17.12.2016

Jolie Lux Box

Olin yksi onnekkaista, jotka saivat käsiinsä Jolie lux boxin. Tämä oli samalla ensimmäinen Jolie box, jonka olen tilannut. Olen aiemmin tehnyt tietoisen päätöksen, että kaksi boxia (Livbox & BocyCharm) kuukaudessa riittävät, mutta pakko tätä oli kokeilla. Vinkin tähän sain Blinger shimmer -blogista, isot kiitokset hänelle siitä!

Hintaa laatikolle tuli 39 €, mutta sen sisältämät tuotteet ovat arvoltaan yli 100 €, joten aika hyvä diili. Ja luonnonkosmetiikastahan on kyse. Sanottakoon nyt heti alkuun, että mitään näistä tuotteista en ole aikaisemmin testannut ja ainoastaan Patyka-tuotemerkki oli minulle ennestään tuttu.  


Tällaiset olivat ensinäkymät laatikon avattuani ja mielenkiinto heräsi heti. 

 
Isoin tuote laatikossa oli Patyka Divine Neroli Body Wash -suihkugeeli (250 ml). Mikä ihana tuoksu tässä on ja siitä tulee mieleen Omaroviczan Thermal Cleansing Balmin tuoksu (taas yksi sellainen tuote - voi olla, että Omaroviczaa on vain niin ikävä). Tämä sisältää Nerolin eteeristä öljyä eikä pitäisi kuivattaa ihoa. Pullokin on todella hieno, kelpaa laittaa kylppäriin. 

Normaalikokoisena boxissa oli myös Iroisie Baume De Nuit -yövoide (40 ml). Tämän pitäisi olla tehokkaasti korjaava sekä kaikille ihotyypeille sopiva. Nyt en korkkaa tuubia tuoksutellakseni, koska haluan ensin käyttää loppuun juuri avaamani toisen yövoiteen pois. Se on myös luontaistuote ja niillä se säilyvyysaika ei tunnetusti ole kovin pitkä. Otan tämän erittäin mielelläni ja suurella mielenkiinnolla käyttöön heti sen jälkeen. 

Tässä seuraava erittäin mielenkiintoinen tuote: Absolution La Crème Gommante (50 ml), joka on kirjastava kasvokuorinta.  Tämä sisältää hedelmähappoa ja sen vaikutuksen tehostamiseksi kannattaa voidetta pitää ensin naamiona ja sen jälkeen vasta pyöritellä rakeita iholla. Testaan erittäin mielelläni tätäkin. 

Sitten tuote, jonka olen jo ottanut käyttöön: Neal's Yard Remedies Rejuvenating Frankincense Toner (25 ml). Tämän olisi tarkoitus kirkastaa ja tasapainottaa ihoa sekä ylläpitää ihon kimmoisuutta. Ei tämä ainakaan kuivata ihoa, joten sen sisältämät ainesosat varmasti tekevät tehtävänsä. Lisäksi iho vaikuttaa erittäin puhtaalta tämän käytön jälkeen. Mutta nyt on pakko sanoa, että tämä tuoksuu mielestäni joltain vanhalta maakellarilta. Ensimmäisellä käyttökerralla se oli erittäin häiritsevää, mutta nyt olen siihen jotenkin tottunut. Ehkäpä pian alan siitä myös pitämään, mistä sitä ikinä tietää.

Toinen näytekokoinen tuote on edellisen kanssa samaa sarjaa eli Neal's Yard Remedies Rejuvenating Frankincense Facial Oil -kasvoöljy (8 ml). Tämän luvataan napakoittavan ihoa ja vähentävän ikääntymisen merkkejä. Ehkäpä täytyykin ottaa tämä nyt myös käyttöön, jos tuote tekisi vaikka ihmeitä. Onkohan tässä sama tuoksu kuin edellisessä.. 


Lisäksi tuli yksi meikkituote eli Alima Puren luomiväri sävyssä Champagne. Tämä on jauhemainen mineraaliluomiväri ja sävykin on mielestäni juuri itselleni sopiva. Varmaan toimisi myös korostusvärinä. Oli kiva saada täältä meikkiäkin.


Lisäksi tuoli kolme näytettä: Neil's Yard Remedies Frankincense Intense Anti-age -kasvovoide, Patyka Biokaliftin Radiant Eye Contour -silmänympärysvoide ja Patyka Absolis Huile Absolue -öljyseerumi. 

Näistä silmänympärysvoidenäytteen olen jo korkannut ja se on vaikuttanut erittäin miellyttävältä ja kosteuttavalta voiteelta. Voisin kuvitella ostavani uudelleen. Kaksi muutakin näytettä tulee satavarmasti käytettyä. 


Tämä oli todella mahtava boxi, täynnä toinen toistaan ihanampia ja upeampia tuotteita. Niin saatekirjeessä vähän lupailtiinkin: "lux box pitää sisällään Jolien historian rakastetuimpia yksilöitä", joten ei ihme. Olen erittäin tyytyväinen, että päätin tilata tämän. Ehkä tulee toistekin tilattua Jolie box, katsotaan. Hyvää lauantai illan jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti