7.9.2017

Bette Box syyskuu 2017

Syyskuun boxi on täällä, ihanaa. Oli jotenkin outoa, kun yleensä olen saanut "korkata" ensin Jolie boxin ja heti perään tämän, mutta nyt jäi Joliet saamatta. Tällä kertaa Bette boxikaan ei tullutkaan ihan niin supervikkelään kuin viimeksi, mutta nopeasti kuitenkin. Hain laatikon äsken, joten tuorettakin tuoreempi paketti. 


Jos en nyt ihan väärin tulkitse, niin boxi sisältää ainoastaan uutuustuotteita, joten hyvältä ja lupaavalta vaikuttaa. 



Laatikossa on yhteensä kahdeksan tuotetta, joista kuuden kohdalla selkeästi mainitaan niiden olevan uutuuksia. Luultavasti ne loput kaksi ovat myös, en nyt lähtenyt tutkimaan.  



Ensimmäisenä boxista pisti silmään tyylikkäässä valkoisessa rasiassa oleva Lumenen Nordic Chic Soft-Matte -puuteri. Tämän pitäisi jättää iho satiinisen mattaiseksi ja lisäksi tällä pitäisi saada meikkiin pitkäkestoista pysyvyyttä. Sain tämän sävyssä 1 ja se vaikuttaa ensikatsomalta aivan liian tummalta. Yritin etsiä myös netistä, mutta en ainakaan ihan heti löydä, että sävyä nolla olisi edes olemassa. Toivottavasti sävy toimii, koska tämä vaikuttaa erittäin hyvältä tuotteelta. 


Blistex Ultra Moisturizing Bliss Flip -huulivoiteen saamiseen olen myös oikein tyytyväinen, vaikka näitä huulirasvoja on tullut yllätysboxeista itselleni viime aikoina pilvin pimein. Blistexin toimivuuteen olen aikaisemminkin ollut erittäin tyytyväinen, luotettava voide, joten tämä tulee ihan taatusti käyttöön tänä talvena. Huulivoide sisältää sheavoita ja on mustikanmakuinen. Pakkaus on myös uudenlainen, siinä korkki avataan kääntämällä se pakkauksen alle. Mielenkiintoista! 

Vichy Minéral 89 Fortifying and Plumping Daily Booster tuli pienessä 5 ml näytekoossa. Tämä on vahvistava tiiviste, joka sisältää mm. hyaluronihappoa. Tuotteen pitäisi tehdä ihosta vahvemman ulkoisia haittatekijöitä vastaan ja tätä käytetään ensimmäisenä tuotteena kasvoille puhdistuksen jälkeen. Tämän kohdalla mielenkiinto nousi pilviin ja lähtee heti testikäyttöön. Jos tähän tykästyy, ei hintakaan ole mielestäni kovin paha: 23,50 €/50 ml. 


Laatikon suurin tuote on Nivea Creme Care Waterproof Eye Make-Up Remover. Tuote poistaa siis myös vedenkestävän silmämeikin ja sen pitäisi tehdä se hellävaraisesti samalla myös hoitaen silmänympärysihoa. Joo, ihan kiva saada tämä, vaikka juuri ostin kolme uutta purkillista silmämeikinpoistoainetta... Ensimmäisen niistä vasta korkkasin, Niveaa sekin, joten tämä lähtee nyt jos ei viimeiseksi jonon päähän, niin ainakin toiseksi viimeiseksi. 

Onneksi sain juuri loppumaan huhtikuun Jolie boxista tulleen syväpuhdistavan shampoon, koska täältä tuli uusi: Schwartzkopf BC Scalp Genesis Purifying Shampoo. Pieni 30 ml tuubi, mutta jotenkin näiden kanssa minulla aina kestää, en ehkä käytä tarpeeksi usein. Ei sillä etteikö pitäisi käyttää, ihan taatusti pitäisi, mutta unohtuu jne. Tämä pääsee nyt sitten heti käyttöön myös.   


Lisäksi tuli näyte Vichyn Ideal Body -vartaloemulsiosta, SB12 Boost Antiplaque -ravintolisäpurukumeja sekä Kenzo World -tuoksunäyte. Ihan kivoja pikkupaketteja kaikki kolme ja kiva päästä testailemaan. 


Jälleen tuli tällainen käytännönläheinen boxi, joskin Lumenen puuteri nyt oli vähän enemmän luksusta. Eniten olen innoissani juurikin puuterista sekä Vichyn hoitotiivisteestä. Toivon vain, että puuteri ei olisi liian tummaa. Muut tuotteet tulevat siinä heti perässä ja kaikki tuotteet lähtevät jossain vaiheessa itselläni käyttöön. Iso plussa tietenkin myös siitä, että kaikki olivat uutuustuotteita. Ihanaa viikonlopun odotusta!

6 kommenttia:

  1. Lumenen meikit on nykyisin aika kalliita, enkä ole yhtäkään (muistaakseni) uusista meikeistä kokeillut. Voisi ehkä yrittää tutustua;) Puuteri vaikuttaa aika houkuttelevalta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat melko kalliita, onneksi ovat aina silloin tällöin 40% tarjoksessa, jolloin tulee tutkittua juttuja vähän tarkemmin ja ehkä jopa ostettua :)
      Testailin jo tuota puuteria vähäsen ja jättää ihanan samettisen pinnan iholle ja tuntui pitävän mattana pitkään. Sävystä en ole vielä ihan varma... :D Vaikuttaa kuitenkin erittäin lupaavalta!

      Poista
  2. Mä tykkäsin tosi paljon tästä boksista :) Eilen aukastiin kolmen sukupolven voimin loota ja ihasteltiin sisältöä <3 Näyttää tytöstäkin tulevan kunnon kosmetiikkahirmu! 8D Mä sain Lumenen puuterista sävyn 2, meinas hieman hymyilyttää koska oon oikea kalkkilaivan kapteeni XD No, pitää lisätä itseruskettavan määrää, puuteri pääsee tänään testiin kun meen lavatanssikauden päättäjäisiin (en toki vieläkään tanssi vaan meen hengaileen...) Hyvää viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ihana.. siitä se lähtee! :) Meilläkin tytöt ovat kyllä ottaneet äidiltä oppia.. <3 Ei voi syyttää..
      Sävy 2 on varmasti jo hurjan tumma, koska tämäkin vaikuttaa siltä ainakin purkissa. Olen jo testannut, mutta vielä en huomannut, että tummuus olisi pistänyt kasvoilla mitenkään silmään. Ehkä jos pitkin päivää tällä fixailee, niin jo alkaisi pistämään. Ilmoittele, kuinka puuteri toimi tansseissa? :) Toivottavasti oli kivat päättäjäiset ja hyvää sunnuntaita sinulle!

      Poista
    2. Nyt pitää kyllä antaa Lumenen puuterille täys 10 :) Vaikka oli sävy 2, niin en huomannut liiallista tummuutta vaan päinvastoin! Sävy sulautui tosi kauniisti kasvoihin, antoi hyvän mattaisen pinnan ja piti siis kiillon pois täysin eilisessä iltariennossa! :D Otin kuvia eilen Instaan ja näytän niissä siltä, et oisin käyttäny kaikki maholliset filtterit :) Oon tosi tyytyväinen <3

      Poista
    3. Tuohan kuulostaa mahtavalta! :) Sävy 1 on varmasti sitten myös täysin ok. Kun sitä testailin, niin ei kyllä siinä tosiaan heti pystynyt sanomaan, että olisi liian tumma, niin uskottava se kai on! Vaikutti kyllä niin upealta puuterilta, että huippua, jos toimii!! :D

      Poista