1.9.2017

Boxycharm August 2017

Tarkoitus oli nyt kirjoitella "part 2" yllätysboxien testailuista, mutta suunnitelmat muuttuivat. Hain postista eilen illalla elokuun Boxycharmin ja yllätyin niin positiivisesti, että esittelen nyt ensin tämän.


Minähän joka ikinen kerta spoilaan itseni tämän laatikon kohdalla. En vain jaksa pitää itseäni jännityksessä ja ollan katsomatta avausvideoita yt:sta. Tämän elokuun laatikon kohdalla erityisesti olen katsonut useita videota ja olin varma, että laatikossa tulee olemaan kolme tuotetta, jotka lähtevät heti eteenpäin. Kaikissa katsomissani videoissa oli suurinpiirtein samat tuotteet. Mutta mutta, niitä eteenpäin lähteviä tuotteita onkin vain yksi...! Kuinka voin saada näin erilaisen boxin...? Elokuun boxi muuttuikin nyt yhtäkkiä loistavasta aivan super-mega-loistavaksi. 

Tuttuun tapaan laatikko sisälsi jälleen viisi tuotepakettia ja oli arvoltaan pitkälti yli $100.00. Se tuote, minkä vuoksi on tullut videoita nyt erityisesti seurattua on tietenkin Tarten paletti:




Paletti on siis Tarte Rainforest of the Sea Volume II Eyeshadow Palette ($36.00). Aivan uskomatonta, että tällainen on laitettu boxiin mukaan. Sävyt tässä paletissa ovat kaikki upeita ja itse pakkauskin on todella hieno ja jykevä. Kannessa on myös iso, kunnon peili. Kaikkein eniten jännitin ehkä sitä, tuleeko tämä ehjänä perille, mutta kuten kuvasta näkyy, olen ehjän paletin onnellinen omistaja. 


Siveltimiä odottelin myös, nämä ovat Royal & Langnickel Moda Pro 3-Piece Brush Set ($26.00). Isoin sivellin (BMX-130) on tarkoitettu puuterille, poskipunalle tai varjostusten tekemiseen. Tuo toiseksi suurin, jännän viisto, kovera sivellin (BMX-250) on myös tarkoitettu esimerkiksi varjostusten tai korostusten tekoon. Pienin (BMX-430) on tarkoitettu lähinnä luomivärille. Todella pehmeä, mutta jykevän oloinen sivellinsetti. Varressa on tuollaista kuviota, mikä auttaa pitoa. Jälleen tuli laadukkaat siveltimet Boxycharmilta, tämän he kyllä osaavat. 


PÜR Pro Eyelashes ($14.00) on tuote, jonka myös odotin saavani. Nämä ovat eläinkokeettomat ja aika upean oloiset, mutta tämä on nyt se ainokainen tuote, joka lähtee eteenpäin. En usko, että näitä tulisi ikinä käytettyä, joten toivottavasti joku muu saa näistä iloa. 


Aloette Face Paint ($35.00) oli täysi yllätys. Aivan mahtavaa, että sain tällaisen, koska tämän vaihtoehtona oli varmasti lakkahuulipuna, joka olisi väriltään ollut jälleen kerran sellainen, että ei kuin eteenpäin. Tälle tulee ihan varmasti käyttöäkin. Tätä voi siis käyttää sekä poskilla että huulilla, mutta sävystähän minulla ei ole vielä mitään hajua, koska en tätä tähän hätään korkannut. Testaan tämän kuitenkin ja palaan jossain vaiheessa asiaan. Tämän hintahan on aivan uskomattoman korkea (pieni tuubi, vain 15 g), täytyy olla laadukas tuote. 

Viimeisenä Adesse Organic Infused Gel Effect Nail Lacquer sävyssä Suzannemi ($18.00). Totaali yllätys tämäkin, koska odotin saavani Bellápierren silmänrajauskynän. Sehän olisi myös jatkanut matkaansa tästä taloudesta. Tämän kynsilakan pidän ehdottomasti. Sävy on ihanan tulipunainen ja käyttöä tulee ehdottomasti. 


Tulipa hehkutettua. Pelkästään Tarten paletti olisi tehnyt tästä laatikosta loistavan, mutta lisäksi vielä nuo kaikki muut päälle, uskomaton boxi. Jälleen kerran Boxycharm pisti paremmaksi ja on ehdottomasti paras laatikko tähän mennessä. Aivan uskomattoman upeita tuotteita ja nyt jatkan näiden hypistelyä. Ihanaa viikonlopun odotusta!

6 kommenttia:

  1. Upea boxi kerta kaikkiaan:) Mä näin instassa tuon Tarten paletin jokin aika sitten ja ajattelin silloin heti, että vautsi miten upea jo ulkonäkönsäkin puolesta:) . Myös siveltimet näyttää tosi tyylikkäiltä ja sellaisilta, joihin mielellään tarttuu.
    Ihanaa viikonloppua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, Tarten paletti on todella laadukkaan oloinen, ja upea ilmestys sisältä ja ulkoa! :) Mahtava sävyt! Tätä odottelin vaikka kuinka kauan saapuvaksi. Jotenkin aina epäilee, että paketti katoaa tms., mutta välillä menee aina nappiinkin :D Siveltimet ovat myös aivan huiput, ne lähtee heti käyttöön. Myös tuo oudon viisto, jota aika monet tuntuvat vähän vieroksuvan.
      Kiitos paljon! Ihanaa viikonloppua sinullekin! :)

      Poista
  2. Kyllä tätä pakettia saakin hehkuttaa! <3 Oon aivan onnessani ja pökkyröissäni sisällöstä XD Mä sain samat tuotteet ja multa lähtee myös ripset eteenpäin naapurin ihanille tytöille, jotka harrastaa cheerleadingiä :) Tarten paletti oli niiiin kaunis- ja niin painava (selittää korkeahkot toimitusmaksut??), tuo luksusmaista fiilistä. Tää on mun eka Tarten tuote, en malta oottaa et pääsen korkkaamaan tämän ens viikol <3 Siveltimet oli myös niin ihanat ja niin pehmeät, näitä tarvitaan aina :) Kynsilakka testataan varpaisiin viikonloppuna ja voidemainen puna menee testijonoon. Nyt mun pitää tehdä kaikkeni et en spoilaannu syyskuun paketista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepäs sattui, että sait samat tuotteet! Katselin vielä muutamia videoita lisää eikä vieläkään tullut vastaan tätä kynsilakkaa tai tinttiä :D No sitten tajusin käydä Boxycharmin omilla sivuilla (daaa) ja siellähän nuokin on rivissä.. Mutta tulipahan ainakin yllätyksenä! Mahtava paketti kerta kaikkiaan ja niin huippua, että sinäkin sait sen!! <3 Mikä aloitus Boxycharm-uralle! ;) Tuli sitä Tarteakin... ;) Olen jo tsekkaillut syyskuunkin pakettia.. en voi sille mitään.. :D Tsemppiä sinulle, että pystyt pitämään itsesi jännityksessä!! :D

      Poista
  3. Tarten paletti on kyllä upea! Plussaa myös siitä, että toimittavat kynsilakkoja sisältäviä bokseja suomeenkin.

    Boxycharm on kyllä sellainen, että voisi tilata itsekin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paletti on niin huikea ja kattaa yksistään tuon koko boxin hinnan! Amerikoissa kattaa kirkkaasti! On tämä huikea boxi ja mahtavaa, kun homma toimii. Luulisin, että tuo kynsilakkojen toimitus on pieni porsaanreikä tuon Shipiton vuoksi. Hehän eivät tiedä, mitä paketti sisältää eikä Boxycharm tiedä, että se paketti menee ulkomaille... ehkä.. tai sitten tunnistavat Shipiton osoitteen, mutta ei vaan välitetä.
      Kannattaa ehdottomasti harkita Boxycharmin tilaamista! Et tulisi katumaan...! :D Joka paketissa on jokin aivan ihana tuote, jota ei voi kuin ihmetellä...! Joissakin jopa useampia.. ;)

      Poista