14.11.2016

Illan meikkituotteet


Viime lauantaina oli taas iltamenoa erään tapahtuman merkeissä ja sai oikein luvan kanssa meikata vähän isommalla kädellä. Yleensä en arkena käytä esimerkiksi luomiväriä, räikeämpää huulipunaa tai rajauksia. Enkä kyllä rajauksia laittanut tälläkään kertaa, mutta muuten mentiin vähän suuremmalla repertuaarilla.

Tässä kaikki käyttämäni tuotteet:


Yhteensä 23 tuotetta ja ehkä tästä jotain puuttuukin, mutta nämä ovat se ydinjoukko.


Clarins Beauty Flash Balm on yksi suosikeistani. Tällä saan tasaisen ihon, ei tarvitse odotella imeytymistä ja lisäksi tämän päälle meikkivoide levittyy hyvin. 

Too Faced Primed & Poreless Skin Smoothing Face Primer on myös yksi ehdottomista suosikeistani, mutta valitettavasti tämä vetelee viimeisiään. Pian täytyy leikata puteli kahtia ja kaapia loputkin. Ihana tuote, joka häivyttää huokosia ja pitää ihon mattana pidempään. Käytin tätä leualle ja nenänpieliin.

Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfector on aika tujua tavaraa. Jos kärsit pahasti rasvoittuvasta ihosta, niin tätä kannattaa kokeilla. Varsinkin kesäisin tämä on täydellinen tuote. Talvisin kärsin ihon pintakuivuudesta ja silloin tämä tuote ei sovi ollenkaan, on testattu. Mutta nyt, kun ilmat eivät ole vielä kovin kylmät, käytän tätä vielä ainoastaan nenälle, joka on rasvoittuvin kohtani kasvoilla. Tämä pitää nenäni ihon mattana pidempään kuin edellä mainittu Too Faced. 

Mac Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation sävyssä NW15 on myös yksi ehdoton lempparini, mutta tämä ei todellakaan ole päivittäisessä käytössä. Jos meikin täytyy pysyä hyvännäköisenä pitkään ilman korjailuja, laitan tätä. Voide on erittäin peittävää, levittyy hyvin ja tosiaan kestää pitkään. Sävy on todella vaalea ja vaikka minulla on vielä rusketusta kasvoillani, laitoin tätä kuitenkin juurikin sen taatun pysyvyyden vuoksi.


The Balm FratBoy -poskipunaa en ole käyttänyt vielä niin paljon, mutta tämä on kuitenkin ihan kiva sävy. Ehkä vähän persikkainen. Enemmän käytän DownBoy'ta, mutta se on iltamenoihin aika hempeätä. Laadukkaita nämä toki ovat ja pysyvät iholla pitkään.

Lumenen Aurinkopuuteri sävyssä Päivän hehku on ollut käytössä kauan, mutta nyt alkaa loppu häämöttämään. Tykkään tästä kovasti, koska ei ole liian tummaa, joten voi sutia rauhallisin mielin. Käytän tätäkin lähestulkoon päivittäin.

Urban Decay Gwen Stefani -sarjan huulipuna sävyssä Ex-Girlfriend on ainoa tuote, minkä Gwen Stefani -sarjasta omistan. Vähän jäi harmittamaan se poskipunapaletti, mutta viivyttelin sen tilauksen kanssa liian kauan ja olivat päässeet loppumaan verkkokaupoista, mistä tiesin niitä saatavan. Tämä huulipuna on ihana, kostettavakin ja sopivan neutraali, mutta antaa kuitenkin tarpeeksi väriä.

Makeup Revolutionin The One Blush Stick sävyssä Rush tuli aikoinaan MUR-tilauksen mukana saamastani yllätyspussukasta. Olen käyttänyt tätä siitä lähtien varmaan joka päivä ja tämän myötä olen nyt totaalisen ihastunut voidemaisiin poskipuniin (muita en kuitenkaan ole (vielä) hankkinut). Tämä Rush-sävykin on ihan täydellinen, vähän ehkä oranssiin vivahtava, mutta antaa poskille juuri oikeanlaista punaa.



Silmämeikissä käytin muutamaa tummaa nappia syyskuun BoxyCharm-laatikossa tulleesta Studio Makeup "On-The-Go" -paletista. Nämä ovat todella pigmenttisiä, laadukkaan oloisia luomivärejä ja sävyt juuri sellaisia, joista itse tykkään.

Luomivärin pohjustajana käytin Urban Decayn näytettä sävyssä Eden. Tämä on kellertävän väristä ja näyte on kestänyt ikuisuuden. Tätä täytyy ottaa niin minimaalisen pieni määrä, että on välillä raivostuttavaa. Kuitenkin todella hyvä pohjustaja, pitää meikin taatusti paikoillaan. Ne muut kolme näytettä, jotka yleensä UD:n luomiväripalettien mukana tulevat, ovat vielä käyttämättä.

IsaDoran Volume Lash Styler -ripsiväri on aivan huippu. Minullahan on aika pitkät ripset omasta takaa, mutta tämä pidentää niitä sopivasti entuudestaan, ei paakkuunnu ja sopii minulle kaikinpuolin täydellisesti. Olen saanut tämän jonkun lehtitilauksen mukana.

Tämä ihana vaaleanpunainen Luxie Beautyn sivellin saapui lokakuun BoxyCharmin mukana. Todella laadukas sivellin, jolla meikin tekee helposti.

IsaDoran Inliner -silmänrajauskynä sävyssä 56 Blonde on ollut myös käytössä päivittäin siitä asti, kun se syyskuun bloggari Livboxista tuli. Tykkään tästä, koska on nude, eikä valkoinen, joten on hieman huomaamattomampi, mutta tekee kuitenkin katseesta vähän intensiivisemmän.

Käytin myös uusia ColorPopilta tilaamiani luomivärejä sävyissä Hanky Panky, Cornelious ja Glow. Näitä levittelin sormin. Pelkästään näiden kanssa silmämeikki jäi hieman vaisuksi, joten sen vuoksi otin edellä mainitun paletin myös käyttöön.



Kulmani tein Dermosilin Trio kulmaväripaletilla sekä Lumenen Blueberry kulmavahalla. Näillä saan tarpeeksi hyvät kulmat aikaiseksi.

Essencen kynsilakka sävyssä 21 Fabuless on mukana kynsilakkaprojektissani ja sopi hyvin tähän tilaisuuteen. Lakka on täysin musta. Tykkään paljon Essencen lakoista, pysyvät ja levittyvät hyvin sekä tietenkin, koska ovat edullisia.



Essencen All About Matt Fixing Compact Powderilla fixailin illan mittaan. Todella hyvä puuteri, jota voi suositella ja tietenkin edullinen.

Wet'n Wild Cover All Concealer Palettea käytän päivittäin ja itse asiassa peiteväri taisi loppua juurikin lauantaina. Highlighter-osuus on loppunut jo aikaisemmin. Todella hyvä ja kauan kestävä tuote.

The Balmin Mari-Lou Manizer on kaikille tuttu korostusväri. Tällä saa juuri sopivasti ihanaa hehkua poskipäille. Säästelen tätä jostain syystä näihin erikoistilaisuuksiin, mutta mitä turhaa, tämä pakkaus riittää vainka kuinka kauaksi aikaa.

Artdecon Fixing Powder Box on ainoa käyttämäni irtopuuteri tällä hetkellä. Tämä on väritöntä ja tekee juuri sen, mitä kuuluukin. On myös suhteellisen edullinen, tilasin omani BeautyBaysta.

Hieman toisenlainen postaus itseltäni tällä kertaa. Tästä sai hieman osviittaa sille, minkälaisia meikkituotteita käytän, koska läheskään kaikkea ei täällä blogissa ole tietenkään vielä tullut esiteltyä. Osa näistä tuotteista on siis ihan päivittäisessä käytössä, mutta kiva, kun niitä voi tällaisiin erikoistilausuuksiinkin laittaa. Yritän ostella meikkejä, joille olisi mahdollisimman paljon käyttöä, etteivät jää kaappeihin unohduksiin ja mene pilalle. Boxeista saadut tuotteet taas sitten ovat kivoja yllätyksiä siihen päälle ja toki niitäkin yritän käyttää mahdollisuuksien mukaan. Ihanaa illanjatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti