projektipäivityksen yhteydessä tämä oli kuivahkoa heti, kun sen korkkasin. Siitä se kuitenkin jotenkin ihmeen kaupalla elpyi. Mielestäni tämä ei tehnyt ripsilleni mitään, täysin olematon. Ei antanut tuuheutta, eikä pituutta ja sotki. Sitten jos se sotku sattui kuivahtamaan, sitä oli aivan hirveän hankala putsata pois. Luovutin tämän suhteen noin kuukauden käytön jälkeen. (0/5)
 

Bath & Body Works PocketBac Hoot Anti-Bacterial Hand Gel
USAn ostos - Halloween teemainen käsidesi, jossa oli ihanan raikas ja voimakas tuoksu. Väriltään tämä oli keltaista pienellä glitterillä varustettuna. Kyllä tuntui desinfioivan kädet. (5/5)

Essence 24h Hand Protection Balm Kiwi Dark Chocolate
Jossain vaiheessa valittelin kotona, että käsirasvavarastot hupenevat hurjaa vauhtia. Tyttäreni luovutti sitten ystävällisesti itseltään muutaman, joihin ei ollut tullut koskeneeksi, vaikka vanhoja voiteita olivatkin. Tämä on toinen niistä ja tällaisen olen käyttänyt ennenkin. Tiesin tämän erittäin tehokkaaksi voiteeksi, joten mielelläni vastaanotin ja käyttelin yövoiteena pois. Tuoksu tässä on hurmaava ja erittäin voimakas. (5/5)



Rizes Crete Volcanic Soil Oil Soap
Rhodoksen ostos - saippuna ihan hyvä, mutta sotki käsienpesualtaan niin maan perusteellisesti mustan värinsä ansiosta. Alkuun oli altaan reunalla tyylikäs, mutta loppua kohden alkoi hajoamaan enemmän ja enemmän, joten sotkukin oli sitten sen mukaista. En huomannut tässä mitään tuoksua. (3/5)


Fendurex Urheilujuomajauhe
Bette Box 07/2018 - meistä ei tullut kavereita tämän urheilujuoman kanssa. Sekoitin juuri siinä suhteessa kuin piti, mutta suuhun jäi aivan liian suolainen jälkimaku ja jumppa oli tuskaista, kiitos tämän. Olisi pitänyt hoksata kotona maistaa ennen salille lähtööä. (0/5)

Maybelline Baby Lips Dr. Rescue -huulirasva
Hyvä huulirasva, joka pisti huulia vähän kihelmöimään. Kosteutti todella tehokkaasti ja olisi varmasti toiminut hyvin talvellakin. Paras Baby Lips, mitä olen käyttänyt. (5/5) 

The Body Shop Mango Body Mist
Mukana 10 tuotetta 10.10. mennessä -projektissani - kerta kaikkisen ihana mangon tuoksuinen vartalosuihke, jonka tuoksu tosin valitettavasti ei kauaan ihollani pysynyt. Senpä vuoksi pystyin käyttämään tätä aika reilulla kädellä, kun vauhtiin pääsin. Siitä tuoksun pysymättömyydestä lähtee pari pinnaa pois. (3/5)

Ostoksiin meni yllätysboxien lisäksi elokuussa ainoastaan 12,50 €,  joten halpaa oli. Yritän nyt taas käytellä kovasti vain näitä tuotteitani pois ja mielellään vanhimmasta päästä. Aurinkoista sunnuntain jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Biozellin tekstuurisuihke on myös mun vakiokamaa, tosin nyt käyttelen pois suolasuihkeita, joita olen tullut ahneuksissani joskus hamstranneeksi;) Nyt vähän harmittaa moinen hamstraus, koska tuo Biozell on paljon parempaa.
    Tyhjät pannut poskipunasta ja puuterista ovat kyllä upea näky. Itsellä ei sellaista ole päässyt tapahtumaan viime vuosina, mutta sinähän oletkin paljon määrätietoisempi käyttäjä:)
    Kivaa uutta viikkoa sinne<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Biozell on aivan loistava tuote! Onneksi se aikoinaan tuli Liv- tai Betteboxista, en tiedä, olisinko muuten siihen ikinä kaupassa tarttunut. Pesee mennen tullen muut, mitä olen käytellyt. Tosin samalla merkillä on nyt se toinen huippu myös.. niitä on kiva vuorotella :D
      Olen kyllä itsekin joka kerta niin tyytyväinen, kun saa puuterin tai poskipunan loppumaan :) Sinulla loppuu aina paljon muita meikkejä mm. meikkivoiteita, joiden kanssa itselläni on aina suuria haasteita ;) Siinä olisi itselle vielä tavoitteita..
      Kiitos paljon, ihanaa uutta viikkoa sinullekin! <3

      Poista
  2. Mä taas tykkäsin Nivean silmämeikinpoistoaineesta :) Todella vakuuttavasti poisti meikit ja ei kirvelly. Ihana saada välillä onnistumisia markettituotteilla :) Sä jaksat kyllä kauankin antaa mahdollisuuden "huonoillekki" tuotteille. Jos ne ei heti toimi, mä luovutan ripsareitten suhteen jo viikossa! :D Kuten Manna Kadarin suhteen myös... Joko oot käyttäny kaikki joulukalenterien tuotteet pois ennenku tulee uudet kalenterit kehiin? Mulla on joitain toissa, jollei peräti kolmen vuoden takaisia tuotteita vielä korkkaamatta! Pre-tilasin juuri LF:n kalenterin ja haluisin ainakin vielä lisäksi 1-3 kalenteria!! :D Entä sinä? Joko oot tilannu tai katellu tarjontaa sillä silmällä? Kivaa alkanutta viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Nivean voidemaisuus ei kyllä iskenyt yhtään..ehkä se on vain myös tottumiskysymyskin.. vanha koira ei opi uusia asioita :D Joo, annan kyllä yleensä kunnon mahdollisuuden tuotteille ja harmittaa vietävästi, jos täytyy heittää vajaana pois :( Ripsareita ei voi oikein antaa eteenpäin eikä niille ole oikeastaan vaihtoehtoista käyttötapaakaan, jos ei natsaa...
      Joulukalenterista on vielä joitain tuotteita jäljellä ja olenkin ajatellut, että ehkä ne voisi jossain vaiheessa esitellä ennen kuin alkaa availemaan uusia luukkuja. Itsellä taitaa olla ainoastaan yksi tuote aiemmilta vuosilta (siis ennen 2017), joten aika hyvin! Olen kyllä vähän seuraillut, minkälaisia kalentereita olisi tarjolla ja joku on kyllä ehdottomasti ostettava. Mutta en kyllä osta samoja, mitä edellisinä vuosina.. ehkä Asoksen oma voisi olla jotain. LF kalenteri myös kiinnostaisi.. Se tuntuu olevan vuodesta toiseen todella laadukas, joten mahtavan kalenterin saat! Olisihan se kiva tosiaan, että niitä olisi ainakin se kaksi ;)
      Kiitokset! Ihanaa viikon jatkoa sinulle!<3

      Poista