14.12.2017

Bette Box joulukuu 2017

Nyt on sitten vuoden viimeinenkin Bette Box vihdoin avattu ja osittain myös testattu. Hain tämän viime lauantaina, joten olen muutamia juttuja ehtinyt jo kokeilemaan. Sanon heti aluksi, että tykkäsin laatikosta todella paljon! Tuotteita riitti vähän joka lähtöön ja oli yksi, jonka olin jopa suunnitellut ostavani (...kunhan tulee jonkinlaisia alennuksia).

Tässä suurin piirtein alkunäkymät:

Tämän näkymän jälkeen tuon hajuveden alta paljastui vielä pari pikkutuotetta lisää. Oli erittäin positiivinen yllätys. Teemana joulukuun boxissa oli "Huoliteltuna joulupöytään".

Jos aloitetaan siitä, minkä olin aikonut ostaa:

Lumene Lähde Arctic Dew Tehokosteuttavasta Seerumista käytin juuri näytteen. Edellinen seerumini loppui vähän aikaa sitten, mutta ajattelin käyttää tuon näytteen sekä saavani melko varmasti tilalle Biothermin joulukalenterista uuden (tuli jo – kaksikin). Lumenen kohdalla olin ihan myyty, joten ajattelin käytellä rauhassa Biothermit, ehkä olla ilman jonkin aikaa ja odotella, kunnes Lumene tulisi tarjoukseen. Nyt ei tarvitse odotella, joskus vaan osuu nappiin. Tuote sisältää pohjoista lähdevettä, koivunmahlaa, kosteutta sitovaa pohjoista levää sekä hyaluronihappoa. Tämä on todella raikas ja kevyt seerumi, joka imeytyy nopeasti ja tässä on ihanan mieto tuoksu. Se sama tuoksu, joka näissä Lähde-tuotteissa näyttää järjestään olevan. Pieni määrä tuotetta riittää koko kasvoille, joten tuo putilo tulee nyt riittämään vähäksi aikaa. Pullo on niin raikkaan näköinen ja tyylikäskin. Ihana ja paras tuote tässä laatikossa! Tämä oli Glitz & Glam -blogin Minnan suosikkituote.

Real Techniques Miracle Complexion Sponge on myös Glitz & Glam -blogin Minnan suosikkituote ja oli myös oikein positiivinen yllätys laatikossa. Vaikka näitä sieniä alkaa olemaan melkein muille jaettavaksi (varsinkin, koska käytän niitä kauemmin kuin tuon suositellun 3 kk), niin tervetuloa taloon vaan, käyttöä tulee jossain vaiheessa. Olen siinä mielessä outo, että en ole tämän merkin sientä vielä kokeillutkaan, mutta nyt tulee se asia korjattua.. sitten joskus. Aina silloin tällöin teen sen loppusilauksen meikkisienen avulla. Ensin levittelen sormin ja sitten korjailen vielä sienellä. Meikistä tulee tasaisempi, siistimpi ja se sulautuu paremmin ihoon. Tämän sienen kohdalla mainostetaan, että voi käyttää sekä kuivana että kosteana. Onkohan se kaikkien kohdalla noin..? Kosteana olen tähän asti muita käyttänyt. 

Sally Hansen Miracle Gel -kynsilakkakaksikko on tullut boxista ennenkin, tosin erivärisenä. Tämä vaaleanpunainen sävyssä 170 Pink Cadillaquer on oikein söpö, mutta menee mielestäni paremminkin kesällä. Tulipa nyt kuitenkin tälläkin jo lakattua. Kaksi kerrosta ei riittänyt peittämään kynsiä ja saamaan aikaiseksi tasaista sävyä. Kolmannella kerroksella vasta onnistui. Todella kaunis ja hempeä sävy ja on myös pysynyt hyvännäköisenä jo muutaman päivän. Ihan kiva saada tämä duo.   

Laatikosta tuli yksittäinen pussukka Maybeauty The Incredible Face Mask Peel Off –mutanaamiota. Tämän pitäisi pureutua ihoon ja syväpuhdistaa ihohuokosia ja poistaa kuollutta ihosolukkoa tehden ihosta puhtaamman ja raikkaamman. Tuote on myös eläinkokeeton, mistä iso plussa. Ostettua tätä saa vain netistä osoitteesta maybeauty.fi. Olen nähnyt tätä merkkiä eri blogeissa, mutta en ole itse vielä päässyt testaamaan. Tykkään erittäin paljon kaikenlaisista kasvonaamioista ja –kuorinnoista, joten tämä tulee ehdottomasti käytettyä jossain vaiheessa. Kuulostaa mielenkiintoiselta! Tämä tuote on Moumou-blogin Iinan suosikki. 

Bonustuotteena tullutta Police Legend Eau de Parfum for Woman -hajuvettä kokeilin myös ja tässä on aivan hurmaava tuoksu. On melko voimakas, itämaisen kukkainen, joten ehdottomasti näen tämän talvikauden tuoksuna. Tuoksussa on havaittavissa mm. bergamottia ja herukoita. Aluksi pelkän ison Police-sanan myötä luulin, että saan laittaa tämän eteenpäin miehelleni, mutta naistenhan tämäkin oli. Ihana tuoksu!

Avènen XeraCalm A.D Lipid-Replenishing Cleansing Oil -puhdistusöljyä olen kokeillut. Tuotteen pitäisi olla tuoksuton, mutta minusta se tuoksui vähän omituiselta, en tykännyt. Tämä kuitenkin puhdisti kasvot hellävaraisesti ja hyvin, eikä jättänyt kasvovedelle enää mitään jäljelle. Selvästikään ei myöskään tehnyt kuivattanut ihoa, vaan kosteutti. Silmämeikkiä en poistanut tämän avulla. Ihan ok tuote.

Avènen Xeracalm A.D Lipid-Replenishing Cream -kosteusvoidetta en ole testannut, mutta mielenkiinnolla otan tämän varmaan piankin käyttöön. Tämä tuote on säilöntäaineeton, kosteuttava, ravitseva ja kutinaa rauhoittava. Noin yleisesti olen tullut Avènen kanssa hyvin toimeen, joten luotto tähän on kova. Tämä tuubi on vain 5 ml, mutta käytän voidetta kasvoilla niin minimaalisen pienen määrän, että enköhän kuitenkin saa tästä edes jonkinlaisen kuvan.

Toinen bonustuote hajuveden lisäksi oli Jordan Easy Clean Flosser -hammaslankain vaihtopäillä. Tuotteen pitäisi olla helppokäyttöinen ja sisältävän fluoria. Tästä nyt ei sen enempää kuin että käytettyä tulee. 

Dermosilin Lip & Cheek Colour sävyssä Sweet Pink ehdin myös testailla sekä poskilla että huulilla. Väri tässä on todella vaaleanpunainen, vähän samaa sarjaa tuon edellä esitellyn kynsilakan kanssa. Poskista tuli melko pinkit, mutta koska käytin puuterin alla, niin puuteri vähän häivytti sitä väriä. Oikein nätti sävy oli. Myös huulilla tämä oli oikein kiva. Ei tullut ainakaan pienellä määrällä tuo sävy niin räikeänä esille, vaan antoi väriä juuri sopivasti. Tykkäsin tästä paljon sekä poskilla että huulilla, joten tulen varmasti käyttämään tätä tuotetta paljonkin. Olen todella positiivisesti yllättynyt tästä ja kiva, kun tulee pitkästä aikaa oikeansävyinen huulituote kauneusboxista. Tämä oli yllätyslahja pitkäaikaistilaajille.  

Olen todella tyytyväinen jälleen kerran Bette Boxiin. Tuotteita tuli paljon ja on useita juttuja, joista on iloa pitkäksi aikaa. Paras tuote oli ehdottomasti tuo Lumenen seerumi ja sen jälkeen hyvänä kakkosena Dermosil. Muutkin ovat kivoja ja käytettyä tulee. Mukavaa päivän jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa et tykkäsit boksista <3 Mä kans hihkuin riemusta ku assistentti elikkä tytär anteli mulle tuotteita yksitellen lootasta- mahdoin jo jossain välissä ajatellakin, et eks nä koskaan lopu! XD Mä olin kans haaveillu jo kauan Lumenen Lähde-seerumista ja kävinkin ostaan sen lauantaina Cittarista - 40%:n alella (50 ml), ja sitten maanantaina sainkin tämän boksista :D Mutta ei haittaa yhtään, varmasti tulee käytettyä molemmat <3 Meikkimuna tuli myös juurikin tarpeeseen, edellinen on heikossa hapessa, pestessä jo murustuu!!! XD Mä sain Salla Spektr... Hansenilta liilan värisen lakan. Oon jo yrittäny kolmatta iltaa lakata sillä kynnet, mut uni on aina voittanut. Josko tänä iltana... Mä tykkäsin kans Policen tuoksusta sekä muista pikkusälistä, jopa hammasvekottimesta! :) Dermosilia kokeilin vain huulille, mutta se ei näyttänyt miltään, joten poskipunana mahtaa mennä. Ihanaa, huomenna on jo perjantai ja sitten alkaakin kituviikko ennen joulua ja sitten viikon loma <3 Ihania talvipäiviä <3 Meillä ainakin on lunta vaikka muille jakaa :D

    VastaaPoista
  2. Tuntuu olleen suosittu boxi ja hyvä niin! <3 Hehheh.. kiva assistentti ;) Ja joo, tuo tuotteiden määrä kyllä yllätti täysin, itsekin otin jo kuvaa ja aloin tutkimaan juttuja, ja sieltä paljastui vielä salakavalasti pari avenea.
    Ai hitsi, että tuo Lumene on just ollut tarjouksessa, on mennyt täysin ohi. Varmaan on täällä meilläkin ollut. Nyt täytyy oikeasti pitää silmät auki ja vaikka ostaakin varastoon toinen, koska on aivan niin mahtava tuote. Yksi parhaista seerumeista, mitä on käytettyä tullut. Eikä se aleprosentti tuosta 40:stä alemmas enää tule..
    Liila lakka olisi ollut upea! Jos se on se, mitä olen joistain blogeista nähnyt, niin juuri sen väristä en (muistaakseni) omista ja olisin mielellään sen ottanut! Vaaleanpunaisia kyllä riittää. Toivottavasti lakkailut menivät putkeen :D
    Ihanaa kyllä, kun joulu tulee!! Ja sinulla lomaa, aivan mahtavaa, muista nauttia! :) Minulla tuo vuodenvaihde on vuoden kiireisintä aikaa töissä, ei puhettakaan lomista :D Onneksi on kuitenkin muutama virallinen extralomapäivä.. :) Ihanaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista