7.11.2016

Ostoksia: ColourPop, Baby Lips & L'Occitane


Laitan nyt tähän perään heti muutamia muitakin viime aikojen ostoksia niin ollaan ajan tasalla tässä touhussa. Tuleehan sitä kaikkea pientä aina silloin tällöin haalittua, mutta nämä nyt ovat siitä merkittävimmästä päästä tuotteita. 

ColourPopin tilauksen tein syyskuun loppupuolella, kun toimituskulut olivat Suomeen vain 4,99 USD. Pidin huolen, että mitään tullimaksuja ei tarvitse ruveta makselemaan, joten tilaus oli todella maltillinen. Ostin kolme tuotetta (tai kuusi, miten sen nyt laskee):


Where the light is -luomivärikvartetti
Lumière - Lippie Stix
Hanky Panky -luomiväri  

Kaksi ensimmäistä tuotetta kuuluvat Kathleen Lights -kokoelmaan ja näitä on tullut jo testailtua. Lippie Stixin kanssa meistä ei tullut kavereita, joten se lähtee eteenpäin, mutta luomivärit ovat niin uniikkitapauksia, että niistä on kyllä otettava kaikki ilo irti. Luomivärit ovat tosi pehmeitä ja sormenpäillä levittämällä saa parhaan, intensiivisimmän tuloksen, kuten sivuillakin neuvotaan. Nappien pienuus vähän kyllä yllätti. Luomiväripakkaus on tällä hetkellä nettikaupassa loppuunmyyty.

Kathleen Lights on yksi suosikeistani YT:n puolella, joten ihanaa, kun vihdoin sain kynteni näihin tuotteisiin. Tässä muutama otos luomiväreistä:

 

Luomivärien nimet ovat: Cornelious, Blaze, Glow ja Kathleenlights.

Kathleeniltä on tullut myös Morphen kanssa yhteistyössä tehty paletti. Sekin näyttää aika houkuttelevalta..

Tässä Lumière ja Hanky Panky:


Lumièriin en tosiaan ollut tyytyväinen. Luulin sitä paljon vaaleammaksi sävyksi, mutta se onkin aika tumma eli ei sovi itselläni arkikäyttöön enkä halua sen jämähtävän varastoihini.

Tässä vielä vierekkäin Kathleen Lights -kokoelmasta Cornelious ja Hanky Panky, jotka äkkiseltään katsottuna olivat hyvinkin samanväriset, mutta näin vierekkäin aseteltuna eivät sinne päinkään:



Baby Lips Holiday Limited Edition -pakkaukseen törmäsin lähimarketissa. Sen tuoksut olivat nimien perusteella ainakin sitä ominta tuoksumaailmaa, joten en malttanut odotella, että tulisi esimerkiksi tarjoukseen, vaan otin mukaani samantien:


Koska lankesin näihin, pitää todellakin pitää huulirasvojen ostopaussi. En ole Baby Lipsien suurin kannattaja, koska ne eivät tee mielestäni mitään. Yhden olen aiemmin käyttänyt loppuun, yksi on puolessa välissä ja yksi korkkaamattomana laatikossa. Tämä paketti kuitenkin oli vastustamaton.

Paketti sisältää neljä erilaista rasvaa eri tuoksuissa ja sävyissä, vasemmalta oikealle: Pumpkin Spice, Vanilla Cupcake, Chaitea Latte ja Cafe Mocha. Pumpkin Spicea testailin ja pidin sekä sävystä että sen huulille jättämästä tunteesta, ehkäpä ja toivottavasti nämä oikeasti toimivat. Voi olla kuitenkin, että joku näistä lähtee eteenpäin jommalle kummalle tyttäristäni, jotka ovat huulirasva- ja Baby Lips -addikteja.


Viimeisenä, mutta ei missään nimessä vähäisimpänä L'Occitanen tuotteet, jotka tulivat perjantaina:


Mietin kauan, tilaanko ollenkaan kosmetiikkajoulukalenteria ja muutama juna menikin jo siinä miettiessä. Onneksi näitä L'Occitanen kalentereita oli vielä jäljellä ja olin katsovinani, että tänä vuonna joka luukusta tulisi oikeasti kosmetiikkaa. No se ostopäätös tehtiin lopulta 15 sekunnissa, etten vaan jää tässäkin asemalle. Paljon ihania tuotteita on luvassa ja kaikki tulee taatusti käytettyäkin.

Lisäksi tilasin saippuan, että sain ilmaiset postikulut ja mukana tuli myös muutama näyte:


Näissä riittää taas ihmettelemistä vähäksi aikaa, eikä enää kauaa, niin saa kalenterin luukkujakin alata availemaan. Viikon jatkoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti