29.11.2016

Boxycharm November 2016

Päätin nyt pikaisesti esitellä marraskuun Boxycharmin, jonka tänä iltana käväisin postista hakemassa. Mikä mahtavinta, sain tämän vielä marraskuun aikana! Homma toimii.


En tietenkään malttanut olla katselematta tämän laatikon esittelyvideoita eri kanavilta, joten suurin piirtein tiesin, mitä odottaa. Toki näissä laatikoissa oli hieman vaihtelevuutta, mutta kummassakin näkemässäni versiossa oli omat hyvät tuotteensa. Jälleen boxissa saapui viisi täysikokoista tuotetta:


Arvokas boxi tälläkin kertaa, vähän vajaa $135.00. Tässä mielekkäimmät tuotteet:

 

Studio Makeup Eyeshadow Palette ($49.95) tuli taas. Muutama boxi sitten tuli samanlainen, mutta hieman eri sävyissä. Tästä olen nähnyt eri sävyversioita ja olisin ehkä halunnut vähän suuremman muutoksen tuohon sävymaailmaan syyskuiseen verrattuna. Laadukashan tämä on, siitä ei voida kiistellä. Aivan uskomattoman pigmenttiset luomivärit ja todella mielelläni otan tämänkin paletin vastaan. 

Paketin toiseksi arvokkain tuote on Vintage Illuminating Face Highlighter ($32.00). Tuossa minun huippuhyvässä kuvassa sävy näyttää aika mitäänsanomattoman vaalealta, mutta on vähän shimmerinen, persikkaan vivahtava. Aivan ihanan laadukkaan oloinen tuote, jota täytyy heti päästä testailemaan. Pakettikin on söpö. 

Lisäksi paketista löytyi seuraavat kolme tuotetta:

 

Skyn Iceland Icelandic Relief Eye Pen ($20.00), jonka pitäisi auttaa sekä tummiin silmänalusiin, ryppyihin että silmäpusseihin. Saattaa myös aiheuttaa viilentymisen tunnetta. Nythän näitä silmänympärysvoiteita sitten satelee, kun ensin ostaa päräytin yhden ja tilasin kaupanpäällisenä toisen. No ei se mitään. Skyn Icelandin tuotteita on kehuttu kilpaa, joten mahtava päästä tätäkin jossain vaiheessa käyttämään. 

Bellapierren Kiss Proof Lip Crème ($20.00) on mielestäni laatikon viidenneksi paras tuote (hienosti sanottuna). Jos nyt joskus edes saisi jonkun vähän käytännöllisemmän värisen huulituotteen. Tämä näyttää ihan ok:lta, mutta kun olen noita videoita katsellut, niin kovinkaan moni ei ole tämän laatuun tykästynyt. Ja sävy vaikuttaa tosiaan aika tummalta. Katsotaan, korkkaanko tätä ikinä vai annanko eteenpäin. 

Viimeinen tuote laatikossa oli Crown Brush C513 Pro Detail Crease -sivellin ($12.99). Siveltimiä tarvitsee aina, joten mielelläni otan vastaan. Tässä on kiva yksityiskohta tuollainen lovi varressa, jonka pitäisi tukea sormea. Ensimmäisestä kuvasta näkee jotenkuten.

Tykkäsin jälleen boxista erittäin paljon, mutta tähän astisista ehkä neljänneksi parhain (jatketaan samaa linjaa). Tämä oli siis neljäs Boxycharm-paketti, jonka sain. Taso on ollut niin korkea koko ajan, että päätä huimaa. Ehdottomasti jatkan tilausta vielä ja todella kiva nähdä, mitä joulukuun paketti pitää sisällään. Hyvät illanjatkot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti