6.12.2016

Joulukalenterin luukut 4, 5 ja 6

Ihan ensiksi haluan toivottaa oikein hyvää itsenäisyyspäivää! Illalla saa taas katsoa linnan juhlia ja ihastella (välillä myös kauhistella) asuja. Joulukalenterista on saanut itsenäisyyspäivän myötä avata siis jo kuusi luukkua. Itselläni on L'Occitanen kalenteri ja katsotaan mitä luukuista neljä, viisi ja kuusi paljastui.

Neljäs luukku:




Luukku oli todella iso, joten tietenkin odotin jotain suurta ja mahtavaa. No sieltä paljastui yksi kappale Verbena Refreshing Cloth with Organic Verbena Extract -liinoja. Tämä on miedosti hajustettu ja pyyhkeen pitäisi puhdistaa hellävaraisesti sekä kasvot että kädet. Kun joku ilta laiskotuttaa, yritän puhdistaa tällä meikit vaikka meikinpoistosta ei tämän tuotteen kohdalla puhutakaan mitään. Katsotaan toimiiko.

Viides luukku:

 

Täältä löytyi Aromachologie Relaxing Shower Gel (35 ml), jossa on aivan ihana tuoksu. Tuoksu muistuttaa aika paljonkin Omoroviczan Thermal Cleansing Balmia, joka on aivan luksusta. Tämän pitäisi rentouttaa ja se sisältää viittä eri eteeristä öljyä. Voi olla, että tämä suihkugeeli vie mennessään.

Kuudes luukku:

 

Kuudennesta luukusta paljastui söpö vaaleanpunainen pikkutuubi Pivoine Floran -käsirasvaa (10 ml). Tuoksu on ihanan kukkainen ja raikas. Tämän säästän käsilaukkuun laitettavaksi.



Ihania tuotteita jälleen. Mukavaa itsenäisyyspäivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti