15.12.2016

Joulukalenterin luukut 13, 14 ja 15

Taas olisi kolme ihanaa L'Occitanen tuotetta esiteltävänä eli luukkujen 13, 14 ja 15 tulokkaat. Sanottakoon aluksi, että luukun avaan edelleen arkipäivinä töiden jälkeen, jotenkin piristää iltaa.

Luukku 13:


 Luukusta paljastui Shea Butter Cry Skin Foot Cream (10 ml). Tätä olen käyttänyt muutamia tuubeja ennenkin ja on aivan loistava jalkarasva. Minulla vain menee jalkarasvaa niin paljon, että vähän liian tyyristä koko ajan osteltavaksi. Tässä on todella kiva laventelin tuoksukin. Yleensä en niin laventelista välitä, mutta tässä se tuoksuu juuri sopivasti.

Luukku 14:

 

 
Täältä paljastui (tähän mennessä ainakin) kalenterin toinen saippua Almond Delicious Soap. Tämä on hellävaraisesti kuoriva tosin. Kuten aikaisemminkin olen maininnut, saippuaa menee ja paljon, joten erittäin tervetullut. Lisäksi mitä nyt pussin läpi saa tuoksuteltua, niin tuoksukin vaikuttaa ihanalta. 

Luukku 15:


Tässä luukussa oli Verbena Shower Gel (30 ml) ja tätäkin olen Livboxin myötä kokeillut. Katsoin, että on tullut kesäkuun 2015 boxista. Muistaakseni aiheutti itselleni sitruksen vuoksi jonkin verran kutinaa, joten käytin aika lailla säästellen. Ihana tuoksu tässäkin!


Kiitos taas kerran L'Occitanelle näistä todella kivoista tuotteista! Yhteenkään luukkuun en ole vielä pettynyt. Hyvää illan jatkoa, ehkäpä jääkiekon seurassa, kuten täälläkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti