22.12.2016

Joulukalenterin luukut 19, 20 ja 21

Kalenterin luukkujen availu on jatkunut vähän liiankin kovaa vauhtia. Enää kolme luukkua näiden jälkeen ja sitten vietetäänkin joulua. Jotenkin odotin uusia juttuja näiltä viimeisiltä luukuilta, koska aika paljon on tullut samankaltaisia tuotteita. Katsotaan toteutuiko..

Luukku 19:


Luukusta tuli Shea Butter Hand Cream (10 ml). Tätä samaista käsirasvaa olen käyttänyt monen monta tuubia, joten on erittäin tuttua ainetta. Erittäin hyvä rasva, joka parantaa kuivat kädet talvellakin.

Luukku 20:

 
Täältä paljastui seuraava käsirasva: Almond Delicious Hands (10 ml). Tässä on niin ihana tuoksu ja oikein mielelläni käytän, mutta nyt alkaa luukut käydä vähiin niiden uutuuksien osalta.  

Luukku 21: 


Täältä tuli nyt sitten jotain uuden uutukaista eli 5 Essential Oils Shampoo (35 ml). Tässä on niin kirpsakka tuoksu, että varmaan herää, kun tätä aamulla käyttää. Nimensä mukaisesti pitäisi sisältää viittä eri öljyä, joten ei varmaan ainakaan kuivata hiuksia. Ikinä ennen en ole käyttänyt L'Occitanen shampoita eli siinä mielessä sain, mitä toivoin. 

 
Luukusta 21 paljastui nyt sitten tuote, millaista ei aiemmin ole tullut. Käsirasvat ovat aina myös tarpeen. Vielä kolme luukkua jännitettävää ja tämä kalenteri jää historiaan. Hyvää päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti