6.12.2017

Joulukalenterien luukut 1-6

Aivan aluksi haluan toivottaa oikein hyvää itsenäisyyspäivää! Ihanaa, kun tuli luntakin maahan, ulkona on niin kauniin näköistä! Illalla saa sitten taas seurata linnan juhlia ja niiden pukuantia.

Joulukalentereita on tullut auottua tässä jo kuutena päivänä ja ajattelinkin tänä vuonna esitellä nämä kuuden ryppäissä, ettei tule liian tiuhaan tahtiin. Minullahan on kaksi kalenteria: The Body Shopin sekä Biothermin. Kumpikin enemmän tai vähemmän heräteostoksia, mutta kuinka tyytyväinen kuitenkin olenkaan, että päädyin kalenterit ostamaan. 

The Body Shop:


Luukku 1: Mango Lip Butter (10 ml)
Luukku 2: Mango Shower Gel (60 ml)
Luukku 3: Frosted Plum Soap


Luukku 4: Coconut Shower Cream (60 ml)
Luukku 5: Kynsiviila
Luukku 6: Pink Grapefruit Shower Gel (60 ml)


Ihan täysin varma en ole tuon tähtisaippuan tuoksusta, mutta tuo luumu on paras arvaus. Suihkugeelejä tuli heti kolme kappaletta, mikä ei haittaa ollenkaan, tykkään niistä. Varsinkin Mango pääsee heti käyttöön, koska minulla on parasta aikaa mangon tuoksuinen vartalovoide käytössä. Ainoastaan kynsiviilaan olen pettynyt, olisin pärjännyt ilmankin. Muuten aivan ihania tuotteita!

Biotherm:


Luukku 1: Life Plankton Sensitive Emulsion Fundamental Hydrating Care (10 ml)
Luukku 2: Aquasource Total Eye Revitalizer (3 ml)
Luukku 3: Biosource Total Renew Oil Self-Foaming Oil (30 ml)


Luukku 4: Skin Oxygen Cooling Gel Antioxidant Moisturizer (5 ml)
Luukku 5: Wonder Mud Skin Best Oxygenating Resurfacing Mask (5 ml)
Luukku 6: Homme Aquapower Oligo-Thermal Care (20 ml)

Upeita ihonhoitotuotteita kaikki kuusi. Todella kiva päästä lähemmin tutustumaan Biothermin antiin näiden minipakkausten kautta. Olen kyllä niitä silloin tällöin käyttänyt ihan täysikokoisia ja myös näytteitä, mutta harvakseltaan. Täältä voi löytyä aarteita. Tuossa on miehillekin yksi tuote, mutta omani sitä tuskin sitä haluaa, joten käytän varmaankin itse. Jos ei sitten ole liian voimakas tuoksu (...ja pakotan hänet käyttämään).  


Mahtavat ensimmäiset luukut, joten tästä on todella kiva jatkaa. Seuraavan kerran näissä merkeissä sitten kuuden luukun päästä. Ihanaa itsenäisyyspäivän jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Nyt iski melkein kateus näistä kalentereista! :D Aivan ihanat tuotteet, tässä ois tosiaan ollu aivan törkeen hyvä tsäänssi päästä tutustuun Biothermin tuotteisiin <3 Sekin miellyttää, et siel on miehillekin ainakin tuo yksi tuote :) Huomasin et verrattuna mun viime vuoden luksus-Body Shopin kalenteriin, nyt näyttää olevan "samantasoisia" tuotteita, korjaa jos muistan väärin et sul oli nyt "perus" kalenteri. Viime vuonnakin tuli mm. kynsiviila XD Oon niin nauttinut kun on saanut ihailla muiden kuvia eri kalentereista, tällä hetkellä tuntuu et ens vuodeks pitäis hommata juurikin Biothermin kalenteri sekä Kiehl's kutkuttelisi. Mitä tykkäsit Linnan juhlista? Mulla loppu veto kesken jo kättelyn puolessa välissä, mut kaunein puku oli sillä yhdellä hiihtäjän emännällä, sellainen syvään uurrettu todella simppeli kullitet... kullanvärinen puku, Katri Niskasen suunnittelema. Hyvää loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kalenterit on toinen toistaan mahtavampia ja kauhea valinnanvaikeus! Kiehl's olisi myös ollut aivan huippu ja toinen hyvä Rituals <3 Minulla on perus-Bodyshop ja toiiivon, että sieltä ei tule enää mitään tuollaista "krääsää". En ole yhtään kurkkinut tai vakoillut, mitä on tulollaan kummastakaan kalenterista :D
      Kävi vähän samoin, siinä kun kättelyyn tuli paussi, niin meikäläinen vetäytyi suosiolla. Kaunein asu mielestäni oli Mert Otsamon suunnittelema.. oli Annikki Soudunsaaren päällä (täytyi siis oikein googlata nämä nimet - Mert on tv:stä tuttu, mutta nainen täysin tuntematon ;)) Hahah... kultaan menevä sekin :D :D Kiitos, ihanaa viikonloppua sinullekin! <3

      Poista