28.12.2017

Ipsy November 2017 Glam Bag

Seuraavana esittelyvuorossa näistä vanhemmista yllätysboxeista olisi marraskuun Ipsy Bag. Sieltä tuli jälleen viisi tuotetta seuraavanlaisessa pienessä pussukassa:


Näitä pussukoita oli jaossa kahdenvärisiä: keltaisia ja sinisiä. Vaikuttaa ihan tyylikkäältä, joten luultavimmin jää omaan käyttöön ja laitan sinne säilöön jotain pientä meikkisälää. Tuotteita tämä pussukka sisälsi yhteensä siis viisi, joista kaikki olivat näytekokoisia:


Aloitetaan vaikka ihonhoitotuotteista:


Mudmasky Facial Detox Purifying Recovery Mask on jälleen naamio, jonka pitäisi tehdä ihmeitä: pienentää ihohuokosia, kosteuttaa, kirkastaa ja pehmentää ihoa, vähentää punoitusta, nopeuttaa jopa haavojen paranemista jne. Tuote sisältää mm. erikoisenkuuloisia eri savilajeja (premium montmorillonite clay & Moroccan lava clay) sekä indonesialaista bamboota. Aika mielenkiintoisen oloinen tuote, joten jäänee itselleni ja lähtee käyttöön, kun muutamat muut on käytetty ensin alta pois.

Skyn Iceland Berry Lip Fix with Wintered Red Algae -huulivoide oli myös ihana saada ihan pelkästään jo siitäkin syystä, että on Skyn Icelandin tuote. Tämä on vain 5 ml tuubi, joten saatan ottaa nykyisen loputtua hetikin tämän käyttöön. Tämän kanssa ei kuitenkaan kauaa nokka tuhise ja haluan testata tämän talvikeleillä. Tuote on täysin vegaani ja pitäisi hoitaa hyvin rohtuneita huulia. 


EM Cosmetics Infinite Lip Cloud sävyssä Rose Nude on myös vegaani ja eläinkokeeton tuote. Merkki on itselleni ihan uusi. Tuotteen pitäisi olla samettinen, tehdä huulista mattapintaiset ja tämän pitäisi kestää huulilla aivan uskomattoman kauan hyvännäköisenä. Valitettavasti en ole testannut mitään näistä pussukan tuotteista ja tämän kohdalla olen vähän kahden vaiheilla, että korkkaanko ja testaanko edes ikinä. Sävy näyttää jälleen ihan hyvältä näin katsottuna, mutta luulenpa, että on huulilla aika tummaa. En ole vielä siis päättänyt, lähteekö tämä eteenpäin vai ei. 


Pussukasta löytyi myös Benefit They're Real! Mascara, jonka pitäisi tuuheuttaa ja pidentää ripsiä. En ole tätä ripsaria ikinä kokeillut, joten mahtava saada tämän kautta kokeiluun. Joskus nämä pienet näytteet eivät kerro ihan koko totuutta siitä täysinäisestä tuotteesta, mutta uskoisin, että menee jota kuinkin sinne päin kuitenkin.


Viimeisenä löytyi MAC Prep + Prime Natural Radiance Illuminating Base -pohjustaja.  Tässä on samassa primeri ja highlighter ja lisäksi tämän pitäisi vähentää ihon rasvoittumista sekä kosteuttaa ja tasoittaa ihoa. Todellinen monitoimituote siis. Käyttöön lähtee tämäkin jossain vaiheessa ja kuinka mahtavaa, että tulee MACiltakin tuote.


Valitettavasti en näistä tuotteista ole yhtäkään halunnut korkata ja testata, mutta loppuneissa tuotteissa tulevat sitten pikku hiljaa putkahtelemaan. Haluan saada noita korkattuja käytettyä nyt urakalla pois ennen kuin availen uusia. Todella huippu pussukkahan tämä oli kaiken kaikkiaan, joten Ipsyn tilaus jatkuu ainakin vielä jonkin aikaa. Aikomuksena on laittaa ehkä juuri tämä Ipsy Bag vähäksi aikaa ainakin paussille jossain vaiheessa. Katsotaan... Ihanaa illan jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Upea sisältö<3 Noita kaikkia olisi kiva kokeilla, varsinkin islantilaiset merkit ovat alkaneet kiinnostaa entistä enemmän. Ehkä niistä tulee uusi trendi, jos korealaistuotteet alkavat arkipäiväistyä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein kiva sisältö oli tässä pussukassa :) Se on totta, islantilaiset alkaa puskemaan kaiken maailman korealaisten ja Niveoiden ohitse.. Ehkäpä se on se tulevaisuuden juttu!

      Poista
  2. Olipa taas hajontaa pussukoilla :) Oon vähän kade sun Skynin huulirasvasta, mulla on muutama Skynin tuote ja oon tykänny niistä kovasti. Jos se Islanti on uus Korea :D Yhteistä meillä oli Macin pohjustaja, muita tuotteita mulla oli Bang Beautyn huulimaali, Lingin emulsio, Colourpopin neutraalinvärinen luomiväri ja Codagen kuorintavoide <3 Sanomattakin selvää, et olin tyytyväinen myös noihin :) Saas nähä raskitko laittaa Ipsya tauolle, mä laitoin marraskuussa LF:n Beauty Boxin tauolle ja vieläkin kaduttaa/ahdistaa. Mut ku rompetta alkaa tosiaan vyöryä jo ikkunoista ulos ja sekin ahdisti, niin oli pakko tehä radikaaleja ratkaisuja! Huomenna ois taas juhlintapäivä edessä :) Tuleeko teillä juhlittua uutta vuotta? Mulla on edessä 7. vuosi putkeen, ku en nää raketin rakettia, koska lapsi pelkää niitä :) Täytyy sanoa ettei harmita :D Ihanaa loppuvuotta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On sinullekin tullut ihan huippujuttuja! :) Codagen kuorinnan olen muistaakseni joskus saanut LF beauty boxista ja tykkäsin! Ja sieltä tuli näköjään Colourpoppiakin, mahtavaa!
      Joo, noista boxien lopettamisista saa aina jonkinlaisia vieroitusoireita.. sitä seuraa silmä tarkkana, mitä on menettänyt, kun muut esittelevät juttujaan. Annan nyt ehkä muutaman kuukauden vielä tulla tuota Ipsya ja voi olla, että sitten seuraa paussi... jos raaskin ;D Sen kanssa ei kuitenkaan täysin osaa sanoa, että mitä on menettänyt, kun kaikille jaetaan eri tuotteita :D
      Meilläkin on noista raketeista luovuttu jo pari vuotta sitten, lapset kun kasvavat ja alkaa olla jo omia menoja. Mutta katsotaan, nyt tulee molemmille kaveri yökylään, joten ehkä meidät "pakotetaan" hankkimaan jotain :D Meilläkin lapset pienenä pelkäsivät niitä, koira ei :D
      Kiitos paljon! Oikein ihanaa Uutta Vuotta sinulle! <3

      Poista