19.11.2016

Huulirasvani


Ajattelin huvikseni esitellä omistamani huulirasvat, joita on omasta mielestä kertynyt itselleni aivan liikaa. Yleensä huulirasvat ovat niin edullisia, että niitä on helppo ostella, joten kertyyhän siinä. Loppuun käyttäminen onkin sitten eri juttu. Lisäksi tietenkin on kiva kokeilla aina uutta ja mielenkiintoista samalla myös toivoen, että myös se hoitavuuspuoli olisi kunnossa. Tässä kaikki huulirasvani tällä hetkellä:


Yhteensä tasan 20 kappaletta. Osa on ihan testaamattomia, mutta aika monen olen korkannut. Yhdeksää näistä olen käyttänyt enemmänkin:


Näistä neljä on tällä hetkellä aktiivisessa käytössä:

Labello Care & Colour Red: Tämän korkkasin käyttöön Livbox-projektini myötä ja tämä on ihan pian loppu, onneksi. Itse huulirasva on erittäin hyvä ja hoitava, mutta tämän punainen väri pyörii ympäri huulia. Olenkin käyttänyt tätä lähinnä kotona muita kanssaihmisiä ikäviltä näyiltä säästellen. 

Maybelline Baby Lips Pumpkin Spice: Tästä tykkään kovasti ihan vain sävynsä ja miedon tuoksunsa vuoksi. Väriä tulee huulille juuri sopivasti, ei ollenkaan liikaa. Mutta tarpeeksi hoitavaahan tämä ei missään tapauksessa ole. Olenkin huomannut huulieni nyt kuivuneen vähän enemmän, kun olen tätä aktiivisemmin käytellyt.

Avon Care Kakao: Tämä on sellainen tapaus, että olen päättänyt tehokäyttää tämän pois. Muistaakseni olen ostanut tämän vuoden 2014 joulun alla enkä nyt muista, korkkasinko tämän heti. Purkki on kuitenkin niin hankala, että sen vuoksi en tykkää tästä ollenkaan. Itse rasva on ihan ok, ei mikään superkosteuttava kuitenkaan.  

Nivea Lip Butter Coconut: Tämä rasva on ainakin tähän asti ollut itselläni vain ja ainoastaan yökäytössä. Tässä on mieto tuoksu ja tämä on todella hoitava ja kosteuttava rasva, joka tuntuu huulilla vielä aamullakin. Yksi parhaista huulirasvoista, mitä olen ikinä kokeillut.

Noista muista kuvassa näkyvistä mainitsemisen arvoinen on H&M:n vanha Wild Vanilla with Sheabutter Lip Balm. Tätä tuskin kuitenkaan tässä muodossa enää löytää mistään. Tämä huulirasva on myös erittäin hoitava ja tässä on jännä, raikas ja ihana tuoksu. Yhden tällaisen olen aikoinaan käyttänyt ja tämä on niin riittoisaa, että tämä toinen purkki on jäänyt puolitiehen ehkä pelkästään kyllästymisen vuoksi. Käy myös yörasvasta ja sitä edellistä puikkoa siihen käytinkin. 

Noissa muissa on sitten kaikissa jotain pienempää tai suurempaa vikaa, mutta ajattelin vuoden alusta kehittää jonkinlaisen projektin, johon otan mukaan ainakin tuon Vitalis Lip Loverin. Sitä ei nyt niin hurjasti ole enää tuossa purkissa jäljellä, että sen saisi käytettyä loppuun suhteellisen nopeasti.  

Tässä sitten loput rasvat, joista osa on tosiaan täysin korkkaamattomia:



En malttaisi odottaa, että pääsen käyttämään tuota Palmersia (Palmer's Cocoa Butter Formula Lip Balm) tai Hurraw'ta (Hurraw! Licorice Lip Balm). Myös Trilogyn Everything Balm vaikuttaa huippuhyvältä tuotteelta. On vain ihan pakko saada noita enemmän käytettyjä alta pois ennen kuin otan uusia käyttöön.  

Paras ikinä käyttämäni huulirasva on Nuxen Reve de Miel Honey Lip Balm ja hyvänä kakkosena tulevat Nivean Lip Butterit. Nuxen tulen ostamaan heti, kunhan jollakin tarjouksella tulee jostakin vastaan. Ei haittaa vaikka varastossa on 20 huulirasvaa ennestään. Haluan sen ehdottomasti yörasvakseni. Kunhan tämä käytössä oleva Nivean rasva loppuu, maltan ehkä hetken odottaa, mutta haluaisin niistäkin testata sitä Cacao-versiota, jossa pitäisi myös olla hitunen kahvin tuoksua mukana. Kahvin tuoksu kosmetiikassa.. se on vaan parasta. 

Ehkä tämä määrä ei joillekin ole paljon, mutta itselleni se vaikuttaa välillä toivottomalta, yhtä huulirasvaa käyttää kuitenkin melko kauan. Kaiken lisäksi menin ostamaan nuo uudet Baby Lipsit. No, nyt on talvi, joten eiköhän huulirasvaa tule käytettyä taas vähän aktiivisemmin. Se on kuitenkin fakta, että se on aina niin kiva hetki, kun saa korkata uuden ihanan huulirasvan käyttöön. Lauantai-illan jatkoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti