5.11.2016

Yves Rocher tilaus


Sain eilen muutaman tilatun paketin käsiini ja aloitan nyt esittelemällä Yves Rocherin tilauksen. Sieltä sai ostoskoriin ensimmäisenä laitetun tuotteen ilmaiseksi ja usein juuri silloin olen tilausta heille tehnyt. Lisäksi joulutuotteet olivat saapuneet, joten sitä suuremmalla syyllä oli laitettava tilaus menemään. Juurihan olen melkein viime vuotiset saanut käytettyä.. yksi käsirasva on käytössä parasta aikaa ja ne taitavat olla sitten siinä. Tässä kuitenkin eilen haetun paketin sisältö kokonaisuudessaan:


Jouluiset tuotteet:


Cranberry & Almond Shower Gel 2,90 EUR
Cranberry & Almond Hand Cream 2,50 EUR
Pear & Cocoa Shower Gel 2,90 EUR
Pear & Cocoa Hand Cream 2,50 EUR
Clementine & Spices Shower Gel 2,90 EUR
Clementine & Spices Hand Cream 2,50 EUR

Joulun limited edition -tuotteet löytyvät täältä. Näitä nuuhkailemalla mielestäni Pear & Cocoa on parhaimman tuoksuinen. Täytyy kuitenkin testailla kaikkia vielä paremmin, sillä jos tykkään kovastikin, täytyy santsata, koska ovat LE-tuotteita. Kuorivat suihkugeelit (kuorin kroppaani ehkä kerran kahdessa kuukaudessa), käsisaippuat (saa halvemmallakin) ja huulivoiteet (niitä minulla on aivan liikaa, eivätkä kulu niin nopeasti) jätän suosiolla ostamatta. Suihkugeelejä ja käsirasvoja minulla menee liukuhihnalta, joten niitä ei voi ikinä (?) olla liikaa.

Lisäksi paketissa tulivat seuraavat:



Silmänympärysvoiteen sain siis kaupanpäällisenä, sen hinta on sivuilla nyt 16,90 EUR. Yksi SY-voide (käytän yhtä aamulla ja toista illalla) tekee juuri loppuaan ja nämä Riche Crèmen tuotteet olen todennut hyviksi, joten tämä tuli hyvään saumaan. Tuosta kahvintuoksuisesta suihkugeelistä olen ennenkin kirjoitellut ja se on vaan niin ainutlaatuinen tuote, ihanan tuoksuinen, josta en saa tarpeekseni. 

Tilaus oli siis yhteensä 19,10 EUR, mikä on ei ole ollenkaan paha näin monesta tuotteesta. Kiva päästä näitä testailemaan ja toivon kovasti, että ovat yhtä ihania kuin viime vuosina ovat olleet. Jos näin on, niin on pakko tilata lisää. Rentouttavaa lauantai-illan jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti