14.12.2016

Joulukuisia ostoksia: ColourPop, Veljekset Keskinen..

Muutamia juttuja on tullut tässä alkukuusta ns. sisään ja voisin ne kaikki esitellä tässä samassa postauksessa. Ehkäpä laitan nämä kaupan mukaan aakkosjärjestyksessä, niin ollaan oikein oikeudenmukaista. 

Citymarket (meidän lähikauppa):

Gunry Piparkakku Nestesaippua

Eräänä iltana olimme jälleen kerran menossa ihan vain käväisemään kaupassa, jotain pientä oli tarve ostaa ja huomasin ensin tätä saman sarjan saippuaa, jota jo aikaisemminkin hamstrasin meidän kirpputorilta (postaus täällä). Tämä on nyt tuoksussa Piparkakku ja on aivan lumoavan jouluinen tuoksu tämäkin. 

Tigi Bed Head Rehab for Hair Shampoo & Conditioner

Seuraavaksi sitten parin metrin päässä vastaan kävelivät Tigit, jotka olivat niin suuressa tarjouksessa, että sitä ei vaan voinut ohittaa. Ei siitäkään syystä, että minulla yksi tällainen (toisenlainen tosin) duopaketti odottaa käyttöään. Eikä siitäkään syystä, että lankesin (muuten nekin joulukuussa - ei ole kuvia) ostamaan TRESemmén 2 x 900 ml paketin 5 eurolla. Nämä TRESemmét ovat parasta aikaa käytössä. Näiden uusimpien Tigien hinta siis oli vain 16,90 EUR, enkä muista näin halvalla ennen Suomessa nähneeni. Nämähän ovat aivan ihanat shampoo ja hoitoaine, on tullut samainen duo joskus käytettyä. 

ColourPop:




Tein pari erillistä tilausta Colourpopille, kun heillä oli ilmaiset postituskulut. Toinen paketti menee joululahjaksi, joten en esittele täällä. Toinen, joka sisälsi pelkästään highlightereita, jäi minulle.



Kolme kappaletta siis tilasin ja kuvassa vasemmalta oikealle sävyt Smokin' Whistles, Lunch Money ja Stole the Show. Ovat muuten heidän omilla sivuillaan aivan erisävyisiä: check.



Näistä olen testannut vasta kahta: Smokin' Whistles'ia (vasemmalla) sekä Stole the Show'ta (oikealla). Olen totaalisen ihastunut Smokin' Whistles'iin ja käyttänyt sitä melkein nyt joka päivä muiden satunnaisten testailujen rinnalla. Tämä on ehkä vähän punertavampi ja lämpimämmän sävyinen kuin nuo kaksi muuta. Ja tätä koostumusta näissä ei voi kuin ihmetellä. Ihanan pehmeää, muka voidemaista, mutta ei kuitenkaan, eikä todellakaan varise. Näissähän on muuten vähän shimmeriä (pearlized), mikä ei noista kuvista käy ilmi.

Lumene:

Sensitive Touch Extra Gentle Toner & Sensitive Touch Gentle Eye Makeup Remover

Lumenen kanssa kävi niin, että ostin heidän silmämeikinpoistoainettansa kaupasta ja se kirveli niin vietävästi. Ikinä ennen mikään tuote ei ole aiheuttanut itselleni tuollaista reaktiota, joten olin varma, että tuotteessa on jotain vikaa. Otin yhteyttä heidän kuluttajapalveluunsa, josta pyydetiin lähettämään tuote heille. He testailivat sen laboratoriossaan ja olivat todenneet, että tuote oli ihan asianmukainen. Sain heiltä selvittelykirjeen sekä kuvassa näkyvät tuotteet hyvityksenä. Upeaa, mahtavaa palvelua! Hyvä Lumene ja tuhannet kiitokset! Ja mikä parasta, tykkään tästä kuvassa näkyvästä silmämeikinpoistoaineesta ihan todella paljon, tämä on sama, joka tuli syyskuun Livboxista ja se on parasta aikaa käytössä. Kasvovesikin on ihan varmasti taattua Lumenea ja tämä on uusi tuttavuus.

Veljekset Keskinen:

GlamGlow Supercleanse Daily Clearing Cleanser, Biozell Texturizing Spray, Garnier SkinActive Tissue Masks, NYX Pore Filler & Laura Biagiotti Laura EdT


Käymme perinteisesti vuosittain joululahjaostoksilla Tuurissa ja tällä kertaa itselleni tarttui mukaan seuraavanlaisia tuotteita:


Garnierin naamioita on kiinnostanut kokeilla, koska ovat olleet eri blogeissa niin paljon esillä. Kosteuttaville naamioille on aina talvella käyttöä. Ostin siis kaksi kipaletta ja näillä hintaa 1,95 EUR/kpl.  

Laura-hajuveden olen joskus omistanut ja siinä on ihanan omenainen, raikas tuoksu. Olen katsellut tätä aina silloin tällöin sillä silmällä ja nyt se oli olevinaan hyvässä tarjouksessa, joten mukaan lähti. Tämän hinta oli 24 EUR/25 ml. Ihanaa, että kauan kaipaamani tuoksu on taas minun, tulee muistoja mieleen.



Glamglow'takin mainostettiin kovalla tarjouksella, joten pakkohan sekin oli ostaa kokeiluun. Hintaa oli 19,50 EUR. Siellä oli niitä vihreitäkin versioita, mutta päädyin tähän. Siinä vihreässä on se dual-systeemi, joten ehkä tämä on vähän yksinkertaisempi. Kiva kokeilla!

Keskisillähän on myös NYXiä myynnissä ja omaan käyttöön ostin ainoastaan Pore Filler -pohjustajan. Tällä oli hintana 14,95 EUR. Taas voisin sanoa, että ihan kuin tarvitsisin, mutta olen primerfriikki. Ostin muutaman muunkin NYXin tuotteen, mutta ne ovat menossa pukinkonttiin. Matte Finish Make-Up Setting Sprayn olisin lisäksi itselleni halunnut, mutta se oli loppuunmyyty. 



Siten vielä muutama tosi halpisostos Keskisiltä. Nuo neliönmuotoiset vanulaput maksoivat euron ja käsipesut 1,95 EUR/kpl. Aikaisemmin olen loppuneissa (lokakuun ja marraskuun) esitellyt nämä molemmat versiot. Tuoksut ovat taivaallisia ja näille on aina käyttöä, sitten jossain vaiheessa.

Biozellin Texturizing Spray, joka ensimmäisessä Keskisen kuvassa näkyy, on luottotuotteeni. Yritän nyt vähän vähentää sen käyttöä ja käyttää kuivashampoita pois. Niiden jälkeen saan keskittyä vain ja ainoastaan tähän ihanuuteen.

Huh, mikä määrä taas tuotteita. En valita.. Kivoja juttuja kaikki! Joulukuussa odottelen kuitenkin muutamaa pakettia vielä saapuvaksi, joten ne täytyy käydä myös jossain vaiheessa läpi. Tänään on muuten Kicksissä Seche Vite Top Coat puoleen hintaan, pakko käydä ostamassa. Toivottavasti niitä töiden jälkeen sieltä vielä löytyy. Hyvää päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti