26.12.2017

Boxycharm October 2017

Piti alkaa kirjoittelemaan marraskuun Boxycharmista ja tajusin, että lokakuunkin oma on vielä esittelemättä, joten järkevintä ehkä jatkaa sillä. Aikamoisessa jälkijunassa mennään, koska ihan taatusti joulukuinenkin ylläriboxi tulla tupsahtaa minä päivänä tahansa. 


Tuotteita lokakuun laatikossa oli viisi kappaletta ja kaikki tuttuun tapaan täysikokoisia. Olen ehtinyt jo testatakin tuotteita, jotka olen valmis korkkaamaan. 


Dr. Brandtilta tuli jälleen kasvokuorinta eli PoreDermabrasion Pore Perfecting Exfoliator ($58.00). Juuri sain sen edellisen, helmikuussa tulleen, käytettyä ja monta kuorintaa on jonossa, joten tätä en ole korkannut enkä tule sitä varmaan ihan lähiaikoina korkkaamaankaan (jos maltan mennä tuotteiden kanssa järjestyksessä). Todella kallis kuorinta, jonka pitäisi syväpuhdistaa ihohuokosia sekä silottaa ihonpintaa. On varmasti ihan hyvä tuote ja odotan kovasti sitä päivää, kun saan oikeasti alkaa tätä käyttelemään. 



Jontéblu Lip Liner Pencil sävyssä 955 Spice ($5.00) on todella pehmeä ja laadukkaan oloinen huultenrajauskynä. Tämä onkin itselläni nyt ainoa laatuaan (ihanaa, että kaikkea ei ole karmea kasa) ja onneksi tuli melko neutraalissa sävyssä, joten tätä olen nyt käytellyt ihan joka päivä sen saamisesta asti. Tällä saa helpolla hyvää jälkeä ja olen myös käyttänyt tätä samassa kuvassa olevan Tarten huulimaalin alla. 

Dirty Little Secrets Eyeshadow Chubby sävyssä Illusion ($14.00) vaikuttaa myös oikein hyvältä tuotteelta. Sävy on tuollainen ruusukulta ja olen tätä testannut sekä yksinään luomilla, että pohjustamassa muita värejä. Toimii erittäin hyvin, on erittäin pehmeä kynä, joten tätäkin on helppo levittää. Sävykin on mahtava, joten tälle tulee taatusti käyttöä. Merkki on outo. 

Tarte Tarteist Quick Dry Matte Lip Paint sävyssä Pillowtalk ($20.00) on ensimmäinen Tarten huulituote, jota olen ikinä testannut. Sävy vaikutti oikein sopivalta, joten päätin korkata ja testata. No, yksistään käytettynä näytän ihan ruumiilta tämän kanssa, joten alle on pakko laittaa esimerkiksi juurikin tuota yllämainittua huultenrajausväriä tai sitten toista punaa. Yksistään tätä en voi käyttää. Tämä on erittäin vetistä, mutta kuivahtaa todella nopeasti huulille, pysyy hyvin, mutta huulet tosiaan ovat aika kuivahtaneen oloiset. Tämä ei siis todellakaan ole parhaasta päästä huulituotteita, mitä olen testannut. Käyttää kuitenkin yritän, koska korkattua tuli ja kikkailuilla tämän saa toimimaan. 


Viimeisenä laatikon kultakimpale eli Becca Shimmering Skin Perfector Liquid Hihglighter sävyssä Prosecco Pop ($41.00). Näitä nestemäisiä highlightereitahan on putkahdellut itselleni vähän sieltä sun täältä, joten en missään nimessä olisi tätä tarvinnut, mutta en todellakaan pistä tämän enempää hanttiin. Tuote on mahtava. Ne muut nestemäiset ovat jääneet selvään paitsioon tämän saamisen jälkeen. Olen sekoittanut tätä meikkivoiteeseen ja varsinkin siihen Vichyn paksumpaan sekoitettuna tämän toimivuuden huomaa hyvin. Tämä ohentaa sitä meikkivoidetta sopivasti ja antaa kivaa, todella maltillista kuultoa kasvoille. Sitä tuskin huomaa, mutta kuitenkin kasvot näyttävät terveämmiltä ja iho nätimmältä tämän käytön jälkeen. Olen käyttänyt tätä jo melko paljon, mutta on onneksi iso 50 ml pullo, joten kestänee pitkään. 



Lokakuun Boxycharmissa ja Ipsy Bagissa oli sama teema: Spellbound. Mites tässä nyt näin on käynyt...?


Laatikon arvo oli yhteensä $138.00, joten oli jälleen kerran todella arvokas boxi. Kaikki tuotteet tulevat myös jossain vaiheessa itselleni käyttöön, joten oli myös erittäin onnistunut laatikko. Yritän nyt kuroa kiinni näiden laatikoiden esittelyä, joten voipi olla, että putkeen tulee vielä muutama esittely lisää. Rentouttavaa Tapaninpäivän jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Mä jo kipitin toiverikkaana tänään postilootalle siinä toivossa et uus Boxycharm ois tullu :) No ei ollu tullu. Siksikin oli kivaa lukea sun postausta lokakuun boksista, koska ensinnäkin se toi lohtua Boxycharm-ikävään ja muistutti mieleen mitä sieltä oli tullutkaan, koska enhän mä enää sitä muistanut!! :D Dr Brandtin kuorinta on ollu mulla käytössä siitä asti ku se tuli ja en ehkä huomaa mitään erityistä tuloksessa, mut tykkään ylikaiken siitä, et tuntuma on ku hiois hiekkapaperilla naamaa irti :D Luomikynä ja huulimaali jatko mulla suoraa päätä eteenpäin, oisin ollu täys kalmo ne kasvoilla. Puhuit niin kauniisti tosta huultenrajauskynästä, et mun pitää ettii se ja ottaa käyttöön. Nyt on tullu käytettyy aika naturellei värei huulilla ku oon ihmisten ilmoilla töissä, ja korostan mieluummin tummia silmiä ku huulia :) Beccan liquid highlighteri oli kyl oikea kultapaakku <3 Pitääpä taas töitten alkaessa ottaa se käyttöön ja sekoittaa sitä meikkivoiteeseen. Ei haittaa jos näyttäis tähän vuoden aikaan vähän terveemmältä!! :D Ei muuta ku hyvää uuden vuoden odotusta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, ei kuulu ei näy joulukuun lootaa!! Mikä, mikä...?! Eikä ole kyllä Ipsyakaan vielä näkynyt. Isolla mantereella pian korkkaillaan jo tammikuun omia, eikä malta olla lurkkimatta :D
      Tämä lokakuinen oli loppujen lopuksi aivan kerta kaikkiaan mahtava boxi vaikka ei ollutkaan sitä luomiväripalettia, mihin meidät ollaan jo niin totutettu :D Tuo Tarte oli kyllä aika outo tapaus, joten katsotaan nyt, ehtiikö kuivahtaa ennen kuin alan urakalla sitä käyttelemään :D No niin ja kiva, kun otit sen rajauskynän käyttöön! Se on ihan huippu! Ja tosiaan tuota Beccaa voittanutta ei kyllä ainakaan meikäläisen varastoista löydy <3 Onneksi on iso ja kestää kauuuuan!
      Kiitos, oikein ihanaa uuden vuoden odotusta sinullekin! <3

      Poista