2.12.2016

Project Polish Update #3

Kolme kuukautta tätä projektia jo takana ja kyllä sitä edistymistäkin näkyy. Muutama lakka loppui jälleen marraskuun aikana. Valitsin tähän projektiin mukaan yhteensä 14 lakkaa ja tarkoitus oli saada niistä muutama loppumaan ja siinä olen jo onnistunut. Marraskuussa uusia lakkoja ei ole siunaantunut yhtään, joten loppusaldo lakkapuolella -2. Tässä taas jälleen kerran aloistuskuva kaikista lakoista, jotka ovat vielä mukana projektissa tai ovat olleet:
Ainoastaan Angry Birds by Lumene Natural Code -lakkaa tai Lumene Natural Code Glitter Polish -lakkaa en ole käyttänyt kuukauden aikana kertaakaan, mutta kaikkia muita olen. Tässä kaikkien jäljellä olevien tämän hetkinen tilanne:


Se on jännä, kuinka esimerkiksi Yves Rocherin pienen pientä putiloa olen käyttänyt kolme kertaa ja viiva ei ole juurikaan madaltunut. Sen sijaan Lumene Gel Effectiä käytin tasan kerran ja tulos näkyy heti. Koostumuksissa on niin paljon eroa. Erityisen iloinen olen tuosta Lumenen Roosa Nauha -lakan selvästä hupenemisesta. Ihana lakka, mutta epäilenpä menevän pian huonoksi.

Tässä kuukauden aikana loppuneet kaksi lakkaa:


Essence colour & go - 21 fabuless (5 ml)
e.l.f. - Blush (6 ml)

Essence loppui vähän yllättäen. Luulin, että en ollut tätä käyttänyt juuri ollenkaan, mutta ei ollut kuitenkaan jäljellä kuin muutamaan käyttökertaan. Yleensä yritän valuttaa pullosta loput lakat kynnelle (jep - usein sotkuista), mutta täältä ei valuttamallakaan enää tullut mitään, joten uskottava se on, loppu mikä loppu. Tämä on ostettu kauan sitten Saksasta, kun essencestä ei ollut Suomen putiikeissa tietoakaan. Jankkiintunuttahan tämä vähän oli, mutta yritin ohentaa. Taattua essenceä, peittävä lakka ja pysyi kynsillä hyvän topcoatin avulla ihan hyvin.

Elffi sitten - en tykännyt tästä enää yhtään. En tykännyt väristä, koostumuksesta, mistään. Kyllästyin totaalisesti, joten hyvä, kun loppui.

Minulla on tarkoitus jatkaa tätä projektia nyt enää tämä joulukuu ja katsotaan, jatkanko uusilla lakoilla sitten tammikuussa vai miten etenen. Tämä on toisaalta ollut ihan hauskaa, kun on vain muutama lakka, mistä valita eikä sitä sataa ja karmeita valinnanvaikeuksia. Toisaalta voi olla, että pidän vuoden alusta lakkaprojektipuolella hieman paussia, saasii. Hyvät päivänjatkot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti