27.11.2016

Marraskuisia ostoksia

Aikaa hieman vierähtänyt sitten viime postauksen ja pahoin pelkään, että vierähtää myös seuraavaan postaukseen. Kaikenlaista menoa ja meininkiä joka suuntaan, minkä lisäksi kotonakin pitäisi ehtiä laittaa taloa vähän joulukuntoon. 

Muutamia uusia juttuja on saapunut marraskuun aikana, joita ajattelin tässä esitellä. Ehkäpä aloitan tällä kertaa Beauty Bayn tilauksestani, josta olen eniten innoissani. Heillä oli tuossa jokin aika sitten niin hyvä tarjous taas meneillään, että oli pakko tilata muutama tuote. Valitettavasti en enää muista, millainen se tarjous oli. Sieltä kestää usein niin kauan tilauksen saapuminen, että siinä ajassa ehtii jo melkein unohtaa, mitä on edes tilannut. Tällä kertaa tilasin kolme juttua:


Laura Gellerin Matte Maker Invisible oil Blotting Powder, jonka hinta oli £16.48. Tämä on siis väritön mattapuuteri. Tykkään Essencen samanlaisesta versiosta, joten jossain vaiheessa nähdään, vetääkö tämä sille vertoja vai voinko pitäytyä aika lailla halvemmassa Essencessä. 

First Aid Beautyn Facial Radiance Pads (60 kpl), joihin aikoinaan ihastuin näytepakkauksen myötä. Näillä oli hintaa £13.25. Käytin näitä aamuisin ihonpuhdistuksen jälkeen ja nämä todellakin tuntuivat kirkastavan ihoa. Kiva päästä taas kokeilemaan.

Kaikkein eniten olen innoissani Illamasquan Matte Veil -primerista. Näitä löytyy myös kirkastavana ja kosteuttavana versiona, mutta tämä tilaamani pitäisi siis pitää ihon kiiltoa kurissa kuitenkaan sitä kuivattamatta. Olen lukenut tästä ihan positiivisia juttuja, joten odotan tältä paljon. Maksoin tästä £31.97.

Kaupanpäällisenä sain pienen näytepullon Liquid Blendercleanseria. En ole tällaista ikinä vielä kokeillut, joten siinä mielessä ihan hyvä kaupanpäällinen.  

 
Illamasquan primeri on melko nestemäisen oloista:

Lähikaupassamme oli joulunavajaiset, josta käteen jäivät seuraavat tuotteet:


Rimmelin Stay Matte sävyssä 001 Transparent -puuterin halusin uuden, koska edellinen vetelee viimeisiään. Tätä on siis tullut ennenkin käytettyä ja on hyväksi todettu. Näitä sai kaksi yhden hinnalla ja toisen kappaleen annoin tyttärelleni. 

Lumenen meikit olivat 40 % alennuksessa ja itselleni ostin ainoastaan poskipunan sävyssä 20 Rosy Blush - Onnellisuus. Poskipunia minulla on liikaa, mutta niitä myös kuluu ja tykkäsin tästä sävystä erittäin paljon. 

Kunto Plus -lehdessä oli aivan mahtava tarjous meneillään tuossa lokakuun lopussa. Tilaamalla kolme lehteä hintaan 16,90 EUR sai täysikokoisen Dermalogican Daily Microfoliant -kuorintajauheen kaupanpäälle:


Vaikka minulla on se Livboxista tullut näytekokoinen versio tätä vielä korkkaamatta, oli tämä niin hurjan hyvä tarjous, että ei voinut ohittaa. Saa nähdä, koska tämän pääsee korkkaamaan.  

Viimeisenä paikalliselta kirpputorilta haalimani tuotteet Gunryn Polkagris ja Äpple & Kanel -nestesaippuat sekä Kanelin ja Vaniljan tuoksuiset lämpökynttilät:


Näissä on kaikissa (saippuoissa ja kynttilöissä) aivan uskomattoman ihanat tuoksut eikä todellakaan ollut hinnoilla pilattu. Täytyy varmaan käydä vielä santsaamassa näitä lisää jossain vaiheessa.

Siinäpä ne mainittavimmat marraskuun uutukaiset. Hyvää sunnuntai-illan jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti